- Konu Sahibi sudekarisik
Ankara Başkent hastanesini
Hulusi Bülent zeyneloglu
Hulusi Bülent zeyneloglu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin içinİnşallah güzel haberlerini de alırız. Yumurta toplama işlemi iki kez yaşadım gürganda. Zaten genel anestezi ile yapıyorlar. Hiç bir acı falan hissetmedim. Kanamamda olmadı. Zaten ameliyathanede uyutuyorlar. Sonrasını hatırlamıyorsun. Uyandığımda odada oluyorum. Yaklaşık 1 saat klinikte dinlendikten sonra gidebiliyorsun. Hiçbir sıkıntı olmadı bende
Rica ederim. Siz de güzel haberler alırsınız inşallahÇok teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Canım merhaba. Bende erkek infertilesi için dr arıyorum. Bi tüp bebek denemem oldu Afyon da. ama transfer bile olamadım. Sen bulabildin mi Ankara da iyi bi drBende ankaradayım tolga ecemiş nasıl onu araştırıyorum özellikle erkek interfilitesinde lab koşulları doktordAn daha önemli fikri olan varmı?
tuğbacım selam ben o konu için gitmedim ama süleyman akarsu beye bu konuda giden tanıdığım olmuştu memnun kalmışlardı diye hatırlıyorum bir araştır derim ya da yönlendirebilirim arkadaşımıCanım merhaba. Bende erkek infertilesi için dr arıyorum. Bi tüp bebek denemem oldu Afyon da. ama transfer bile olamadım. Sen bulabildin mi Ankara da iyi bi dr
merhaba, benim ablam tüp bebek için medicana international ankara hastanesinde süleyman beye gitmişti. ilkinde başarılı oldular. bir bak derimCanım merhaba. Bende erkek infertilesi için dr arıyorum. Bi tüp bebek denemem oldu Afyon da. ama transfer bile olamadım. Sen bulabildin mi Ankara da iyi bi dr
Arkadaşını yönlendirir misin canım? Benzer sorunlar ise konuşup ona göre gideriz dr a?tuğbacım selam ben o konu için gitmedim ama süleyman akarsu beye bu konuda giden tanıdığım olmuştu memnun kalmışlardı diye hatırlıyorum bir araştır derim ya da yönlendirebilirim arkadaşımı
Merhaba canım. Ablan da da tüp bebek kararı eşinden kaynaklı mı olmuştu? Çok yer tüp bebek yapan ama erkek infertilesi için laboratuvar da çok önemlimerhaba, benim ablam tüp bebek için medicana international ankara hastanesinde süleyman beye gitmişti. ilkinde başarılı oldular. bir bak derim
Özel ankara tüp bebek merkezi benceBahçeci Tüp merkezi
Esra Çabuk Cömert
Gürgan Klinik Tüp Bebek Merkezi
Anatolia Tüp Bebek Merkezi
Nova Art Tüp Bebek Merkezi
Bu seçeneklerden hangisine gittiniz ve sonuç nasıl aslında benimle yaşayanlar iyi bilir maddiyat sıkıntı ama benim gözüme değmiyor artık fiyat bilgisi de geçerseniz öncen bilgim olur.Allah herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın iyi günler dilerim.
benim de 2. tup bebek denemesi olarak gurgan clinigi sectim secmez olsaydim. doktorum hemsireler calisanlar guleryuzlu ama tamamen ilgisizler doktor dogru durust bilgi vermiyor ariyorsun donecegiz diyorlar donmuyorlar. sonuc olumsuz tabiki bunun icin bile arayip doktorlar bilgi vermiyor sadece olmadi diyor laboratuvar calisani. bunlari dile getirmek icin ise timur gurgan la konusma firsatimiz oldu birde ustune azar isittik kendisinden. morali bozuk bir hasta olarak birde kendisi tarafindan azarlanmak kendisi doktor olmus ama .... neyse hakkimi kesinlikle helal etmiyorum. hem maddi hem manevi resmen cokertti.Bahçeci Tüp merkezi
Esra Çabuk Cömert
Bu seçeneklerden hangisine gittiniz ve sonuç nasıl aslında benimle yaşayanlar iyi bilir maddiyat sıkıntı ama benim gözüme değmiyor artık fiyat bilgisi de geçerseniz öncen bilgim olur.Allah herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın iyi günler dilerim.
