• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar int.de okuduğum bir şeyi kes yapıştır yaptım.galiba kalıcı yöntemde kızlık zarına bir midahale yapılmıyo anladığım kadarıyla.
'' Kızlık zarının onarımı veya kızlığın dikilmesi olarak ifade edilen cerrahi operasyonlarda yapılan işlem vajina içine uygulanan değişik cerrahi tekniklerle ilk cinsel birleşmenin taklit edilmesi yani kanamanın az veya çok gelmesinin sağlanmasıdır. Yani aslında kızlık zarı eski bütünlüğünü yeniden kazanacak şekilde dikilmemektedir.
Uzun süreli kızlık zarı dikim ameliyatları “flep yöntemi” olarak da bilinmektedir. Flep yönteminde uygulanan işlem vajina alt duvardan çıkarılan doku parçasının vajina yan duvarına dikilmesi işlemidir.

Böylelikle vajinal giriş daralmakta ve cinsel penetrasyon sırasında asılı bulunan doku parçasının delinmesi kızlık zarının yırtılması ile eşdeğer bir durum oluşturarak kan gelmesi sağlanmaktadır.''

bu da mantıklı bi açıklama,amaç kanamasını sağlamak evet daraltarak girişi kapatarak bu sağlanıyo diyo burda da.. bazı doktorlarda böyle birşey yok diyo neden peki..

bu da mantıklı bi açıklama,amaç kanamasını sağlamak evet daraltarak girişi kapatarak bu sağlanıyo diyo burda da.. bazı doktorlarda böyle birşey yok diyo neden peki..

valla bilemiyorum neden olduğunu.belki her doktor farklı birşey uyguluyordur.onu iyice sormak gerek nasıl bir işlem yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar bilmek gerek.

offf adlı arkadaşım..bende kalıcı oldum bu cuma kontrole gitcem...benimde haberimi bekleyin kızlar bakalım benim cephemde durumlar nasıl olcak..ama aynayla bakıyrum gene orası parçalı....zar girişte oluyo benim girişte parçalar var...umutsuzum ümitsizim..moralim sıfırın altında...benim kızlık zarı arasına vajina duvarından parçalar yerleştirildi...öyle flep oldu....bakalım bekliyorum bugün 38. gün...38 gün geçti ağlamalarla ve eziyetle dolu...her dakikasını doludolu yaşadım...bu operasyonu olmuş olduğum halde kafam karışık......yinede bir umut diyor insan...belki başarılı olur diye...şimdiki aklım olsa yaptırmazdım falan diyemiyorum o moral bozukluğuyla bana ne deseler kabul ederdim....kafam hergün karışıyor...daha beter oluyorum...

behin bilemiyosun işte cnm ya....herkes farklı söylüyo..hayır doğru olan buda diyemiyorsunnn...:(( npacassss napcasss ya:'(((

canım sende mi yoksa bilmiyor gibi hamile kalmaktan şüphelendin doktora gittin sendemi emin değilsin yoksa bak eğer böyle bişey varsa direk sorabilirsin burası yol geçen hanı zaten canı isteyen uğruyo öyle değilmi sanada yardımcı oluruz sen canını sıkma gizli gizli takip etmene gerek yok burda kimse kimseyi tanımıyo yani :1::1:

saçma sapan konuşma böyle bi durumum olsa saklayacak halim yok,eğer olsaydı bende durumumdan bahsederdim..
bu tarz sıkıntısı olan arkadaşlarında allah yardımcısı olsun..
yol geçen hanı değil ama burası bir forum hatırlatırım neyi okuyup inceleyeceğimide sana soracak değilim haddini bil..

offf adlı arkadaşım..bende kalıcı oldum bu cuma kontrole gitcem...benimde haberimi bekleyin kızlar bakalım benim cephemde durumlar nasıl olcak..ama aynayla bakıyrum gene orası parçalı....zar girişte oluyo benim girişte parçalar var...umutsuzum ümitsizim..moralim sıfırın altında...benim kızlık zarı arasına vajina duvarından parçalar yerleştirildi...öyle flep oldu....bakalım bekliyorum bugün 38. gün...38 gün geçti ağlamalarla ve eziyetle dolu...her dakikasını doludolu yaşadım...bu operasyonu olmuş olduğum halde kafam karışık......yinede bir umut diyor insan...belki başarılı olur diye...şimdiki aklım olsa yaptırmazdım falan diyemiyorum o moral bozukluğuyla bana ne deseler kabul ederdim....kafam hergün karışıyor...daha beter oluyorum...

