• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Tüp Bebek Merkezleri

merhabalar , benım Genartta tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı. ama bu merkezle ılgılı değil .PGT sonucunda sağlıklı sprem denk gelmemıs,transfer olamadım nasip olmadı. tekrar deneyecegım pes etmek yok!Genarttan memnun kaldım her konuda cok cok ıyıler tekrar orada yaptırmayı düşünüyorum. Birde Hulusi bey varmış onu cok duydum onu degerlendırıp 2 ay ay sonra yaptıracağım.

merhabalar , benım Genartta tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı. ama bu merkezle ılgılı değil .PGT sonucunda sağlıklı sprem denk gelmemıs,transfer olamadım nasip olmadı. tekrar deneyecegım pes etmek yok!Genarttan memnun kaldım her konuda cok cok ıyıler tekrar orada yaptırmayı düşünüyorum. Birde Hulusi bey varmış onu cok duydum onu degerlendırıp 2 ay ay sonra yaptıracağım.

Ben de daha önce Memorial da 2 kez başarısız denemeden sonra yeni bir yer arayışına girdim, Başkent ve Genart ı ben de inceliyorum bu aralar, İnşallah olumlu sunuçlar alırız ☺️ Kesinlikle pes etmek yok

Rabbım yardımcınız olsun hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasıp eder ınsallahh:anne:baskent yenilenmıs oyle yazıyor sıtede en son teknolojik cıhazlar fılan benı olumlu düşündüren sebeplerden bırı bu .ama cok kararsızım suan

Amin inşallah allah dileyen herkese evlat sahibi olmayı bizleri de anne baba yapmayı nasip eder. Başkentten başarılı sonuç alan arkadaşlarım var ancak labaratuarı hakkında olumsuz şeyler de duydum, bilemiyorum ben de açıkcası, istanbulu bile aklımdan geçirir oldum

Merhaba arkadaslar bende genartla sertac beyle gorustum izlenimim gayet iyiydi temmuz gibi tedavuye baslamayi planliyoruz tecrubelerinizi laylasirsaniz sevinirim

Merhaba arkadaslar bende genartla sertac beyle gorustum izlenimim gayet iyiydi temmuz gibi tedavuye baslamayi planliyoruz tecrubelerinizi laylasirsaniz sevinirim
MERHABA;SERTAC BEY , KISA NET ÖZ KONUSUR SORU SORARSAN NET HIZLI CVP VERİR.KENDISINI SEVDİM PEK ISINAMAMISTIM.EKSİK BİŞELER VARDI ....TEDAVİ SÜRECİ KULLANDIĞI İLAÇLAR HERSEY COK İYİYDİ.OHSS OLMADIM BU DOKTORUN BASARISI BENCE...AMA SON AŞAMADA TANISTIGIM VOLKAN BEYİN EŞİ ;AYSUN BALTACI DAHA SICAK SAMIMI BILGILI ILGILI GELDI. TEKRAR GENARTTA YAPTIRIRSAM AYSUN HANIMI TERCIH EDERİM.SEVGİLERRRR...

Amin inşallah allah dileyen herkese evlat sahibi olmayı bizleri de anne baba yapmayı nasip eder. Başkentten başarılı sonuç alan arkadaşlarım var ancak labaratuarı hakkında olumsuz şeyler de duydum, bilemiyorum ben de açıkcası, istanbulu bile aklımdan geçirir oldum
AMİNNNNNNNN:anneadayı:BENDE AYNI DURUMDAYIM İNAN COK ZOR YA KARAR VERMEK ..İSTANBUL BAHCECİ DE CEM BEY DE BASARI ORANI COK YÜKSEK.INSTAGRAMDA TAKIP EDİYORUM...SİZ HANGİ İL OTURUYORSUNUZ?BASKENTİN YENİ LABARATUARI HAKKINDA MI OLUMSUZ DUYUMLAR ALDINIZ YOKSA ESKİSİ HAKKINDA MI?

Merhabalar, başkentin yeni labaratuarını duymadım ancak yorumlardan okuduğum kadarıyla hoca beğenilmesine rağmen labaratuar pek de güven vermiyor gibi, ben Ankarada oturuyorum, daha önce Memorial da 2 kez denedim, güvenim çok sarsıldı kesinlikle bir kez daha gitmeyi düşünmüyorum oraya, İstanbul Bahçeciyi takip ediyorum ben de, ama önce bir Genart ile görüşmeye gitmeliyim, Genartı labaratuarı beğeniliyor meselaa

Merhabalar, başkentin yeni labaratuarını duymadım ancak yorumlardan okuduğum kadarıyla hoca beğenilmesine rağmen labaratuar pek de güven vermiyor gibi, ben Ankarada oturuyorum, daha önce Memorial da 2 kez denedim, güvenim çok sarsıldı kesinlikle bir kez daha gitmeyi düşünmüyorum oraya, İstanbul Bahçeciyi takip ediyorum ben de, ama önce bir Genart ile görüşmeye gitmeliyim, Genartı labaratuarı beğeniliyor meselaa
ANLADIM ...ARASTIRMAYA DEVAM EDELİM O ZAMAN ...SİZİN NORMAL TÜP BEBEK MI YOKSA PGT NGS MI YAPILACAK ?PGT yi,İSTANBULDA ANKARADa BAZI KLINIKLER GENART LABARATUARINDA YAPTIRIYORMUS

ANLADIM ...ARASTIRMAYA DEVAM EDELİM O ZAMAN ...SİZİN NORMAL TÜP BEBEK MI YOKSA PGT NGS MI YAPILACAK ?PGT yi,İSTANBULDA ANKARADa BAZI KLINIKLER GENART LABARATUARINDA YAPTIRIYORMUS
2 kez başarısız olunca Memorialda genetik test istendi bizden ama yaptırmadık çünkü kötü bir süreç sonuçta biraz iyileşmem gerekiyordu ben de bu süreçte yaptırmak istemedim ama sanırım 2 kez başarısız sonuç aldığım için yeni bir yerde de başlasam genetik testler gerekli olacaktır... evet araştırmaya devam :) genartı bu yüzden yakın takibe aldım ben de labaratuar çok önemli benim hissettiğim bu ama işte okuyup öğrendiklerimden biliyorum

Back