Merhaba bizde de erkek infertilitesi mevcuttu. Bize devlet hastanesi boşa özellere gidip paranızı harcamayın sizin çocugunuz olmaz demişlerdi. 3.5 sene önce. Sonra bi akrabamız bize novaart tüp bebek merkezini önermişti orada ürolog ahmet hakan haliloğlu vardı şuan ordan ayrılmış. Eşim o doktorda 1 seneye yakın tedavi gördü dha sonrasında tup bebek yaptık ve çok şükür şuan 2 yaşında bir kızım var ve ikinci transferimi yaptım sonuc bekliyorum. Prof dr ahmet hakan Haliloğlu na bi randevu alıp görüşmenizi isterim açıkçasıCanım merhaba. Bende erkek infertilesi için dr arıyorum. Bi tüp bebek denemem oldu Afyon da. ama transfer bile olamadım. Sen bulabildin mi Ankara da iyi bi dr
Bende novaart tüp Bebek merkezi nde yaptırdım maddi açıdan bütün işlemler bitene kadar ücret istemiyorlar. Kanlarını bazılarına ücretsiz bakıyorlar ücretli olanları da devlette bakıtın diyorlar. Bizim sıkıntı eşimden dolayıydı 2.5 sen önce bnim opu eşimin micro tese ameliyatı ilaçlar hepsi toplam 10000 gitmişti. Burdaki ilk denemede oldu çok şükür şimdi ikinci için bu ayın 21 inde transferim oldu bekliyorum. Rabbim sizlere de nasip eder inşallahBahçeci Tüp merkezi
Esra Çabuk Cömert
Merhaba, Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda evlat nasip etsin. Anatolia ya gitmeyi düşünüyorum. Hakan Yaralı hoca geçiyor aklımdan. Süreç nasıl oldu? Doktorların yaklaşımı nasıl? Bilgi verirsen çok yardımın dokunur.Slm ben anatolia gittim iki denemem oldu biri kimyasal biri kürtaj. Simdi yeni bi yer bende araştırıyorum. Her şey dahil doktor parası yumurta toplama dondurma çözme kan testleri kurtaj derken 40 bini gecti.
Merhaba ne zaman tedavi oldunuz acaba? Sıkıntınız neydi? Süreci anlatabilir misiniz? Ben 28 yaşındayım. AMH 0,78 başka bir sıkıntı yok. Tüp bebek önerdiler. Merkez araştırıyorum.Ankara da Gurur Polat hocamı öneririm.bizim ilk denemede pozitif oldu Allaha şükür.sitesine instagram ve facebook bakın mükemmel bir hoca .ünlü biri zaten bir çok videosu var.
Gurur hocam bilgisi ve ilgisiyle çok harika birisi.
Ankara medicana international hastanesi
Merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz. Ne zaman tedavi oldunuz? Hangi doktora gittiniz? Süreci biraz anlatabilir misiniz?Canım benim Novaartta 2 basarisiz denemem oldu. Daha sonra Anatolia ya gittim burda ilk denemem olumlu sonuclandi.Anatolia 17 bin tuttu.
Merhaba, ne zaman tedavi oldunuz? Sıkıntı neydi? Biraz bilgi verebilir misiniz?Ankara da Gurur Polat hocamı öneririm.bizim ilk denemede pozitif oldu Allaha şükür.sitesine instagram ve facebook bakın mükemmel bir hoca .ünlü biri zaten bir çok videosu var.
Gurur hocam bilgisi ve ilgisiyle çok harika birisi.
Ankara medicana international hastanesi
Merhaba teşekkürle canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Geçen yıl Haziran ayında Anatolia Tüp bebek merkezine Hakan Yaralı'ya gittim yumurta toplama işlemi oldu.13 yumurtam toplandı 4 tanesi 5. güne ulaşıp donduruldu. Eylül ayında transferim yapıldı. Hakan Yaralı'yı bir ilk görüşmede bir de transferde gördüm onun dışında tüm kontrolleri Mehtap hanım yaptı ama ilgi ve alakaları çok iyiydi. Şu an hemşireler hala her ay arayıp durumumu soruyorlar.Merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz. Ne zaman tedavi oldunuz? Hangi doktora gittiniz? Süreci biraz anlatabilir misiniz?