Ankara da uygun fiyatlı kadın doğum doktoru ve hastane

sitemkartatli

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
25
3
Merhaba arkadaşlar ankara da yaşıyorum 14 haftalik hamileyim 2 aydır gazi Üniversitesi Hastanesinde Prof a gidiyorum isim vermek doğru mu bilmiyorum. Aylık 122 tl veriyorum ama Dr um çok ilgisiz hiç bilgi vermiyor zaten çok yoğun oluyor randevulara geç başlıyor acele acele herkesi yetiştirmeye çalışıyor. Sormasam bilgi vermiyor sorunca da git artık der gibi bakıyor. Doğuma kendisi geliyor mu gelmiyor mu onu bile soramadim hala. Şimdi sizden isteğim yakın zamanda doğum yapan veya su anda hamile olan arkadaşlar bilgi verirseniz gittiğiniz hastane Dr hakkında olumlu olumsuz yönler fiyat ne olursa bilgi paylaşımı yaparsak bende iyi bir Dr bulmak istiyorum artik şimdiden teşekkür ediyorum herkese

Merhaba ben 27 haftalık hamileyim 8. haftadan itibaren akrapol de Latife Hanıma gittim.Hastane gayet iyi muayene ücreti 70 lira bazı testler için ekstra ücret alınıyo ama dışarıya göre çok daha uygun.Latife Hanım yapılacak şeylerin artı ve eksilerini anlatıp durumu size bırakıyor ama gerekli olan şeyleri kesinlikle vurguluyor.Ve insanı çok rahatlatıyo .Ben tayin dolayısıyla başka şehirde doğum yapıcam ama gerçekten çok memnundum.Hastane değistireceğim için çok üzüldm ama hayırlısı.Aynı hastanede Bülent Beyde var onun hastaları da memnun olduklarını söylüyorlar.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...

slm canım doktorunuzdan memnun olduğunuzu yazmışşınız.doktorumu değiştirmeyi düşünüyorumda acaba gittiğinz yerde muayene ücreti ne kadar ??yoğunluğu nasıl doktorun. bu arada 13 haftalığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…