Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim. Oyun parki yazmisim yanlislikla. Oyun halisi olacakti. Hala beklemedeyim.
Ankarada az kullanilmis cok pahali olmayan oyun halisi ve kanguru ariyorum. Elinde olan varsa goruselim. Yardimci olur musunuz.
Bende var, ankaradayim. Whatsapp kullansan resimin göndere bilirim
Tamm canim. Ama mesaj hakkim yok benim. Senin varsa ozelden numarani yaz istersen. Ben sana mesaj gondereym.
Bende tamamen sifir kutusunda samsonite marka kanguru var istersen resmini gonderebilirim.cok sik
Bende ankaradayım tiny love gymını 5 hareket merkezi jimnastik halısı çok severek kullanmıştı bebeklerim.düşünürseniz msj atarsınız.
Ne kadar dusunuyorsun canim bu hali icin. Cok kullanilmismi, temiz duruyormu urun. Ustte bi ark.a yazmistim adresi. Seninkinin resmini mail gonderebilirmsn.
Ankarada az kullanilmis cok pahali olmayan oyun halisi ve kanguru ariyorum. Elinde olan varsa goruselim. Yardimci olur musunuz.
Modelini begendim. Bebrklrrim kullamdi deyince birkac bebek kullanmis diye dysundum canim. O yuzden sordum temx kullanilmismi diye. Aksam mesaj atarsan bakarim canim. Iyi gunlerkatlı halde kaldırdım ama internetten o modele bakın eger beğenirseniz akşam açıp resmini atabilirim size.
Modelini begendim. Bebrklrrim kullamdi deyince birkac bebek kullanmis diye dysundum canim. O yuzden sordum temx kullanilmismi diye. Aksam mesaj atarsan bakarim canim. Iyi gunler
ikiz bebeklerim varda canım akşam eşim gelince resim atarım sana muhakkak..