• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara da kuaför arayanlar!

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
887
7
296
bayanssulusmilekızlar sonunda hem ucuz hem de guzel bi kuaför buldum hemde rahat edebılceğinızz elınızle koymuş gibi bulacağınız bıyerde :) özelden atarım adresı sadece :)))

yaa canım bende kaç zamandır arıodum bi tane vardı kalitesini hiç begenmedim o kuaförün:(bana da atar mısın özelden

kızlar özelden atamıcam şimdı madem yoğun talep var :)) kıızlay karanfıl metro çıkışında hemen sola donun iş merkezının ıkıncı katında adı alesta...
şuan ank da olmadğmdan gıdemıyorum sız gidersınız artık... sarı konusunda başarılı ve kesınlıkle pazarlık yapın :)

yaaa bebeiimm çok makbule geçtii çok teşekkürler biz senin yerine de giderizzolumunekankayizsmile umarım pazarlık yapmayı becerebilirimfisfisfis

erkek canım çalışanalrı kapalıysan eğer rahat edemeyebılırsın ama çalışanalrı kesınlıkle öyle sarkma markma işler olmaz ıksııde evlı zaten o konuda rahat ol... hiç öyle ters hareketlerını görmedım de duymadımda...

tutku kuaför, sakarya caddesinde abanın solunda ama katını hatırlayamıcam, gerçekten size yakışanı yapıyorlar:nazar:

canım ilk sayfada açık adres verrdım özelden atmıyorum :)

kızlar giden var mı ?

ankarada en iyi kuaförlerden bir taneside bahçelide emre polat kuaför röfle ve kahve tonların vede kesimde inanılmaz başaralı fiyatlarıda uygun herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim

ya bende sınem kobal roflesı ıstıyorum ama kımseye guvenemıyorum.kahve tonlarını kardesıme super guzel yapan adama gıttım dıp boyam bıle turuncu cıktı anlayamadım ?

ben cıtcıt almaya gıtmıstım kızılayda adam bana bi kuafore cıkardı resımler gosterdı sınem kobalın roflesını ben yaptım dedı ama sımdıkı deqıl eskısını dedı . 100 tl e yaparım dedı ama guvenemedım ben acıkcası ..:S

Back