benim gibi bu forumda sorularına cevap arayan, bir şekilde başından tatsız olaylar geçmiş arkadaşlarım hiçbirşey çözümsüz değil kaderiniz talihiniz değişebiliyor ve çektiğiniz bütün sıkıntılar geride kalabiliyor yeterki ne istediğinizi bilin dua edin Allah sizi doğru insanlarla karşılaştırabiliyor işleriniz kolaylaşıyor. ben ankarada Ebru Zülfikaroğluna gittim daha öncede işlemi yazmıştım kalıcı yöntemle tamiri yaptırdım ve 2 ay sonra tekrar kontrole gittim düğünüme 2 gün kala.. dr hanım kontrolumu yaptı arka dikişlerin çok iyi tuttuğunu ama garanti olmasını istediği için birkaç dikiş daha atacağını söyledi. Ve tekrar 10 15 dk uğraşarak dikiş attı bu sefer iğnenin ve ipliğin tüm geçmesini hissettim malesef.. sonra otobusle yolculuk yaptım o gun ve ertesi gün damla damla kan geldı ve agrısıda oldu ama dayandım ve o gece o an geldığınde korkarak eşimle birlikte oldum acıdı zorlandı ama kanamada gerçekleşti ve bende rahatladım eşimde zorlandığı acıdığı için hiç şüphelenmedi ve sorunsuz halloldu o gün yepyeni bir sayfa açıldı benim için... Ebru hanımdan Allah razı olsun.. herkes için dua edeceğim şansınız bol olsun Allah yardımcınız olsun ..