- 6 Mart 2020
- 102
- 61
- 18
- 28
Geçen sefer bende aynı şeyi söylemiştim arkadaşlar yanlış anlamıştı. Yani dışarıdan bakınca hoş durmuyor gerçekten. Siteye giriyorsunuz kadınlar kulübü yorumlarını inceleyebilirsiniz çıkıyor.. sonuç her ne kadar başarılı olsa da bunu cok etik ve güven verici bulmuyorum. Yıllar öncesine bakıyorum forum a birsürü doktor ismi dönüyor. Tabiki Buda başarılıdır ama herkesin ona gitme imkanı yok. Başka doktorlar da duymak istiyoruz ki kendimizi iyi hissedelim.. tabiki Turgay beye giden kişiler onun hakkında tecrübelerini paylaşacak ona lafım yok ama başka doktorlar hakkında bilgisi olan giden varsa paylaşırsa cok seviniriz..Aslında garibime giden bir durum daha var. Koskaca ankarada bu işlemi yapan bir iki doktor ve yine koskaca istanbulda bu işlemi yapan tek bir doktoru örnek gösteriyorlar. Buradaki herkezin endişesini anliyorum. Ama şu istanbulda övdükleri cok başarili doktor neden kendi sitesinde kadinlar kulübünün yorumlarini paylaşip duruyor?! Bu durum ne kadar etik? Niye başka doktorlar bu doktorun yaptigi gibi örnek göstermiyorlar? Bence lütfen biraz sakinleşip büyük resmide görmeye çalisalim