• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın sabah 11de ameliyatım var biliyorsunuz. Dualarınız benim için çok önemli. Sizin varlığınızı bilmek bana huzur veriyor. Bu süreçleri atlattım daha önce evet ama yine de korkuyorum. Elimde değil. Ameliyattan sonra extra yapabileceğim şeyler var mı ? Yaranın hızlı iyileşmesi için çinko ve C vitamini aklımda. Bunun dışında öneriniz var mı ? Doktor batikon bile vermemişti bana. Acaba kullansam daha mı hızlı iyileşir ki bilemiyorum.
Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Tam teslimiyetten başka çaren yok. Dua oku bol bol. Doktor ne diyorsa onu yap çünkü farklı Doktorlar farklı bakım onerebiliyor. Durumun için ayrıntılı sor. Allah'ın izniyle buraya çok mücadele ettim ama atlatılıyor her şey geçiyor kızlar diye yazacaksın.🏋️‍♀️

Yarın sabah 11de ameliyatım var biliyorsunuz. Dualarınız benim için çok önemli. Sizin varlığınızı bilmek bana huzur veriyor. Bu süreçleri atlattım daha önce evet ama yine de korkuyorum. Elimde değil. Ameliyattan sonra extra yapabileceğim şeyler var mı ? Yaranın hızlı iyileşmesi için çinko ve C vitamini aklımda. Bunun dışında öneriniz var mı ? Doktor batikon bile vermemişti bana. Acaba kullansam daha mı hızlı iyileşir ki bilemiyorum.
insallah hallolur bu defa dualarimiz seninle canim bol sogan sarimsak tuket yemeklerde et urunleri de ayni sekilde vucudun saglikli olsun ki tutup iyilessin

Kızlar az önce o bölgem de tık tık diye ard arda bir şey hissettim, sanki ordan bir şey kopmuş gibi ve ağrılı oldu, 1 dk sonra geçti ağrı. Bugün 10.günümdü. Sizce dikiş patlamış olabilir mi, yada neydi o hissettiğim acaba?

Canım imkanın varsa bi kontrole git veya doktoru ara yani kanama olmadıysa bişey olmamıştır diye düşünüyorum

Canım imkanın varsa bi kontrole git veya doktoru ara yani kanama olmadıysa bişey olmamıştır diye düşünüyorum
Kanamam olmadı canım ama sanki oram açılmış gibi hissettim ağrılı bir şekilde, gerçi öyle olsa kanardı dimi? Umarım bir şey olmamıştır yaa, kontrole de şuan gidemiyorum çok yakın değil, 1 ay sonra kontrolüm var ona gidebilicem

Dokununca anlaşılır mı ip ,dus almak sıkıntı mı yada üstüne oturulunca sıkıntı mı diye

Kanamam olmadı canım ama sanki oram açılmış gibi hissettim ağrılı bir şekilde, gerçi öyle olsa kanardı dimi? Umarım bir şey olmamıştır yaa, kontrole de şuan gidemiyorum çok yakın değil, 1 ay sonra kontrolüm var ona gidebilicem
Dikkat etmeye devam et sen canım kontrolünde anlaşılır neyse

Şimdi ameliyattan çıktım. Yine aynı şekilde doku kaldırıp dikiş attı. Bu sefer daha soğuk kanlıydım sanki dualarınız sayesinde 🙏 yine ilaç vermedi. Batikon önerir misiniz dedim hiç gerek yok dedi. Bu sefer kesin tutması lazım tutmazsa da geçici dikiş atıcam merak etme dedi

Back