Şampuan ve Saç Kremleri Ankara da iyi kuaför

bussraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
660
2
46
Ankara
saçımı boyatcam kızlar ilk defa:) bu hafta içinde boyatmam lazım..ANKARADA keçiören-etlik çevresinde iyi bir kuaför öneriniz varmı pahalılık fln önemli değil iyi yapsın yeter bu arada bayan kuaför ricamdr

hmm anladım canım bayan çalışanları da vardır sanırım benim görüştüğümde bir kaç kişi vardı ama kuaförde hiç erkek olmasın diyorsan malesef çok sayıda erkek çalışanı mevcut

anladım canım haklısın malesef bilmiyorum başka bi yer öyle şurası iyidir diyebileceğim sadece bayanların olduğu

Bende Keçiören'de iyi bir kuaför arıyorum. İşini güzel yapan çok da uçuk fiyatlar söylemeyen bir yer bilen var mı acaba ???

Arkadaşlar bugün Keçiörende Setre kuaföre gittim ve röflemi yaptırdım gerçekten çok beğendim hem rengini hemde yoğunluğunu ortamda çok temiz ve güzel ve sadece bayanlar var gitmek isteyen herkese tavsiye ederim ama mutlaka randevü almanız gerek internet sitesi var orta tüm bilgiler var ayrıca fiyatıda uygun geldi bana hemde bitkisel boya kullanıyorlarr
yaşasın gene sarışın bir bayan oldum :)))))))))))))))))))))))))

öncelikle tşkkr etmek istiyorum ,,burada bir arkadaşımızın tavsiyesine uyup batıkent te bir kuaför olduğunu iyi bir insan olduğunu söylemişti ,şimdiye kadar gittiğim çoğu kuaförde hiç hoşuma gitmeyen bazı hareketlere maruz kalıyordum nitekim birçok arkadaşımında başına gelmiştir ..tuhaf tuhaf sorular ,,sulu slu muhabbetler,ama buraya gittiğimde ,ancak siz konuşursanız konuşan bir insanla karşılaştım,yaklaşık 1 yıldır haftada 1 ayda bir kesinlikle gidiyorum ,sanırım öğretmen bir bayandı bana bu kuaförü tavsiye eden arkadaşımız,,çok tşkkür edrim ..gitmek isterseniz platin kuaför ismi ahmet,,çalışan elemanlarıda gayet efendi kişiler ,

keciören gazinoda namik tamer var kuaför islerini cok iyi yapiyorlar tavsiye ederim

bir çok kuaför gezmeme rahmen hiç memnun kalmamıstm burayı tesadüfen buldum ve 1 senedir gidiyorum cok memnunum.etlik aşagıeglencede kent kuaför var kesinlikle tavsiye ederim:)

bir çok kuaför gezmeme rahmen hiç memnun kalmamıstm burayı tesadüfen buldum ve 1 senedir gidiyorum cok memnunum.etlik aşagıeglencede kent kuaför var kesinlikle tavsiye ederim:)

canım tam olarak neresinde aşağıeğlencenin?, ben siyaha yakın saçımı açtırmak istiyorum... sen boya işlemi yaptırdın mı hiç orada, iyilermi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…