İnşallah arkadaşlar yakalanma anlaşılma durumum olmaz hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz destek olduğunuz için her şey gönlünüzce olsun insallah ❤
KuZum benm suan okudum dualarım seninle ankarada olmustun tuttu kanamam oldu de de herkese de ışık ol insallah benm de zamanım daralıyor Rabbım yardımcımız olsun 😍

Kızlar egerki C csibel801 inde kanaması olursa ankarada bir emın olacağımz doktor oluyor daha önce @yrncrn ankarada oldu ve kanaması oldu bence herkese ışık olabilir bu konu her kız için çok önemli bencede allah yardımcımız olsun suana kadar eski kayıtlılar ve eski yazıları okuyan herkes bu sayfa da yaptırıp olumlu sonuç alan kişilerin doktor ismini ve kalıcımı gecıcımı yaptırdığını yazsın en azında ikibin küsürlük sayfadaki bilgileri toplamış olalım olur mu
Daha önce kalıcı kızlık zarında Gökçene yapıp tutmamış 3 kız ve benm arkadasım vardı
Ankarada yrcn merak Sönmez’e yaptırıp kalıcı kanaması oldu
Sizinde hatırladıklarınız yazarmısınız🙏

Kızlar bu işlemi herkes evdeyken mi oldu? Yani bu işlemi olduktan sonra işe giden, ne bilim kısıtlıda olsa ev işlerini yapabilen, hergün bi miktar yürüyen kimse yokmu? Yorumlarda sanki herkes iyileşene kadar evde yatmış gibi yazılmış hep. Merak ettm doğrusu🤔 bende oldum normalde evdeyim ama arkadaslarımla cafeye felan gittiğim oldu yan oturdum tabi ama yanlışmı yaptım sonuçta bu işlemi çalışırken olan insanlar mutlaka vardır diye dusunuyorum ekstra ekstra dikkat etmekmi gerek🤔

Kızlar bu işlemi herkes evdeyken mi oldu? Yani bu işlemi olduktan sonra işe giden, ne bilim kısıtlıda olsa ev işlerini yapabilen, hergün bi miktar yürüyen kimse yokmu? Yorumlarda sanki herkes iyileşene kadar evde yatmış gibi yazılmış hep. Merak ettm doğrusu🤔 bende oldum normalde evdeyim ama arkadaslarımla cafeye felan gittiğim oldu yan oturdum tabi ama yanlışmı yaptım sonuçta bu işlemi çalışırken olan insanlar mutlaka vardır diye dusunuyorum ekstra ekstra dikkat etmekmi gerek🤔
Walla ekstra ekstra dikkat etsen iyi edersin ben bir buçuk ay hiçbirşey yapmadım ve herkes olabildiğince dikkat ediyo eğilmedim ağır kaldırmadım ve evde durduğu yerde tutmayanlar var o kadar para veriyosun gezerek riske edilecek bisey değil

Walla ekstra ekstra dikkat etsen iyi edersin ben bir buçuk ay hiçbirşey yapmadım ve herkes olabildiğince dikkat ediyo eğilmedim ağır kaldırmadım ve evde durduğu yerde tutmayanlar var o kadar para veriyosun gezerek riske edilecek bisey değil
Gezmek değil ki mesele çalışırken olan insanları çok zorluyormu onu merak etmiştim ben aslında. Benimde işe başlama durumum varda önümüzdekş hafta masabası calısıcam işe giderken hareket halinde olucam çok etkilermi diye

Gezmek değil ki mesele çalışırken olan insanları çok zorluyormu onu merak etmiştim ben aslında. Benimde işe başlama durumum varda önümüzdekş hafta masabası calısıcam işe giderken hareket halinde olucam çok etkilermi diye
Walla bu hayatını etkileyecek bisey sen karar ver ben işten çıkmıştım bunun için

Yan nasıl oturcan baskı yapmaman lazım tuvalet temizliğini nasıl yapcan gün içinde pansuman olması lazım ve asla nemli kalmaması lazım

Yavaş hareket etmem gerek koşturmadan gerek bilmiyorum olunca bu işlemi anlarsın ne demek istediğimi basit bi işlem gibi geliyo herkeese ama oyle değil

Yavaş hareket etmem gerek koşturmadan gerek bilmiyorum olunca bu işlemi anlarsın ne demek istediğimi basit bi işlem gibi geliyo herkeese ama oyle değil
Yalnız ben işlemi oldum zaten nasıl bi işlem biliyorum. Sizin işten çıkma lüksünüz varmış ama herkesin olmayabilir mesela benim yok. Bu işlemi yaptırmak isteyen insanlar burayı okuyor siz yorumlarınızda çoook fazla zor bi işlem gibi davranıyorsunuz ama bu işlemş çalışırken olan insan çok var. Olumlu sonuç almışsınız sizin adınıza sevindim, burada destek olmaya çalışmanızda güzel Allah razı olsun sizden ama kişiden kişiye değişir bence. Bende buradaki çoğu yorumdan korkup erteleticektim işlemi iyiki gitmişim diyorum şimdi. Herkes maalesef evde dinlenemiyor 1.5aydan bahsediyorsunuz. Ülkemizde yıllık izinler 2hafta:)

Yalnız ben işlemi oldum zaten nasıl bi işlem biliyorum. Sizin işten çıkma lüksünüz varmış ama herkesin olmayabilir mesela benim yok. Bu işlemi yaptırmak isteyen insanlar burayı okuyor siz yorumlarınızda çoook fazla zor bi işlem gibi davranıyorsunuz ama bu işlemş çalışırken olan insan çok var. Olumlu sonuç almışsınız sizin adınıza sevindim, burada destek olmaya çalışmanızda güzel Allah razı olsun sizden ama kişiden kişiye değişir bence. Bende buradaki çoğu yorumdan korkup erteleticektim işlemi iyiki gitmişim diyorum şimdi. Herkes maalesef evde dinlenemiyor 1.5aydan bahsediyorsunuz. Ülkemizde yıllık izinler 2hafta:)
siz kime olmuştunuz?

Kızlar ben çok bunaldım, oraya buraya soruyorum saçma sapan cevaplar geliyor, kızlık zarını sorun etmeyecek adamla evlen bilmem ne, ne çok akıl veren ya, Peygamberimizin bir sözü vardı: Kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan, inşallah kınadıklarını yaşayıp ölür bizi ayıplayanlar. Ben 10 gün içinde bir doktor bulup bu işlemi olmalıyım. Çok zamanım kalmadı,kadınlar kulübü kadınlardan yardım istiyorum ama görüyorum ki bazı kadınlar asıl kadının düşmanı. Ya Allah rızası için Ankara'da bu işi başarılı yapabilen bir doktor yok mu? Neden bu işlemi olduktan sonra ben oldum başarılı oldu diyen kişi sayısı az, binlerce kadın bu ameliyatı oluyor. Neden 3-5 kişi yazıyor. Ben artık psikolojim bozuldu. Reklam mı gerçekten mi o doktor iyi diye kafayı yedim. Allah rızası için yardımcı olacak yok mu ya ?

Back
X