Ankara da hangi hastane ve doktor önerirsiniz?

tuna2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
186
0
46
Ankara
merhaba arkadaşlar bu konu yani doktor ve hastane konusu daha önce açılmış ama pek detaylı bilgi bulamadım.özellikle ankara da doğum yapacak hamişler detaylı paylaşımlarınızı bekliyorum.ben ank.da özel dr.gidiyorum. akay.güven.hrs,bayındır ve mesa hastaneleri ile alaşmalı.hangisini tercih edicem bilmiyorum.fiyalar yüksek. mart 23 doğum tarihi kısmetse, o zamana kadar karar vermem lazım:) birde yılbaşından sonra fiyat listeleri tamamen değişiyormuş umarım çok artmaz!! şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler hepinize.herkese hayırlı doğumlar:))

ankara'da doğum yapcak arkadaşlar hastane ve doktor tavsiyeleriniz yok mu? ben mardinde yaşıyorum doğum için ank.gidicem.uzakta olunca bizzat araştırma yapamıyosun anca tavsiye ve önerilerle hareket etmemk zorunda kalıyosun.burdaki anne ve anne adaylarıda oldukça bilgili ve araştırmacı. gitmeden ön bilgi almak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..

Jineklinik'ten Hakan Turan'ı öneririm. Hem bilgili, hem ilgili, hem hastaya saygılı, hem de hastanın kaygılarını anlayan bir doktor; hepsinden önce iyi bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…