Ankara 'da kadın doğum uzmanı, jinekolog

Summerwinter

Kalbim pır pır 🐣🙏
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
3.713
3.450
Merhaba, son 2 aydır yumurtlama testi ile gebe kalmaya çalıştım olmadi, bi kaç ay daha denicem, sonra dr a gitmek istiyorum genel bi muayene icin (daha önce hormonlarıma baktırdım ve her şey normaldi). Önerebileceğiniz Ankara'da kadın doğum uzmanı var mi? Memnun kaldığınız, halden anlayan, ilgilenen, paragöz olmayan özellikle (gereksiz testler yaptıranlar var para icin)..

Basladinizmi bilmiyorum.Ben Esra Cabuk Comerte gidiyorum.Kardesimde orda dogum ve kontrollerini yaptirmisti.Tedavilerdede basari orani yuksek biliyorum takip ederim genelde. Sizde bi arastirin isterseniz ben hamileyim darisi basiniza insallah

Basladinizmi bilmiyorum.Ben Esra Cabuk Comerte gidiyorum.Kardesimde orda dogum ve kontrollerini yaptirmisti.Tedavilerdede basari orani yuksek biliyorum takip ederim genelde. Sizde bi arastirin isterseniz ben hamileyim darisi basiniza insallah
Merhabalar, bu topic i actiktan 1 ay sonra haziran ayında hamile kaldim🙏 çok.sukur yolunda her şey, mesajınız için.teşekkür ederim. Inşallah sağlıcakla ilerler süreciniz

Hayirli olsun cok sevindim insllah sizinde Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Ah kuzum. Hayat insanı bi mutlu bi hüzünlü kılıyor. 15 gün önce gebeliğim sonlandırıldı. Bebegimin kalbi hastaymış. Dayanamadı. Yeni yeni toparlanıyorum ama evlat acısı yakti yikti beni... allah kimseye yasatmasin.

Ah kuzum. Hayat insanı bi mutlu bi hüzünlü kılıyor. 15 gün önce gebeliğim sonlandırıldı. Bebegimin kalbi hastaymış. Dayanamadı. Yeni yeni toparlanıyorum ama evlat acısı yakti yikti beni... allah kimseye yasatmasin.
Cok uzuldum ben pek giremiyorum buraya bu aralar gerci hicbisey yapamiyorum.Allah sabir versin insallah saglikli bir bebek nasip etsin.

X