• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara da hangi merkez?

benim de 2. tup bebek denemesi olarak gurgan clinigi sectim secmez olsaydim. doktorum hemsireler calisanlar guleryuzlu ama tamamen ilgisizler doktor dogru durust bilgi vermiyor ariyorsun donecegiz diyorlar donmuyorlar. sonuc olumsuz tabiki bunun icin bile arayip doktorlar bilgi vermiyor sadece olmadi diyor laboratuvar calisani. bunlari dile getirmek icin ise timur gurgan la konusma firsatimiz oldu birde ustune azar isittik kendisinden. morali bozuk bir hasta olarak birde kendisi tarafindan azarlanmak kendisi doktor olmus ama .... neyse hakkimi kesinlikle helal etmiyorum. hem maddi hem manevi resmen cokertti.
Geçmiş olsun çok negatif alan var ordan düşünmüyorum zaten kararımı başka yerde kullanacağım.

Zaman geçmiş tedaviye gittin mi bilmiyorum ama ben Esra Çabuk Cömert'e gittim son umudumdu.Son tedavi hakkımda başarılı oldu.İlk gitseniz 15 bin gibi bir rakam tutuyor sanırım.8buçuk tüp bebek 3bin ilaçlar tuttu sanırım eşim biliyor tam fiyatını.
Ben de kararımı Esra Hanımdan yana kullancam işte iğneye başlayacağım zamanını bekliyorum bana da nasip olur inşallah.Maddiyat hiç önemli değil durumumuz iyi şükür ama bebeğimizin olmaması belimizi büktü.

Ne yaptınız zaman geçti ben Gürgan hakkında çok negatif okudum listeden çıkardım zaten.Esra Çabuk Cömerte gittim adet dönemimi bekliyorum.Neden Kayseri ? Ankarada yaşamıyomusunuz ?
Ankarada yaşamıyorum. 4. Tedavimde negatif sonuçlandı.Kayseri bulunduğum yere daha yakın zaten onun için tercih ettim

Back