• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar korkut arslana gideniniz varmı içinizde ben korkut arslana karar vermemiştim herkes ona çok iyi diyodu yalnız biyerde okudugum yazıda korkut bey kalıcı yaptım diyomus ama hiçbir işlem yapmıyomus düğünden 3 gün önce kontrol diye çağırdıgında geçici işlem yapıyomuş kafam allak bullak oldu kime inanıp kime gitceğimizi şaşırdık kime karar versem tam gidicem bişey denk geliyo korkut arslana dikim yaptıranınız varmı

tatlım şişli med de akın bey var onu araştır derim

tatlım şişli med de akın bey var onu araştır derim
akın bey sadece 1 kere kontrole çağrıyo diyolar ve çok ters cevaplar veriyomuş duyduguma göre zaten pskolojımız alt ust bide doktorlar bizimle iyi konuşmazsa nasıl oturulurki o koltuga korkut bey insanı çok rahatlatıyo ve işinin uzmanı demişlerdi tam onu karar kılmıştım biri yaazı yazmış korkut bey beni dolandırdırdı diye kafam allak bullak oldu başımıza gelen yetmiyomuş gibi güvenilir doktor bulmakta zor oldu ebru hanım istanbulda olsa hiç düşünmiycem bütün hastlar ondan çok memnun onun gibi bide istanbulda bulsak süper olurdu

kadınların evlilik dışı ilişki yaşamasına sözüm yok.iki tarafın da rızası varsa bir nebze normal görülebilir..ama bu nedir yahu?neden arkasında durmuyorsunuz?karşındaki insanı onun önem verdiği bir konuda kandırmak ahlaksızlık resmen..hadi adamı kandırdın,sahte bekaretin sayesinde senle birlikte olduğu gerçeğini ömür boyu nasıl sindireceksiniz?

ama erkekler de ilişki yaşıyor blah blah diyenlere de sözüm var.erkek giziliyor mu? sen ona bak..kaldı ki bir erkek ilişki yaşasa bile bakire isteyebilir.o zaman karşısına çıkıp bu çifte standardın hesabı sorulur,ama madem öle istiyorsun al sana kızlık zarı deyip kandıracaksan bu daha mide bulandırıcı bir haysiyetsizlik..adam cinsiyetçi de olsa en azından kimseyi kandırmıyor, kartlarını açık oynuyor? peki sen öyle misin?

yanlış anlaşılmasın erkeğin bekaret takıntısını savunmuyorum..onların kadın bedenini mal gibi görmesini..sadece bu yozluk mide bulandırıyor..adamın karşısına geçip yaptığının arkasında durma,daha evliliğe başlarken ayıbı bir şekilde gizlenmiş defolu mal kisvesini layık gördüğün bedeninle kurtar...kurtardığını san..

kadınların evlilik dışı ilişki yaşamasına sözüm yok.iki tarafın da rızası varsa bir nebze normal görülebilir..ama bu nedir yahu?neden arkasında durmuyorsunuz?karşındaki insanı onun önem verdiği bir konuda kandırmak ahlaksızlık resmen..hadi adamı kandırdın,sahte bekaretin sayesinde senle birlikte olduğu gerçeğini ömür boyu nasıl sindireceksiniz?

ama erkekler de ilişki yaşıyor blah blah diyenlere de sözüm var.erkek giziliyor mu? sen ona bak..kaldı ki bir erkek ilişki yaşasa bile bakire isteyebilir.o zaman karşısına çıkıp bu çifte standardın hesabı sorulur,ama madem öle istiyorsun al sana kızlık zarı deyip kandıracaksan bu daha mide bulandırıcı bir haysiyetsizlik..adam cinsiyetçi de olsa en azından kimseyi kandırmıyor, kartlarını açık oynuyor? peki sen öyle misin?

yanlış anlaşılmasın erkeğin bekaret takıntısını savunmuyorum..onların kadın bedenini mal gibi görmesini..sadece bu yozluk mide bulandırıyor..adamın karşısına geçip yaptığının arkasında durma,daha evliliğe başlarken ayıbı bir şekilde gizlenmiş defolu mal kisvesini layık gördüğün bedeninle kurtar...kurtardığını san..

ben de başkasının işine burnun sokup akıl vermeye çalışanları anlamıyorum.

