Ankara da kızlık zarı dikimi için doktor tavsiye eden var mı?

Benim 1 tane karşılaştığım var o da şöyle irfan Tarhan a yaptırdı doktor tuttu demiş ama istersen yine dikiş atarım demiş düğün öncesi kız da kendi isteği ile dikiş attırdı. Kanaması oldu ama geçiciden mi kalıcıdan mı belli değil öyle olunca beni kalıcı tatmin etmedi tabi ki
Düğün öncesi gelecek olduktan sonra kalıcı yaptırmanın anlamı var mı ?

Düğün öncesi gelecek olduktan sonra kalıcı yaptırmanın anlamı var mı ?
Bence yok zaten onu söylemeye çalışıyorum. Bu kız tuttu mu tutmadı mı diye kontrole gittiğinde demiş doktor daha sonra düğün öncesi gidip kendi dikiş attırmış ama bilemiyorum hangisinden oldu kanama

Ne kadar verdin peki? Nasıl geçti operasyon ağrın kanaman var mı?
3000 verdim benim biraz uzun sürdü 40 dakika kadar ama bi zorluk hissetmedim sonrasında yolculuk yaptım o zaman oturmada zorluk çektim şimdi baya azaldı ama hala acı ve batma hissi var cok fazla kanamam da olmadı ilk gu n biraz sonra çok az oldu

3000 verdim benim biraz uzun sürdü 40 dakika kadar ama bi zorluk hissetmedim sonrasında yolculuk yaptım o zaman oturmada zorluk çektim şimdi baya azaldı ama hala acı ve batma hissi var cok fazla kanamam da olmadı ilk gu n biraz sonra çok az oldu
Anladım bende kime yaptırcam bilmiyorum dikiş izi kalır mı anlaşılır mı ondan da korkuyorum

X