Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

Merhaba herkese,

Ben Ersoy hocayla konuşmuştum lakin orta yüz bölgesinin düzlüğü için. Benim aklımda yağ enjeksiyonu varken, kendisi implant önerdi daha uygun olacağını yağ ile istediğim görüntüyü alamayacağmı söyledi. Zira cidden yok yani elmacık kemiğim nerdeyse Neyse bu konuda iyi olan bir doktora daha görünmek istiyorum Ankara'da. Tavsiyesi olacakları dinlemek isterim

Arkadaşlar ayşe barutcuya estetik ameliyat olan ya da doktor hakkında bilgisi olan var mı.

Kararımı verdim artık çok araştırdım. Meme operasyonumu yaptıracağım. Bir kaç isim arasında kaldım. görüşmeye gidip bunu da netleştireyim diyorum

Arkadaşlar Volkan Tayfur ve Kubilay Özdil arasında karar veremedim. Aslında birkaç doktora görüşmeye gittim. Bana güven vermediler. Şimdi Volkan bey ve Kubilay beyle görüşmeye gideceğim. Siz ne dersiniz

Arkadaşlar Volkan Tayfur ve Kubilay Özdil arasında karar veremedim. Aslında birkaç doktora görüşmeye gittim. Bana güven vermediler. Şimdi Volkan bey ve Kubilay beyle görüşmeye gideceğim. Siz ne dersiniz

selam defos karar verdin mi? Kubilay Özdilin adını bende duydum. Görüşmeye gittin mi?

Evet doktorlarla görüşmeye gittim. Dr. Kubilay Özdil bana daha fazla güven verdi çok ilgilendi artık çok fazla gidip aklımı karıştırmak istemiyorum anlaştık haftaya operasyon gunu aldımmmmmmm çok heycanlıyım

Evet canım bir çok doktorla görüştüm. çok fazlada aklımı karıştırmak istemedim. görüşmeye gittiğimde Kubilay bey çok güven verdi bana

Ne yaptın ameliyat oldun mu merak ettim bende bir süredir giremedim foruma evimi taşıyoruz baya yogundu

Evet canim dun ameliyatimi oldum ciktim bile simdi evdeyim. Meme estetigi bolumunde konu actim istersen okuyabilirsin

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/thhalia06.577101/
başkasının yazdığının tam tersi ilginç
dr yi ameliyat öncesi ve sonra hiç bir hastası görmüyormuş

Selam kızlar.Ben Ferruh Bingüle burun estetiği ameliyatı oldum.bugün 12.günüm.inanılmaz memnun kaldım.Ferruh Beyle ilgili bilgi ararken amleiyat öncesi boyle bi yorumun sizlerede faydalı olacagını düsündüm.öncelikle Ferruh bey işinde çok tecrübeli ve çok yoğun biri.ilgi çok fazla.Ofisi next level loft ta.ilk muayene için biraz beklemiştim.ama inanın değdi.muayene ücretsiz.nefes problemi yaşıyordum eğrilikten dolayı.içten bir eğrilik vardı ve bu dışada vurmaya başlamıstı.Ferruh bey hemen anladı ne şikayetm olduğunu ve letdown tekniği ile bütün problemlerimi ve şeklinide birlikte düzeltebiliceğini söyledi.2hafta sonra karar verip ameliyat tarihi aldım.Ameliyatımın ilk günü hiç ağrı çekmedim.morluklarımda okadar azdıki.sonrasında hafif bi şişme oldu gözlerimde eve gittigimde.Birkaç gün sonrada inmeye başladı.Gözüme kan oturdu birtek o da yavaş yavaş geçiyor Ferruh bey çok normal olduğunu söyledi.Tamponlarım çıkarılırkende hiç acı hissetmedim burnumu gördüğüm ilk dakika kendisine teşekkür ede ede bitiremedim harika ve doğal duruyordu o şiş haline rağmen ve nefes alabiliyorum artık kendisine bir ömür ne kadar teşekkür etsem az.Son bantlarımın çıkmasını bekliyorum şimdi .

Ben Ankarada goz kapagi amaliyati oldum 4 ay once doktorumdan cok memnun kaldim cok samimi guvenilir buldum hemen randevuyu aldim , hic aci cekmedim Gazi hastanesinde dr Burak Pasinlioglu , gobek amaliyati dusunuyorum yine ona gidecegim onun icinde biraz kilo ver oyle gel dedi bakalim biraz kilo verirsem

Mrb bende revizyon füşünüyorum fiystlar nedir scaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…