Ankarada 3 merkezde.tedavi oldum canim.
1 Ankara Gurgan klinik: Asla tavsiye etmiyorum reklami iyi ancak ilgi alaka sıfır Gurgan beyi görmek mümkün değil labratuvarinin da o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum çünkü 6 yumurtam toplanmisti 1 tane blast olmadi...sonraki sene İstanbul memoriale gittim 6 da 4 blastim oldu ozaman anladim ki gurgan kotu bir yer bu benim düşüncem tabiki..ha bu arada İstanbul memorialde kizimi kucakladim
2.Ankada bahceci: kizim 7 yaşında ona kardes yapmak istedik istanbulda kalan 2 embriyomuzu aldik ancak düşüşle sonuclandi ve bir daha imkansızlıktan istanbula gidemeyeceğim icin ankarada yeni yer aradık ve bahcecuye geldik 6 toplandi gene ama zar zor 1 tane 5.gune geldi o da tutmadı...
3.Ankara memorial Aygül demirol: Bahçeciden 3 ay sonra gittim Aygül hocaya vitamin ve takviye verdi 3 ay kullandım ve basladik bu ay tedaviye 4 yumurtam görüldü 2 si ilerledi ve toplandi 2 yumurtanın 2side blast oldu 5.gune geldi bugun aldim haberi
ve donduruldu yani inanabiliyormusun 2 yumurta ve ikiside blast
yaşım 39ve rezervi cok az...Aygul hoca.ozellikle benim gibi hastalarda cok iyi..istersen şiddetle tavsiyemdir