- Konu Sahibi sudekarisik
-
Teşekkür ederim. Allah evladınıza hayirli sağlıklı ömürler versin. Sizdeki sıkıntı neydi özel degilse? Tedavi süreci Haziran dan Eylüle kadar mi sürüyorMerhaba teşekkürle canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Geçen yıl Haziran ayında Anatolia Tüp bebek merkezine Hakan Yaralı'ya gittim yumurta toplama işlemi oldu.13 yumurtam toplandı 4 tanesi 5. güne ulaşıp donduruldu. Eylül ayında transferim yapıldı. Hakan Yaralı'yı bir ilk görüşmede bir de transferde gördüm onun dışında tüm kontrolleri Mehtap hanım yaptı ama ilgi ve alakaları çok iyiydi. Şu an hemşireler hala her ay arayıp durumumu soruyorlar.
Amin inşallah. Benim eşimde sperm hareketliligi dusuktu ve sayısı azdı. Haziranda tedavi başladı ilaçlar vücudu ister istemez yoruyo kan değerlerim uygun çıkmadığı için transfer Eylül de yapıldı.Teşekkür ederim. Allah evladınıza hayirli sağlıklı ömürler versin. Sizdeki sıkıntı neydi özel degilse? Tedavi süreci Haziran dan Eylüle kadar mi sürüyor
Merhaba siz Gurur Hoca ya ne zaman tedavi oldunuz? Allah bagislasin bebeginiziAnkara da Gurur Polat hocamı öneririm.bizim ilk denemede pozitif oldu Allaha şükür.sitesine instagram ve facebook bakın mükemmel bir hoca .ünlü biri zaten bir çok videosu var.
Gurur hocam bilgisi ve ilgisiyle çok harika birisi.
Ankara medicana international hastanesi
Ne ile anlasmali anlayamadimİle anlaşmalı .hastanede çok güzel ve kaliteli
Merhaba orda hangi hocaya tedavi oldunuz? Sorununuz neydi özel degilse,Özel ankara tüp bebek merkezi bence
Merhaba Anatolia da hangi doktora tedavi oldunuz? Sizin sıkıntınız neydi?Canım benim Novaartta 2 basarisiz denemem oldu. Daha sonra Anatolia ya gittim burda ilk denemem olumlu sonuclandi.Anatolia 17 bin tuttu.
Cem akarsuydu sebep olarak sebepsiz infertilite dedilerMerhaba orda hangi hocaya tedavi oldunuz? Sorununuz neydi özel degilse,
Hangi merkeze karar verdnz acaba?Bende ileri yaş konusunda iyi bir merkez ariyorum Ankarada anatoliaya sormustum bu yilin baslarinda yasimdan dolayi 20 bin tl demislerdi normalde 10 bin tl dediler ilaclar dahil değildir diye dusunuyorum yapilacak islemlerin asagi yukari tutacağı miktardir bi tanidigim orda yaptirmisti memnunda kaldilar ileri yaş olupta ankarada tedavi olan ve memnun kalan arkadaslar yazarsa bende sevinirim
Hic bi yere cnmHangi merkeze karar verdnz acaba?
Bana sorarsan cok arastirdim yorumlara baktim en iyisi bahçeci gibi görünüyoHangi merkeze karar verdnz acaba?
Ben de 38 yasindayim yakınız.Bende ileri yaş konusunda iyi bir merkez ariyorum Ankarada anatoliaya sormustum bu yilin baslarinda yasimdan dolayi 20 bin tl demislerdi normalde 10 bin tl dediler ilaclar dahil değildir diye dusunuyorum yapilacak islemlerin asagi yukari tutacağı miktardir bi tanidigim orda yaptirmisti memnunda kaldilar ileri yaş olupta ankarada tedavi olan ve memnun kalan arkadaslar yazarsa bende sevinirim
Vaz mi gectiniz?Hic bi yere cnm
Siz bahcecide mi yaptrdnz?Ben de 38 yasindayim yakınız.
Evet ankara bahcecide cnmSiz bahcecide mi yaptrdnz?
Zaman geçmiş tedaviye gittin mi bilmiyorum ama ben Esra Çabuk Cömert'e gittim son umudumdu.Son tedavi hakkımda başarılı oldu.İlk gitseniz 15 bin gibi bir rakam tutuyor sanırım.8buçuk tüp bebek 3bin ilaçlar tuttu sanırım eşim biliyor tam fiyatını.Bahçeci Tüp merkezi
Esra Çabuk Cömert
Gürgan Klinik Tüp Bebek Merkezi
Anatolia Tüp Bebek Merkezi
Nova Art Tüp Bebek Merkezi
Bu seçeneklerden hangisine gittiniz ve sonuç nasıl aslında benimle yaşayanlar iyi bilir maddiyat sıkıntı ama benim gözüme değmiyor artık fiyat bilgisi de geçerseniz öncen bilgim olur.Allah herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın iyi günler dilerim.
Ov çok pahalı olmuş şuan ne durumdasınız ben kararımı Esra Hocadan yana kullanacağım buraya giremedim yazamadım ama gittik görüştük.Adet dönemimi bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırım.Slm ben anatolia gittim iki denemem oldu biri kimyasal biri kürtaj. Simdi yeni bi yer bende araştırıyorum. Her şey dahil doktor parası yumurta toplama dondurma çözme kan testleri kurtaj derken 40 bini gecti.
Ne yaptınız zaman geçti ben Gürgan hakkında çok negatif okudum listeden çıkardım zaten.Esra Çabuk Cömerte gittim adet dönemimi bekliyorum.Neden Kayseri ? Ankarada yaşamıyomusunuz ?1. Denemem hrs murat sönmezer negatif
2. Denemem gürgan pozitif 7 haftalık kürtaj
3. Denemem gürgan negatif
4. Denemem gürgan dondurulmuş embriyo Buda şubat ayında olacak. Eğer negatif sonuçlanırsa kayseri acıbadem düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?