arkadaşlar yarın için randevu aldım ebru hanımdan yarın on gün oluyor inş.kontrolde ii şeyler söylerde bende rahat ederim lütfen dua edin benim için çok korkuyorum çünkü..
canım zaten çok bişey gelmemiş.bi nohut tanesi kadar gelmiş.sonrasında hiç gelmedi.lavaboda falan da gelmedi.öyle gerginlik hissim batma kaşınma kanama hiç bişey yok ama yürürken bacaklarımı ayırmadan sadece dizimden itibaren adımımı ileri atarak yürüyorum.yani hiç ayırmadım bacaklarımı.öyle gerginlik falan hissetmeyince de tedirgin oluyorum ama dikiş atmış olsa bi kan gelirdi herhalde.bi de operasyon sırasında sizden kan geldimi.benden geldi.
nofair bende burcu hanıma yaptırmayı düşünüyorum, en yakın o şu an için ama ne kadar ücret aldığını yazarmısın ve neler yaşadığını tecrübelerini paylaşırmısın gider gitmez oldunmu ne kadar sürdü bitince rahat gidebildinmi hemen eve herşeyi merak ediyorum
ben 2200e yaptırdım cnm ama açıkcası hiç pazarlık falan yapmadım.söylesem indirm yapardı ücret konusunda.çok bişey sormadım zaten korkudan.o anlattı ben dinledim.ne gelirken zorluk çektim ne de sonrasında.ilk defa bu sabah bi gerginlikle kaşıntı oldu.işe gelip oturdum yarım saat sonra bişey kopar gibi oldu.sonra ne gerginlik kaldı ne kaşıntı.dikiş atmıştır diye çok krkuyorum ama dikiş atsa bile başka dikişler de var sonuçta ama ne biliyim içim çok huzursuz.en yakın zamanda kontrole gideceğim((
nofair korkma o his oluyormuş ben bi kaç kişinin daha öyle yazdığını gördüm sanırım dikişler eriyince yada düşünce öyle oluyormuş:44:
arkadaşlar yarın için randevu aldım ebru hanımdan yarın on gün oluyor inş.kontrolde ii şeyler söylerde bende rahat ederim lütfen dua edin benim için çok korkuyorum çünkü..
ne eziyetli bir şeymiş..allah kolaylık versin..
cnm senden haber bekliyoruz.çok merak ettim durumunu.dönünce mutlaka yaz bize.
canım gidemedim ben iş yerinden izin alamadım birde sadece birkez gitmek için gitmedim ocak ayının ikinci haftasında gidice zaten şuan iyiyim biraz kaşıntım var ve birazda gerginlik sanırım dikişler tutuyor.. Gittigimde sonucu yazıcam canım zaten hazirandada net sonuçu yazarım ALLAH ın izniyle kurtulurum bu dertten..
ben de ne gerginlik var ne kaşıntı ya moralim bozuluyor.sorunmu var acaba.hiç bişey yaptırmamış gibiyim.bazen öyle ufak ufak kaşınmalar oluyor ama sürekli değil.
ne kadar oluyor yaptıralı senin? zaten ara ara oluyor bende bişey yaptırmamış gibi hissediyorum bazen acaba dikiş tutmadımı diye düşünüyorum birde diğer arkadaşların söylediği dügüm bende yok elimle dokunduğumda hissetmiyorum sende varmı?
benim bugün 7.günüm.hiç bişey yaptırmamış gibiyim bende.ilk defa bugün oturmakta zorlandım.biraz gerginlikle batık hissi var.kaşıntı falan nadiren oldu.doktora düğümü sormştum.bi 3-4 gün hissedilir sonra hisedilmez demişti.ama ben korkudan elimi süremedim hiç.peçeteyle silip batticon sürüyorum.ilk defa bugün banyo yapabildim.saçımı yıkayıp idare ediyordum.öyle aynadan falan da bakmadım ama benim dışta bi dikiş olduğunu biliyorum.şehir dışından gittiğim için içteki dikişleri korusun diye doktor dışardan bi dikiş attı.
evt arkadaşlar beklenen gün bugünmüş demkki gittim bugün doktora ve eve gelir gelmez yazıyorum size kontrole gittim ve doktor baktı ve yanındaki hemşire ye deediki şuna bak bunu kadın dogum doktoru bile anlamaz degilmi dedi gururla:) eee hakkı tabi bana da parmagını bile sokma kanar o derece garanti veriyorum bir daha gelmene gerek yok dedi ısrarla dedim evlenirken geleyimmi dedim yok gerek yok dedi nasıl mutluyum anlatamam ya normal hayatına geri dön dedi istedigin hareketi yapabilirsin ama denize gittiğinde suya direk atlama tabiki dedi istedigini giy bacak hareketlerini kısıtlama herşey normal dedi elanur hiç bekleme git yeniden dogmuş gibi hissettiğim gün bugün benim burdaki arkadaşlarada allh yardım etsin ama maddi sıkıntınız yoksa beklemeyin derim tabi kesin sonucu yazamıcam yakında düğün yok ama bu kadr da yeter sanırım :)
benim iki hafta oldu bugün kaşıntılar biraz arttı birazda yanma hissi var.. ben hiç görmedim dügüm felan. gerçi korkudan bende dokunamıyorum halen ama. ocak 19 undan sonra bende giderim kontrole inşallah iyi haberler alırım..
ben bugün cesaretimi toplayıp baktım.sanki tamamen kapatılmış gibi.dışardaki düğümü de gördüm.belli belirsiz.ama erimemiş.duruyor öylece.ALlahım yardım etsin bize.
nasıl bakıyorsunuz peki ben bişey anlamıyorum ayna yardımıylamı bakıyorsunuz yoksa el dokunuşlarıylamı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?