Ankara da kızlık zarı dikimi için doktor tavsiye eden var mı?

lavi06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
16
0
36
Ankarada bu işlemi yapan doktor arıyorum. Daha önceden yaptıran ve memnun kalan varsa bilgilendirebilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende Ankaradayim güvenilir , garantili sonuc olsun istiyorum yaptiranlardan yardimci olanlar olursa cok sevinirim.

Bunu bende merak ediyorum ama istanbul dışında kalıcı yapabilen yok diyorlar bilmiyorum

Bunu bende merak ediyorum ama istanbul dışında kalıcı yapabilen yok diyorlar bilmiyorum
Merhaba.
Ben anakrada kalici yaptirdim. Buraya yazan bazilarina da tavsiyede bulundum ama israrla insanlari istanbul piyasasina cekmeye calisiyorlar.

Merak edenler ozelden sorsun soyleyeyim yasadiklarimi. Ama samimiyete inancim gittikce azaliyor bu forumda.

BENDE anlamış değilim yani küçük bir şehir olsa neyse birçok doktor var hepsi de mi kötü çok kararsızım

Ankara’da kalıcı işlem olup kanama elde eden kimseye rastlamadım maalesef. Kalıcı yapıyorum diyen doktorlar hep tutmuş ama düğünden bir kaç gün önce gel yine muayene edelim deyip o gün de son bir iki dikiş atalım diyorlar. E zaten düğünden bir kaç gün önce gideceksek direkt geçici işlem olmak daha mantıklı geliyor elbette. Ben de Ankara’da yaşıyorum ve İstanbul a gidemezsem geçici operasyon geçirmeyi düşünüyorum Ankara’da geçici ile sonuç alınan 5. Gün ilişki yaşayıp bir çok kişi de gördüğüm için bu şekilde düşünüyorum

İşlem olup alınan sonuca göre yorum yapabiliyoruz. Varsa da artık forumlara yazmıyorlar demek ki.

Keşke sonuç alanlar da yazsa amaç destek olmak yardımcı olmak
Benim 1 tane karşılaştığım var o da şöyle irfan Tarhan a yaptırdı doktor tuttu demiş ama istersen yine dikiş atarım demiş düğün öncesi kız da kendi isteği ile dikiş attırdı. Kanaması oldu ama geçiciden mi kalıcıdan mı belli değil öyle olunca beni kalıcı tatmin etmedi tabi ki

Bilen biliyor hanimlar merak etmeyin

İstersen atalım ne demek ya tuttuysa tutmuştur yani çok mantıksız geliyor bana benim Mart ayında yaptırmam lazım

Ben halamın kızını kendi doktoruma götürdüm o önden araştırmalar yaptı illa ki.Şu benim için çok itici olan çarşaf muhabbetine de kendim şahit oldum.2 ay öncesinde flep yöntemi uygulandı son zaman kontrole gittiğinde zaten bi problem yoktu vücut yapısıyla alakalıymış galiba.Esra Çabuk Cömert'e gitti tabii araştırın bu hassas bir konu ve her kafadan farklı ses çıkıyor.Bende bir ara düşündüm ama ne gerek var kabul eden böyle kabul etsin kafasındayım daha çok.

Bende sizin düşüncenize katılıyorum ve hayatıma biri girmeden önce söylerim kabul ederse böyle etsin diyordum fakat bu konuda hassas olduğunu öğrendim öğrenirse de geri dönüşü olmaz herkesin farklı düşünceleri var maalesef bazen bizim düşündüğümüz gibi düşünemiyorlar ne yazıkki ve onu kaybetmek istemiyorum bu yüzden bunu yapmak zorundayım

Kızlar başka bir konuda ankarada esra demir yuzerden bi arkadaş sonuç almış bende ondan cesaret alarak yaptırdım ona tutup tutamayacağını bilmiyorum ama tutacağına inanmak istiyorum

Bende aynı düşüncedeydim ve bunu söyledim de daha önce ama ya niyetleri değişti ya bırakıp gittiler bir daha söylemeyeceğim dedim şu anda hayatımda öyle birisi var ki söylesem bile bırakmaz eminim ama gözünde çizdiğim hers ey alt üst olur bu yüzden söylemedim o da hiç sormadı zaten mecbur hissetmese kimse yaptirmaz

Aynen öyle niyetleri değişiyor işte benimde şuanda hayatımda Olan kişiyle ciddi bir ilişkimiz var bana gözü kapalı güveniyor böyle birşeyle herşeyi alt üst edemem ki kabul de edeceğini sanmıyorum. Ne zaman yaptırdınız peki? Kalıcı mı yaptırdınız?

3 gün oldu daha kalıcı yaptırdım geçici diye düşünüyordum ama bi anda fikir degistirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…