Ankara da Karaca Home nevresimleri satan yerler?

rica ederim ne demek
Berkan Ev Dünyası diye bir yer sahibide oradaydı tanıştık çok ilgililer saolsunlar :) nevresimleri ve bornozları seçene kadar 2 saat oradaydım hiç sıkılmadan teker teker ürünleri açıp gösterdiler, indirimi sordum bende Türkiye'nin hiç bir yerinde %50 indirim olmadığını söyledi. Hatta ben ısrar edince Karaca Home'un bölge yöneticisini aradı yanımda öyle bir şey olmadığını söyledi.

Bende her gün GMK bulvarındayım iyi oldu öğrendiğim çok yakınmış :) %50 olmasa bile indirim olsa iyi olurdu.peşindedemi yapmıyorlar hiç?

Bugun gordion daki karaca magazasinada ugradim indirim yazisini gorunce, bi kac tane internette gordugum nevresim modellerinden sordum o modellerin daha gelmedigini indirim olan modellerin eski modeller oldugunu solediler, yeni gelecek olan kizilaydaki magazada gordugum urunlerde indirim olmayacakmis ve urunlerin kendi magazalarina ne zaman gelecegide belli diilmis

Arkadaşlar Karaca Home Ankarada Cepa Alışveriş merkezinde geçen hafta sonu açılmış.Türkiyenin ilk sadece kendi ürünlerini satan mağazasıymış. Hafta sonu mağazayı ziyaret ettim. Öncelikle mağaza mükemmel.Ürünler mükemmel. İlgi mükemmel. Şöyle bir bakayım dedim değişik birşeyler varmı diye. English Home,Madam Coco dan çok çok farklı. Alışık olduğumuz pastel renklerin yanı sıra hiç bir yerde görmediğim muhteşem renlere ve desenlere sahipler. Diğerlerinde %50-70 indirim var ama Karacanın fiyatlarıda buna rağmen çok uygun. Düşündümkü birileri bizi indirim diye kandırıyor !! Valla bir bakayım dedim 3 nevresim takımı,4 havlu,1 banyo takımı aldım çıktım.Evimi seven biri olarak artık en uğrak mekanım Cepa Karaca olacak gibi:))

Bugun gordion daki karaca magazasinada ugradim indirim yazisini gorunce, bi kac tane internette gordugum nevresim modellerinden sordum o modellerin daha gelmedigini indirim olan modellerin eski modeller oldugunu solediler, yeni gelecek olan kizilaydaki magazada gordugum urunlerde indirim olmayacakmis ve urunlerin kendi magazalarina ne zaman gelecegide belli diilmis

Zeynep,

Yeni ürünler Cepada açılan Karaca Home mağazasına gelmiş. Televizyon reklamlarından dolayı sürekli bir beklenti içindeydim. Bu işte gerçekten iyilermiş. Kocaman bir mağazada yüzlerce çeşit rengarek nevresimler. Muhteşem görünüyor.

Son düzenleme:
çıkrıkçılar yokuşunda -bilenler bilir çok kumaş aldığımı ve perde yaptırdığımızı söylemiştim önceden- ÇOPUROĞLU TEKSTİL birden fazla olduğu için karıştıranlar oluyo aşağıdan en baştaki çopuroğlu mağazası. teyzemle annem gözüne bazılarını kestirmiş beni bekliyolar beğenirsem hediye alcaklarmış. hem burda pazarlık da yapabildiğimşz için markaların kendi mağazalarını tercih etmiyoruz :9:

Back
X