Tüp Bebek Merkezleri Ankara da hangi merkez?

Teşekkür ederim. Allah evladınıza hayirli sağlıklı ömürler versin. Sizdeki sıkıntı neydi özel degilse? Tedavi süreci Haziran dan Eylüle kadar mi sürüyor

Teşekkür ederim. Allah evladınıza hayirli sağlıklı ömürler versin. Sizdeki sıkıntı neydi özel degilse? Tedavi süreci Haziran dan Eylüle kadar mi sürüyor
Amin inşallah. Benim eşimde sperm hareketliligi dusuktu ve sayısı azdı. Haziranda tedavi başladı ilaçlar vücudu ister istemez yoruyo kan değerlerim uygun çıkmadığı için transfer Eylül de yapıldı.

Merhaba siz Gurur Hoca ya ne zaman tedavi oldunuz? Allah bagislasin bebeginizi

Ben de ankarada yer arayışınndayım kızlar tedavide olan arkadaşlar yada yapmış arkadaşlar yazabilirseniz çok sevinirim

Bende ileri yaş konusunda iyi bir merkez ariyorum Ankarada anatoliaya sormustum bu yilin baslarinda yasimdan dolayi 20 bin tl demislerdi normalde 10 bin tl dediler ilaclar dahil değildir diye dusunuyorum yapilacak islemlerin asagi yukari tutacağı miktardir bi tanidigim orda yaptirmisti memnunda kaldilar ileri yaş olupta ankarada tedavi olan ve memnun kalan arkadaslar yazarsa bende sevinirim

Hangi merkeze karar verdnz acaba?

Ben de 38 yasindayim yakınız.

Zaman geçmiş tedaviye gittin mi bilmiyorum ama ben Esra Çabuk Cömert'e gittim son umudumdu.Son tedavi hakkımda başarılı oldu.İlk gitseniz 15 bin gibi bir rakam tutuyor sanırım.8buçuk tüp bebek 3bin ilaçlar tuttu sanırım eşim biliyor tam fiyatını.

Slm ben anatolia gittim iki denemem oldu biri kimyasal biri kürtaj. Simdi yeni bi yer bende araştırıyorum. Her şey dahil doktor parası yumurta toplama dondurma çözme kan testleri kurtaj derken 40 bini gecti.
Ov çok pahalı olmuş şuan ne durumdasınız ben kararımı Esra Hocadan yana kullanacağım buraya giremedim yazamadım ama gittik görüştük.Adet dönemimi bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırım.

Ne yaptınız zaman geçti ben Gürgan hakkında çok negatif okudum listeden çıkardım zaten.Esra Çabuk Cömerte gittim adet dönemimi bekliyorum.Neden Kayseri ? Ankarada yaşamıyomusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…