Aslında garibime giden bir durum daha var. Koskaca ankarada bu işlemi yapan bir iki doktor ve yine koskaca istanbulda bu işlemi yapan tek bir doktoru örnek gösteriyorlar. Buradaki herkezin endişesini anliyorum. Ama şu istanbulda övdükleri cok başarili doktor neden kendi sitesinde kadinlar kulübünün yorumlarini paylaşip duruyor?! Bu durum ne kadar etik? Niye başka doktorlar bu doktorun yaptigi gibi örnek göstermiyorlar? Bence lütfen biraz sakinleşip büyük resmide görmeye çalisalim
Geçen sefer bende aynı şeyi söylemiştim arkadaşlar yanlış anlamıştı. Yani dışarıdan bakınca hoş durmuyor gerçekten. Siteye giriyorsunuz kadınlar kulübü yorumlarını inceleyebilirsiniz çıkıyor.. sonuç her ne kadar başarılı olsa da bunu cok etik ve güven verici bulmuyorum. Yıllar öncesine bakıyorum forum a birsürü doktor ismi dönüyor. Tabiki Buda başarılıdır ama herkesin ona gitme imkanı yok. Başka doktorlar da duymak istiyoruz ki kendimizi iyi hissedelim.. tabiki Turgay beye giden kişiler onun hakkında tecrübelerini paylaşacak ona lafım yok ama başka doktorlar hakkında bilgisi olan giden varsa paylaşırsa cok seviniriz..

Evet fiyst farkı oluyor ama siz uzakdan geliyorsunuz ya hani daha garanti olması için tercih edebilirsiniz doktora gittiğinizde kendisş söyler zaten gerek olup olmadıgını. İlişkş tarihi için amelşyattan 6hafta sonra deniliyor tuttugu takdirde. 45-50gün önce gelmeniz işinize yarar. İnşallah tutar ama tutmadığı takdirde kendinize geçici işlem olucak zamanda bırakın ama büyük ihtimal gerek kalmaz böyle birşeye🙏🏻
İnşallah canım Allah razı olsun :( nasıl bir dertmiş bu bir an önce hayırlısı ile tutar ve kurtuluruz

Yemin ederim duygularımı anlatmışsın, ben telefonla görüştüm hemşiresi bana da benzer şeyleri söyledi.
Evet o yüzden nasıl olur ya diyorum. Böyle bir kadın nasıl yapamaz.. ama tabiki riske atamam ancak geçici düşünürsem. Yorumları etkisinde kalıyorum ister istemez :)

Geçen sefer bende aynı şeyi söylemiştim arkadaşlar yanlış anlamıştı. Yani dışarıdan bakınca hoş durmuyor gerçekten. Siteye giriyorsunuz kadınlar kulübü yorumlarını inceleyebilirsiniz çıkıyor.. sonuç her ne kadar başarılı olsa da bunu cok etik ve güven verici bulmuyorum. Yıllar öncesine bakıyorum forum a birsürü doktor ismi dönüyor. Tabiki Buda başarılıdır ama herkesin ona gitme imkanı yok. Başka doktorlar da duymak istiyoruz ki kendimizi iyi hissedelim.. tabiki Turgay beye giden kişiler onun hakkında tecrübelerini paylaşacak ona lafım yok ama başka doktorlar hakkında bilgisi olan giden varsa paylaşırsa cok seviniriz..
ben de ona şaştım işte, Turgay beyin hemşiresi ile konuşmuş kızın birisi koskoca Ankarada bu işlemi yapan yok mu biz de şaşırıyoruz demiş, ben de aradım uzun uzun anlattı. Elbette başarılıdır ama Ankara'da bu işi yapabilen doktor nasıl olmaz ya :(

ben de ona şaştım işte, Turgay beyin hemşiresi ile konuşmuş kızın birisi koskoca Ankarada bu işlemi yapan yok mu biz de şaşırıyoruz demiş, ben de aradım uzun uzun anlattı. Elbette başarılıdır ama Ankara'da bu işi yapabilen doktor nasıl olmaz ya :KK43:
Kim uzun uzun anlattı Turgay beyin asistanı mı ?

ben de ona şaştım işte, Turgay beyin hemşiresi ile konuşmuş kızın birisi koskoca Ankarada bu işlemi yapan yok mu biz de şaşırıyoruz demiş, ben de aradım uzun uzun anlattı. Elbette başarılıdır ama Ankara'da bu işi yapabilen doktor nasıl olmaz ya :KK43:
Eğer Ankara’da gerçekten başarılı bi isim bulursan benimle de paylaşırsam sevinirim.

Kim uzun uzun anlattı Turgay beyin asistanı mı ?
Evet telefonla aradım, hatta dedi ki iyi diyenler daha çoktur, kötü diyen bir iki kişi ancak vardır. 30 yıllık tecrübeli bir doktor, doğudan annesi ile gelen aşiret kızları bile oluyor falan filan yani hoca başarılı bir doktor dedi bana. İnşallah öyledir biz de gidip sonuç alırız.

Aminn, hepimiz güzel sonuç alalım. Batıp giden bir hayattansa kurtulan bir hayat olsun bizim de bir mucizemiz olsun :KK43:
O zaman cok kafanı karıştırıp bulandırma öyle mi böyle mi diye.. bi an önce karar verip git kafan rahatlasın. Kalbinin sesini dinle. Güzel haberlerini bekliyoruz ☺️☺️

Birde her dikiş tuttu diye kanama oluyormu zamanım azalıyor İstanbul’a gitçem ama hadi tuttu ama kanamadı oylr olur mu

KuZum senin merak
Meral sonmezere beni cagirmamisti tekrar ama keşke olan bir arkadaşımız daha var ona tuttu dese gelse de bilseydik ne kadar başarılı allahdan benim ilişkide kanamam oldu tutmadı sanmistim tutmuş meğer ve sibel ı bekliyordum ne olacak diye oda benim doktora olmuştu gelmesi artık forumdan cikiyçıkıyorum kızlar hakkınızı helal edin
söznemzdi dimi onun yaptığı kanadı

Birde her dikiş tuttu diye kanama oluyormu zamanım azalıyor İstanbul’a gitçem ama hadi tuttu ama kanamadı oylr olur mu
Burda bi kaç kişi yazmıştı tutmuş ama kanama olmamış diye ama o Doktor Adana’da bi doktordu dar oldumu kan gelmese bile problem etmez bence erkekler Darlıkta bi gösterge

Hayır o kan benm için gerekıyor malasef acaba Turgay hocada böyle bişey oldumu
Onun için böyle bir yoruma denk gelmedim hiç
Doktorun asistanıyla görüştüm ben normal hayatına devam edebilirsin hemen diyorlar ama burda yaptıran kızların dediği ise en 10 gün dinlenmek gerekiyor galiba bu dikişlere falan zarar gelmesini önlemek adına sonuçta çalışma hayatında bi aktiflik olduğu için risk faktörleri devreye giriyor

Back
X