Doğuma Hazırlık ANKARA' da doğum için özel hastane ve doktor önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ümit korucuogluyla yasanmisti o olay hatirliyorum ben.sonra gitti o hastaneden özel muayenehane acti diye biliyorum
Gerçekten mi hiçbir fikrim yoktu Bülent hoca olmaZsa belki o olur diye düşünüyordum fiyat olarak diğerlerine nazaran gene o iyiydi. 9000₺ paket ücreti yanlış hatırlamıyorsam. Birde asistanı çok itici gelmişti bana telefonda fiyat alırken inşAlllah mecbur kalmam diyordum

Deniz ulaş a dair kanaatim olumlu yönde. Netteki yorumları güzel, doktor bir arkadaşım tavsiye etti falan . Ama onunla paket fiyatı 11500 sen başlıyor sezeryan epidurual hastane seçiminde vs değişiyor , 13000 e doğru gidiyordu işte daha aşıyormuydu hatırlamıyorum notlarım yanımda değil. Tamamen duygusal sebeplerden birde birinci dereceden bir ağızdan refere edilmediği için seçemiyorum onu da.

Evet google a yaz cikar zaten.görümcem zahide kücükte dogum yapti cok memnun kaldi.ondan önce aygül demirolda tüp bebek tedavisi görmüstü cok memnun deildi para odakli biraz demisti.zaten kendisi tüp bebek uzmani.

Evet google a yaz cikar zaten.görümcem zahide kücükte dogum yapti cok memnun kaldi.ondan önce aygül demirolda tüp bebek tedavisi görmüstü cok memnun deildi para odakli biraz demisti.zaten kendisi tüp bebek uzmani.
Zahide küçük hakikaten sempatik birine benziyor. Ama koruda olmasından dolayı caydım. Aygül hocanın 450₺ miydi neydi muayenesi zaten. Uzmanlığına diyecek yok ama bende dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum.

evet canim onu bende tahmin ediyorum ama insana insan olarak yaklasmayip parasina gore yaklasiyor olmasi beni itiyor :/

Mrb 29 haftalık gebeyim ve bugün sabah lavabodan sonra yogun elimde olmadan tutamadım su gibi sıvı geldi idrar olabilir mi bilmiyorum bir ablama sordum son aylarin oldugu icin doguma hazirliyo kendini dedi doktora yazdim amniyon siviysa devam eder degilse idrar dedi böyle yasayan varmi sormak istedim

Merhaba kizlar bende özel mi devlet mi konusunda gel gitler yasadim
Gaziye gidecektim ablam cok memmun kalmisti ozelinden ama ablamin gittigi dr yeni muayene acmisti o yuzden orda yoktu
sonra gazide calisan bi ebeyle gorustum oda bende lokman hekime gidiyorum gazinin ozelide devletide ayni ben icinden biri olarak memmun degilim dedi
Bende devlete yöneldim bi sebebide maddi acidan artik zorlanabilirdik bebegim zaten tup bebekle oldu o gelmeye elimiz ancak duzelecek esimi de zorlamak istemedim o karismaz aslinda ama
Esim Ankara sehir hastanesinde calsin bi dr buldu Ayse Filiz Yavuz kendisi prof iyi bi kadina benziyo 3 kez gittim pek konusmasi yok sordugum zaman nazikce yanitliyor evet buraya kadar tamam ama dogum nasil olur bilmem bi kacgune gidecegim onu da ogrenince yazarim drlarmi giriyor ebe mi hemsire mi kim acaba

deneyimini bekliyoruz canim

bende ilk muayeneye ankara sehir hastanesine gittim ama uzman bir doktora rastlamadim
sadece randevu alanlar uzman doktorlara muayene olabiliyor gerisi hep asistan

ozelde dogum yapmak istoyorum ama hala karar veremedim
iyi gibi gelenler cok pahali ucizlara guvenim yok
11. haftama girdim bakalim ne olacak

Lokman hekimde yaptım doğumumu bayanlar. Doktor ebeler ve görevliler gayet iyiydi tavır olarak ama hastane prosedüru mudur yoksa doktor tercihimi bilmiyorum epidural diye verdikleri anestezi maddesi bir saate etkisini yitirdi bağıra bağıra doğum yaptım. Eşim bile hastane koridorlarında sesimin yankilandigini söyledi. Halbuki mesele paraysa on bine bile evet derdim ki doğum paketinde uygun fiyatlı güya keşke kuskulanip sorsaydın. Bu noktada hayal kırıklığı oldu. Bir daha asla.

aaa cok üzüldüm cok gecmis olsun
Lokman hekimin hangisi ? ve hangi doktordu paylasabilir misin ?

Bende şuan lokman hekime gidiyorum akay şubesine siz hangisinde dogum yapmıştiniz

Herkes özel hastane yazmış fakat özel hastane maddiyati olmayanlar hangi devletten memnunlar acaba? Ben artik zekai tahir ve zubeyde hanimi hic sormuyorum çünkü giden herkes memnunsuz ayrılmış.. sehir hastanesi ve gata kalıyor geriye nasıl acaba bilgisi deneyimi olan varsa doktor ismiyle paylasabilir mi??

Bi tanidigim yildirim beyazita gidiyor cok memnunmus

Dogum sigortasi nasil oluyor canim nerden yapılıyor..
Ben daha hamile kalmadan yaptırmıştım Demirhayattan 2 ay beklemeli olarak. Benim sigorta ağustos başı bitiyor o yüzden erken doğum yapacağım yenilemek istemediğim için. 2600 TL ye yaptırmıştım. Şimdi ikican sigortası var oda en son 7000 civari bir şey söylenmişti. Doğum sigortası muayeneler, tahliller ve doğumu kapsıyor özelde doğum düşünüyorsanız araştırmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…