Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ulasmadın demişssin ama ben sana gmail hesabımdan mail attım, msn e ekledim sen hiç online denk gelmedin ki ? özelden mesaj atamadıgımı da söylemiştim zaten... şimdi msn deyim sonu kk ile biten hotmail adresini ekledim msn deyim ben
Kızlar reklamlarda gördüm nevresim takımını çok beğendim karaca home un sitesine girip baktım ama Ankara şubesi yok,bu markayı satan bi yer biliyormusunuz?
Eki Görüntüle 587821
canım nevresim süpermiş çok beğendim
kızılay evkur magazasına bak normal fıyatlardan bıraz pahalıdır ozellıkle elden taksıtle alırsan ama pesın ya da pesın fıyatına normal kredı kartınla takstılı alırsan uygun olur
ayrıca karaca home facebook sayfasından ankarada satan yerlerı admine sorabılırsın
buralarda satılıyormuş canım karaca home ürünleri
Online satışımız yeni yılda hizmete başlayacak olup Ankara'da bulunan satış noktalarımızı aşağıda bilgilerinize sunarız.
Cansu sezgin-sema mutfak
Kardelen Mah. Başkent bul. İpek yolu sok. Bener çarşısı No:10/20 batikent/Ankara tel: 0312 566 01 59
Unsalogullari tekstil
Yavuz Selim Mah. Atatürk cad. No:47/a çubuk /Ankara tel: 0312 837 36 00
Kayalilar tekstil
Saraclar çarşısı No:46/d ulus/Ankara tel: 0312 324 13 15
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder,İyi günler dileriz.
canım teşekkür ederim facebooktan msj atmıştım bnada aynı msjı attılar :)
çok az yerde var cidden online satış açılsada kolayca sıtesınden ıstedıgımızı alabılsek![]()
karacanın mağazalarında var ben bugün aldımhem de %50 indirim var bilginize kızlar
canım ankarada yokki karacanın mağazası ayyy indirim mi var nerden aldııııın?
hmm onu bilmiyodum![]()
ewet canım indirim vardı ama ben istanbulda yasıyorum 50 TL ye aldım nevresim takımını
bütün karaca home magazalarında mı canımne zamana kadar geçerliymiş
![]()
Arkadaşlar merhaba hepinize
Bende Karaca Home'un Ankara'daki yerini ararken facebook dan http://www.facebook.com/KaracaHomeAnkara adresine rastladım ve gittim mağazaya, Kızılay merkezde hemen Güvenpark dolmuş son duraklarının orada, mağazada Karaca'nın hemen hemen her ürünü var çok güzeller kendime 3 nevresim takımı 2 bornoz takımı aldım, tavsiye ederim bir bakın derim
çok teşekkür ederim canım,karaca home un kendi mağazası değil sanırım,mağaza ismi ne?indirim varmı?