Merhaba.Bunu bende merak ediyorum ama istanbul dışında kalıcı yapabilen yok diyorlar bilmiyorum
Benim 1 tane karşılaştığım var o da şöyle irfan Tarhan a yaptırdı doktor tuttu demiş ama istersen yine dikiş atarım demiş düğün öncesi kız da kendi isteği ile dikiş attırdı. Kanaması oldu ama geçiciden mi kalıcıdan mı belli değil öyle olunca beni kalıcı tatmin etmedi tabi kiKeşke sonuç alanlar da yazsa amaç destek olmak yardımcı olmak
Bende aynı düşüncedeydim ve bunu söyledim de daha önce ama ya niyetleri değişti ya bırakıp gittiler bir daha söylemeyeceğim dedim şu anda hayatımda öyle birisi var ki söylesem bile bırakmaz eminim ama gözünde çizdiğim hers ey alt üst olur bu yüzden söylemedim o da hiç sormadı zaten mecbur hissetmese kimse yaptirmazBende sizin düşüncenize katılıyorum ve hayatıma biri girmeden önce söylerim kabul ederse böyle etsin diyordum fakat bu konuda hassas olduğunu öğrendim öğrenirse de geri dönüşü olmaz herkesin farklı düşünceleri var maalesef bazen bizim düşündüğümüz gibi düşünemiyorlar ne yazıkki ve onu kaybetmek istemiyorum bu yüzden bunu yapmak zorundayım
Bende aynı düşüncedeydim ve bunu söyledim de daha önce ama ya niyetleri değişti ya bırakıp gittiler bir daha söylemeyeceğim dedim şu anda hayatımda öyle birisi var ki söylesem bile bırakmaz eminim ama gözünde çizdiğim hers ey alt üst olur bu yüzden söylemedim o da hiç sormadı zaten mecbur hissetmese kimse yaptirmaz
3 gün oldu daha kalıcı yaptırdım geçici diye düşünüyordum ama bi anda fikir degistirdimAynen öyle niyetleri değişiyor işte benimde şuanda hayatımda Olan kişiyle ciddi bir ilişkimiz var bana gözü kapalı güveniyor böyle birşeyle herşeyi alt üst edemem ki kabul de edeceğini sanmıyorum. Ne zaman yaptırdınız peki? Kalıcı mı yaptırdınız?