Tüp Bebek Merkezleri Ankara da hangi merkez?

sudekarisik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
13
17
3
35
Bahçeci Tüp merkezi
Esra Çabuk Cömert
Gürgan Klinik Tüp Bebek Merkezi
Anatolia Tüp Bebek Merkezi
Nova Art Tüp Bebek Merkezi
Bu seçeneklerden hangisine gittiniz ve sonuç nasıl aslında benimle yaşayanlar iyi bilir maddiyat sıkıntı ama benim gözüme değmiyor artık fiyat bilgisi de geçerseniz öncen bilgim olur.Allah herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın iyi günler dilerim.

Slm ben anatolia gittim iki denemem oldu biri kimyasal biri kürtaj. Simdi yeni bi yer bende araştırıyorum. Her şey dahil doktor parası yumurta toplama dondurma çözme kan testleri kurtaj derken 40 bini gecti.

canım ankarayı sormuşsun ben çok bilmiyorum oradaki merkezleri ama bahçeci istanbulda denedim ben çok memnunum ordada merkezi var diye yazmak istedim

Canım benim Novaartta 2 basarisiz denemem oldu. Daha sonra Anatolia ya gittim burda ilk denemem olumlu sonuclandi.Anatolia 17 bin tuttu.

oo çok tutmuş canım tüp bebek ücretin bahçecinin fiyatları daha uygun

Bende gürgan kliniğe gittim. İlk denemem negatifti. Ama ikinci denemem pozitif oldu çok şükür. Her bir denemede 10-15 bin arası para harcadım

1. Denemem hrs murat sönmezer negatif
2. Denemem gürgan pozitif 7 haftalık kürtaj
3. Denemem gürgan negatif
4. Denemem gürgan dondurulmuş embriyo Buda şubat ayında olacak. Eğer negatif sonuçlanırsa kayseri acıbadem düşünüyorum.

Ben şuan Esra çabuk cömert in tedavisinden hamileyim.Darısı sana olsun toplam 14 15 arası tuttu canım.

Ankara da Gurur Polat hocamı öneririm.bizim ilk denemede pozitif oldu Allaha şükür.sitesine instagram ve facebook bakın mükemmel bir hoca .ünlü biri zaten bir çok videosu var.
Gurur hocam bilgisi ve ilgisiyle çok harika birisi.
Ankara medicana international hastanesi

İle anlaşmalı .hastanede çok güzel ve kaliteli

canım ankarada selen hanım var benim umuttan tanıdığım. Bahçeci merkezinden iyi doktor kendisi onu da öneririm

Bende ankaradayım tolga ecemiş nasıl onu araştırıyorum özellikle erkek interfilitesinde lab koşulları doktordAn daha önemli fikri olan varmı?

Bende gürgan kliniğe gittim. İlk denemem negatifti. Ama ikinci denemem pozitif oldu çok şükür. Her bir denemede 10-15 bin arası para harcadım
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah Size bi kaç sorum olacak bende Gürgan klinikte tüp bebeğe başlıyorum bu ay nasıldı memnun kaldınız mı kaç gün sürdü biraz anlatabilir misiniz

canım benim bildiğim ankarada bahçecide selen sakar var oda iyi doktor. sanırım tolga beyinde eşi

canım benim bildiğim ankarada bahçecide selen sakar var oda iyi doktor. sanırım tolga beyinde eşi
Sanırım bana cvp verdiniz cok tşk ederim tolga ecemiş opu ve transferi zaten anlaşmalı oldugu merkezlerde yapıomuş bunlardan biri bahçeci demekki eşi orda ondanmış

Ben ilk denemem negatif olmasına rağmen oldukça memnun kaldım gürgan klinikten. Zaten bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine orayı tercih ettim. Timur hocam muayne etti ve hep olumlu davrandı. Her gittiğinizde Timur hoca olmuyor. Ama diğer doktorlar takibinizi yapıyor ve Timur hocanın bilgisi dahilinde yapılıyor herşey. Ortalama 1 ay da tüm işlemleriniz bitiyor. Hatta okadar bile sürmüyor. 3 hafta diyebilirim. Şuan hala telefonla hemşireler arıyor nasıl olduğumu hangi ilaçları kullandığımı soruyorlar. Bende istediğim zaman onlara ulaşabiliyorum.

Bende bugün iğne kullanmaya başladım bakalım inşallah olumlu olurBide yumurta toplama işlemi nasıl Gürgan klinikte senin nasıl geçti acı hissettin mi biraz anlatabilir misin

Bende bugün iğne kullanmaya başladım bakalım inşallah olumlu olurBide yumurta toplama işlemi nasıl Gürgan klinikte senin nasıl geçti acı hissettin mi biraz anlatabilir misin
İnşallah güzel haberlerini de alırız. Yumurta toplama işlemi iki kez yaşadım gürganda. Zaten genel anestezi ile yapıyorlar. Hiç bir acı falan hissetmedim. Kanamamda olmadı. Zaten ameliyathanede uyutuyorlar. Sonrasını hatırlamıyorsun. Uyandığımda odada oluyorum. Yaklaşık 1 saat klinikte dinlendikten sonra gidebiliyorsun. Hiçbir sıkıntı olmadı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…