konu cook dagılıyrrr hadi bakalm bakire olanlrı armzda görmeyelm bizz.. hadii hadiii:3:

doğru başlıktayım dimi kızlar...ankarada hymenoplasty oldum dayım dimi...ayy inanamadım bi an valla...hymenoplasti bilmem ne midir haydin yargılayalım başlığında sandım kendimi:) zamanlarına acıyorum...forum kuralları gereği kibarca ve size ne arkadaş! diyorum...ben arkasında durmuyorum bu işin nolcak...sen mi evlenceksin benimle arkadaşım:) go to bir derdim var köşesine please:))

neyse arkadaşlar iyiki düğüne yakın yaptırmamışım...böyle tahmin etmezdim ama çok yorucu geçiyor...gezip dolaşıp onu bunu almaktan geç saatlerde eve gelebiliyorum ancak...ben şuan operasyon olsaydım zerre dinlenemezdim...kışı da fırsat bilerek iyiki erken olmuşum diyrum....bazen operasyon ne zaman olmalı diye soruluyor , o yüzden yazayım dedim. düğüne iki ay kaldı yaklaşık ama işler bitmiyo bi türlü...bence en az 4 ay kala yaptırmak maksimum zamanıda 6 ay olarak gözönünde bulundurmak lazım

doğru başlıktayım dimi kızlar...ankarada hymenoplasty oldum dayım dimi...ayy inanamadım bi an valla...hymenoplasti bilmem ne midir haydin yargılayalım başlığında sandım kendimi:) zamanlarına acıyorum...forum kuralları gereği kibarca ve size ne arkadaş! diyorum...ben arkasında durmuyorum bu işin nolcak...sen mi evlenceksin benimle arkadaşım:) go to bir derdim var köşesine please:))

neyse arkadaşlar iyiki düğüne yakın yaptırmamışım...böyle tahmin etmezdim ama çok yorucu geçiyor...gezip dolaşıp onu bunu almaktan geç saatlerde eve gelebiliyorum ancak...ben şuan operasyon olsaydım zerre dinlenemezdim...kışı da fırsat bilerek iyiki erken olmuşum diyrum....bazen operasyon ne zaman olmalı diye soruluyor , o yüzden yazayım dedim. düğüne iki ay kaldı yaklaşık ama işler bitmiyo bi türlü...bence en az 4 ay kala yaptırmak maksimum zamanıda 6 ay olarak gözönünde bulundurmak lazım

haklısın canım hem kafan rahatlamıstır erken yaptırıp kurtulmak en güzeli sen kime yaptırmıstın canım

Gizleyen erkek yok mu? Hangi erkek der senden önce 7 kızla yattım 10 kızla yattım.. Söyleyen çok azdır.. Çoğu da Söylemez..... Söylemeyince nerde bileceğiz.. Zar mı var kanı mı var nasıl anlıcaz..Doktora mı götürelim onları da kaç kere yatmış bak bakalım doktor, söyle yoksa babasının evine götürücem mi diyelm? Kartlarını açık oynadığından nasıl bu kadar eminsin?

Bence de en sona sadece kontrol kalmalı, insan o yoğunlukta uğraşamaz,fırsatı olmaz dinlenmeye tatlım.. En iyisini yaptın:34:

özel çalışıyoruz...sgk ile anlaşmamız yok...bilgiler kesinlikle gizlidir...çoğu hastamız zaten il dışından gelir ve aynı gün rahatlıkla geri dönerler...ortalama 20- 25 dk süren bir operasyon...lokal anestezi ile ağrı hissedilmez ve zar yapısı tamamen eski haline döner...bu operasyon zaten sizin psikolojiniz için yapılır... bence karar verdiyseniz yaptırmanız doğru olacaktır...sevgiler...daha ayrıntılı bilgi için bana direk ulaşabilrisiniz...sevgiler... ebru hnmın bana cevabı kızlar...

kızlar bende ebru hocaya yaptıracam.ama ilk önce para biriktirmem lazım benimde içime sindi mail atmıştım ona yarım saat geçmeden hemen döndü ilgili biri.

ebru hoca hanım..en cok ıcıme o sındı..ve hastalarıda hep çok memnun..ebru hanım bence ısı hakıkaten bılıyor

Hayırlısı hakkında cnm.. Ben de gitmek isterdm ama Ankaraya gitmem mümkün değil.. Senin destekçin var biz de o da yok.. Umarım son kontrollerinde sıkıntı yaşamazsın gidip gelirken

Back
X