Minikperimm bekliyorum sabırsızlıkla,ama bence sonuç ne olursa olsun tutsada tutmasada doktorlar düğüne bikaçgün kala çağırıyo,garantiye alalım diyolar

behin bilemiyosun işte cnm ya....herkes farklı söylüyo..hayır doğru olan buda diyemiyorsunnn...:(( npacassss napcasss ya:'(((

minikperim seni çok moralsiz görüyorum lütfen biraz moralini topla.18inde de kontrolün vardı galiba 2gün kaldı biraz sabret dua et inş iyi haberler alırsın aaaaaaamin.

insan böyle bi durumda kim ne dese inanıyo,yeterki kurtarsın da ne yaparsa yapsın die düşünüyoruz artık

Bir de benimkiler çarşafada bakcakları için daha da stresliyim her anım düşünmekle geçiyo, o kadar ağır bi yük ki.. Burda yazılanları okumasam kendimi tek sanıp kaldıramazdım herhalde..

saçma sapan konuşma böyle bi durumum olsa saklayacak halim yok,eğer olsaydı bende durumumdan bahsederdim..
bu tarz sıkıntısı olan arkadaşlarında allah yardımcısı olsun..
yol geçen hanı değil ama burası bir forum hatırlatırım neyi okuyup inceleyeceğimide sana soracak değilim haddini bil..

ihtiyacın olmasaydı girmezdin canım niye sinirlendinki kötü bişeymi dedim demekki bi yaran varki araştırıyosun ama gizli gizli bakmana acıdım doğrusu çaresizlik kötü bişey değilmi neyse artık burda edindiğin bilgilerle bi yol bulursun korkma

minikperim bişey takıldı aklıma sen doktora nasıl bir işlem yaptığını sordun mu? yani vajinanın yan duvarına dikmemiş flebi yırtılan zarların arasına dikip bütünlüğü mü sağlamış?

ihtiyacın olmasaydı girmezdin canım niye sinirlendinki kötü bişeymi dedim demekki bi yaran varki araştırıyosun ama gizli gizli bakmana acıdım doğrusu çaresizlik kötü bişey değilmi neyse artık burda edindiğin bilgilerle bi yol bulursun korkma

böyle bi sıkıntım olsa burda seninle muhattap olmaz sıkıntıma çözüm bulmaya çalışırdım.
derdin neyse onu konuş bana laf yetiştirme seninle konuşacak bişeyim yok...

minikperim sen doktoruna sordun mu nasıl kalıcı yaptığını yoksa bunlar senin tahminlerin mi? flebi vajina yan duvarına dikmeyip yırtılan zarların arasına mı dikmiş ?

behin doktorum kendi anlattı canım....zar dikilince gerginliği alıyoruz dedi..araya parça koyark ama tabi benim kinde parçalar ortada...3 parça var...eskisi gibi değişiklik yok:( orda kapalı bi alan yok....düşündükçe çıldırcam artık...geçici şansım var oda son şans zaten olmazsa yaşama şansımda olmayacak

Cook bence sen yanlış biliyorum...vajinadan bozuk olan zar yapısının devamlılığı olacak sekilde doku alinip zar yenileniyor....senin anlattığın düğün oncesi...bana Ebru hanım çizerek anlattı...bu arada kuzenimin bir hafta sonra haberini alicaz kızlar...hepimiz icin hayırlısı...çok heyecanla bekliyorum....

behin doktorum kendi anlattı canım....zar dikilince gerginliği alıyoruz dedi..araya parça koyark ama tabi benim kinde parçalar ortada...3 parça var...eskisi gibi değişiklik yok:( orda kapalı bi alan yok....düşündükçe çıldırcam artık...geçici şansım var oda son şans zaten olmazsa yaşama şansımda olmayacak

anladım canım.ozaman seninki direk zara müdahale edilmiş.cumaya kadar sabret dua et canım.umarım bir sorun yoktur.sıkma artık canını.ne yaşama şansım yok diyosun yaaa töbe töbe sus deme öyle şeyler

aylin ben mi yanlış biliyorum anlamadım canım:17: aslında bu kadar araştırmadan sonra benim herşeyi bilmem gerek:)...yakında kendim yapçam himenoplasti ameliyatını:17:....bana doktor zarın arasına parça koyup dikiyoruz demişti...o dokular kaynaşınca yeni zar oluyormuş...çizerek anlattı...ama benim parçalarda birleşme yok....dikişler düşünce(gerçi ne zaman dştüklerinide görmedim ama) ayrıldı parçalar hele sol tarafta iyce belirgin ıkınınca bilye kadar açıklık var....ben boşa kaybetmiyorum ruh sağlığımı:(((( nişanlıma düğünden önce olsun dedim o da kabul etmedi illaki o gece istiyormuş...ya adam durup kan bekleyecek böyle konuştukça stresliyim bu sefer sinir katsayım artıyo, cesaretde geliyo bana...sen öye istersin al işte ben sana böyle yaparım diyorum içimden....bende bakire erkek istiyorum o zaman...bu nasıl adaltsizlik ya...

Back