- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
İnşallah canım ne demekbilgi verdiğiniz için çok teşekkürler ♥ darısı bize ins

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ne demekbilgi verdiğiniz için çok teşekkürler ♥ darısı bize ins
Tahriş ve yara oldu ilk gece krem vs aldık eczaneden şimdi deneyemiyoruz sızıntı şeklinde kanamam geliyor zaten bayağı acıyor ayakta bile 3 katlıydı ondan mı bilmiyorum![]()
Geçmis olsun canim oncelikle ama kurtuldun cok şükür bizde bu süreci atlatsaydik bir yaa valla bnde sürekli düşünüyorum biri çıksa hemen evlencem kanamazsa diye korkuyorumKızlar ben dün evlendim fakat gece boyunca ilişkiye giremedik çok acıyor ne yapacağım akıl verin tahriş oldu galiba dikimle daraltma da olmuştu ondan mı acaba kan geldi ama içeri giremiyoruz elimi soktum kan gelince eşimin penisi çok kalın girmiyogirince daha çok gelir diye korkuyorum çünkü normal olması gerektiği gibi pembe kırmızı arası geldi
bende gidemezsem diye korkuyorumGeçmis olsun canim oncelikle ama kurtuldun cok şükür bizde bu süreci atlatsaydik bir yaa valla bnde sürekli düşünüyorum biri çıksa hemen evlencem kanamazsa diye korkuyorum
Bu, bu işlemi olmayan birine ilk cevap verişim sanırım. Saygı çerçevesinde yazacağım. Bu işlemi olanlar sadece ilişkiye girenler ya da sürtünerek kızlık zarını kaybedenler değil dolayısıyla farklı sebeplerle bozulup bu işlemi olmak zorunda olanlar var ve doğal olarak ilk ilişkide tecrübesizlik oluyor. Fiziken bakire olmayıp bakire olanlar da bu işlemi oluyor. Bunları yazıyorum ki aklınızda her ihtimal bulunsun diye. (SADECE BU KISMA KADAR OLAN ŞEYLERİ SİZİN MESAJINIZA CEVAP OLSUN DİYE YAZMAK İSTEDİMmerak ettim ilk ilişkiye göre çok acıdı sanırım ? yani ilki tecrübesizlik ve korkmak normal ama siz tecrübelisiniz ama buna rağmen zorlu olması tuhaf deriyi birbirine mi dikiyorlar ne yapıyorlar bi araştıracam merak ettim![]()
Gidemezsem derkenbende gidemezsem diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım anladığım kadarıyla Ankarada yaşıyorsun keşke buradan bilgi alarak diktirmeye karar verseydin ama olan olmuş. Muhtemelen evlilik zamanı geçici olacak gibisin hayırlısı olsun hakkındaArkadaşlar merhabaBır hafta önce ankarada kalıcı dikim yaptırdım kübra zengıne dun aşırı Kanamam oldu bugün beni tekrar kontrole çağırdı. Gittim tekrar dikiş attı eve geldim kanama yine başladı. Doktoru aradım ikinci defa dıktıgım için doku çok tahrip oldu dedi. Çok tedırgınım yardımcı olun lütfen
Ankarada yaşamıyorum ankaraya yakın bır ilde ama o kadar çok yıprandım kı sevgılımdende ayrılacagım bu aksamGeçmiş olsun canım anladığım kadarıyla Ankarada yaşıyorsun keşke buradan bilgi alarak diktirmeye karar verseydin ama olan olmuş. Muhtemelen evlilik zamanı geçici olacak gibisin hayırlısı olsun hakkında
Öncelikle sakin ol lütfenAnkarada yaşamıyorum ankaraya yakın bır ilde ama o kadar çok yıprandım kı sevgılımdende ayrılacagım bu aksam. Tütmüyor çünkü anlamadım niye o kadar çok dikkat ediyorum kı kendimi kasmaktan bacakların agrıyor.
