arkadaşlar yarın için randevu aldım ebru hanımdan yarın on gün oluyor inş.kontrolde ii şeyler söylerde bende rahat ederim lütfen dua edin benim için çok korkuyorum çünkü..

arkadaşlar yarın için randevu aldım ebru hanımdan yarın on gün oluyor inş.kontrolde ii şeyler söylerde bende rahat ederim lütfen dua edin benim için çok korkuyorum çünkü..

inşallah canım hayırlı haberlerle dönersin.zaten ilk kritik dönem ilk 10 gün.onu atlattıysan iyi haberlerle dönersin.dönünce haber ver durumunu.

nofair bende burcu hanıma yaptırmayı düşünüyorum, en yakın o şu an için ama ne kadar ücret aldığını yazarmısın ve neler yaşadığını tecrübelerini paylaşırmısın gider gitmez oldunmu ne kadar sürdü bitince rahat gidebildinmi hemen eve herşeyi merak ediyorum

ben 2200e yaptırdım cnm ama açıkcası hiç pazarlık falan yapmadım.söylesem indirm yapardı ücret konusunda.çok bişey sormadım zaten korkudan.o anlattı ben dinledim.ne gelirken zorluk çektim ne de sonrasında.ilk defa bu sabah bi gerginlikle kaşıntı oldu.işe gelip oturdum yarım saat sonra bişey kopar gibi oldu.sonra ne gerginlik kaldı ne kaşıntı.dikiş atmıştır diye çok krkuyorum ama dikiş atsa bile başka dikişler de var sonuçta ama ne biliyim içim çok huzursuz.en yakın zamanda kontrole gideceğim ((

nofair korkma o his oluyormuş ben bi kaç kişinin daha öyle yazdığını gördüm sanırım dikişler eriyince yada düşünce öyle oluyormuş:44:

nofair korkma o his oluyormuş ben bi kaç kişinin daha öyle yazdığını gördüm sanırım dikişler eriyince yada düşünce öyle oluyormuş:44:

cnm şimdi görüştüm doktorla.hafif bi kanamam olmuş.kanamalar3.4. günden sonra başlar.ısındıkça yürüdükçe böyle hislerin olması normal.eğer dikiş tutmamış olsaydı kanamalar ufak olmaz ve tüm dikişler atardı.tek noktadan atmaz dedi.ve kanama durmaz yoğun bi kanama olur dedi.hastalara söylüyorum ama herkes aynı tedirginliği yaşıyor bu normal bir durum sorun oluşmaz dedi.hafiften yine gerginlik kaşınmalar başladı ama işte insan çok tedirgin oluyor.bugün biraz fazla hareket etmek zorunda kaldım.o yüzden sanırım böyle oldu ama ben en yakın zamanda kontrole gideceğim.bi aksilik varsa erkenden telafisi olsun ( bu süreç çok sıkıntılı.

cnm senden haber bekliyoruz.çok merak ettim durumunu.dönünce mutlaka yaz bize.

cnm senden haber bekliyoruz.çok merak ettim durumunu.dönünce mutlaka yaz bize.

canım gidemedim ben iş yerinden izin alamadım birde sadece birkez gitmek için gitmedim ocak ayının ikinci haftasında gidice zaten şuan iyiyim biraz kaşıntım var ve birazda gerginlik sanırım dikişler tutuyor.. Gittigimde sonucu yazıcam canım zaten hazirandada net sonuçu yazarım ALLAH ın izniyle kurtulurum bu dertten..

ben de ne gerginlik var ne kaşıntı ya moralim bozuluyor.sorunmu var acaba.hiç bişey yaptırmamış gibiyim.bazen öyle ufak ufak kaşınmalar oluyor ama sürekli değil.

ben de ne gerginlik var ne kaşıntı ya moralim bozuluyor.sorunmu var acaba.hiç bişey yaptırmamış gibiyim.bazen öyle ufak ufak kaşınmalar oluyor ama sürekli değil.

ne kadar oluyor yaptıralı senin? zaten ara ara oluyor bende bişey yaptırmamış gibi hissediyorum bazen acaba dikiş tutmadımı diye düşünüyorum birde diğer arkadaşların söylediği dügüm bende yok elimle dokunduğumda hissetmiyorum sende varmı?

benim bugün 7.günüm.hiç bişey yaptırmamış gibiyim bende.ilk defa bugün oturmakta zorlandım.biraz gerginlikle batık hissi var.kaşıntı falan nadiren oldu.doktora düğümü sormştum.bi 3-4 gün hissedilir sonra hisedilmez demişti.ama ben korkudan elimi süremedim hiç.peçeteyle silip batticon sürüyorum.ilk defa bugün banyo yapabildim.saçımı yıkayıp idare ediyordum.öyle aynadan falan da bakmadım ama benim dışta bi dikiş olduğunu biliyorum.şehir dışından gittiğim için içteki dikişleri korusun diye doktor dışardan bi dikiş attı.

benim iki hafta oldu bugün kaşıntılar biraz arttı birazda yanma hissi var.. ben hiç görmedim dügüm felan. gerçi korkudan bende dokunamıyorum halen ama. ocak 19 undan sonra bende giderim kontrole inşallah iyi haberler alırım..

canım sen hangi doktoro gitmiştin

ben bugün cesaretimi toplayıp baktım.sanki tamamen kapatılmış gibi.dışardaki düğümü de gördüm.belli belirsiz.ama erimemiş.duruyor öylece.ALlahım yardım etsin bize.

ben bugün cesaretimi toplayıp baktım.sanki tamamen kapatılmış gibi.dışardaki düğümü de gördüm.belli belirsiz.ama erimemiş.duruyor öylece.ALlahım yardım etsin bize.

nasıl bakıyorsunuz peki ben bişey anlamıyorum ayna yardımıylamı bakıyorsunuz yoksa el dokunuşlarıylamı???

arkadaşlar birde ne kadar sürede dügüm düşüyorki bi bilgisi olan varmı??

nasıl bakıyorsunuz peki ben bişey anlamıyorum ayna yardımıylamı bakıyorsunuz yoksa el dokunuşlarıylamı???

aynayla baktım.elle bişey hissedilmiyor.diğer arkadaşlardan hatırlıyorum.9.günden itibaren dikişler düşmeye başlıyor.ama birinin 14-15.günde düşmüştü.nette araştırdım biraz kendiliğinden eriyen dikişlerin tamamen kaybolması 30-45 gün arasındaymış.ilk 1 haftadan sonra rahatsızlık verirse doktor tarafından alınmasında bi sakınca yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…