Meraba bende turgay beyde olmayı düşünüyorum ama kontrole gidemicem 1 kerede tutar mı iyi bakarsam ve iyileştikten sonra sizde anlaşılacak birşey kaldı mi ameliayata dairBir de söylemeyi unuttum bu senin geçmişin aslında kabul ettirmek zorunda da değilsin![]()
Merhaba, evet tutar. Yani ufak bir iz kalıyor ama göze batacak kadar değil ama ruhtaki izi daha büyük. Vaktin varsa gününü bekle geçici yaptır bence.Meraba bende turgay beyde olmayı düşünüyorum ama kontrole gidemicem 1 kerede tutar mı iyi bakarsam ve iyileştikten sonra sizde anlaşılacak birşey kaldı mi ameliayata dair
Sen bilirsin canım ben sana özelden yazayım o zamanGecici risk yapıp kurtulmak daha iyi gibi ufak iz doktordan başka kimsenin anlayacagi birşey mi?
Hiç canını sıkmayın ilişkiye girmişsiniz veya girmemişsiniz kendinizi ruhen daha iyi hissetmek adına bir işlem yaptırmışsınız ki bu anormal bir şey değil. Bence erkekler her şeyi hak ediyor. Benim de şimdiki aklım olsa işlem olmazdım ama olan da iyi yapıyor vicdan yapıp anlatmıştım ben durumu ama hak etmiyor hiçbiri. Geçmişinizi geride bırakın ve devam edinBu, bu işlemi olmayan birine ilk cevap verişim sanırım. Saygı çerçevesinde yazacağım. Bu işlemi olanlar sadece ilişkiye girenler ya da sürtünerek kızlık zarını kaybedenler değil dolayısıyla farklı sebeplerle bozulup bu işlemi olmak zorunda olanlar var ve doğal olarak ilk ilişkide tecrübesizlik oluyor. Fiziken bakire olmayıp bakire olanlar da bu işlemi oluyor. Bunları yazıyorum ki aklınızda her ihtimal bulunsun diye. (SADECE BU KISMA KADAR OLAN ŞEYLERİ SİZİN MESAJINIZA CEVAP OLSUN DİYE YAZMAK İSTEDİM) Kızlar ben daha önce de yazmıştım ben kimseyle birlikte olmadığım halde kaybetmiştim zarımı ve işlem olmuştum ben bu işlemi olarak özsaygımla birlikte insanlara sevgimi de yitirdim. Keşke o güne dönsem o işlemi yaptırmasam diyorum her gece inanın hiç kolay bir durum değil. Buradaki yaptırmayan kızlara tek tavsiyem biriyle birlikte olun ya da olmayın kızlar hiç fark etmez işlemi olup da kendinize eziyet etmeyin, erkekler için değil sadece kendiniz için
Hepimiz birer çiçeğiz erkekler için solmayı hak etmiyoruz, hepinizi seviyorum ve kucaklıyorum.
Olur ben sana yazamıyorum sen yazSen bilirsin canım ben sana özelden yazayım o zaman
Geçmiş yok ki geride bırakayımHiç canını sıkmayın ilişkiye girmişsiniz veya girmemişsiniz kendinizi ruhen daha iyi hissetmek adına bir işlem yaptırmışsınız ki bu anormal bir şey değil. Bence erkekler her şeyi hak ediyor. Benim de şimdiki aklım olsa işlem olmazdım ama olan da iyi yapıyor vicdan yapıp anlatmıştım ben durumu ama hak etmiyor hiçbiri. Geçmişinizi geride bırakın ve devam edin![]()
Yok kız anlatma boşver anlatmak zorunda değiliz ki onlar her naneyi anlatıyor muGeçmiş yok ki geride bırakayımAynen ben zaten kendim için üzülüyorum başkası için değil çünkü sadece erkekler değil bu toplum da bunu hak ediyor da biz etmiyoruz işte ben ona üzülüyorum. Ben seni çok taktir ettim açıkçası artık daha güçlüsün keşke ben de önüme gelene anlatsam da rahatlasam
![]()
Anlatmıyorlar da ne bileyim bazen içimden haykırasım geliyor. Evet bence de gerek yokYok kız anlatma boşver anlatmak zorunda değiliz ki onlar her naneyi anlatıyor muyaptırmayan da eğer kendini psikolojik olarak rahat hissedecekse yaptırsın tabii bence gerek de yok
![]()