Doğuma Hazırlık ANKARA' da doğum için özel hastane ve doktor önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
5 hastahane sonucu koru medicalpark losante liv medicana ve sonunda Lokman.hekim akay irem hanima.gidiyorum dogum paketi 6000 tl.idi kurumumla anlaşmasi indirimiyle 5500 anlastik paketi.öneririm tum test tetkikler ucretsiz doğum icinde muayenelere sadece 15 tl.oduyorsun.katki payi devlet aldigi.icin ben cok memnunum Allah pisman.etmesin paket avantajlı ve sanirim.kampanyalari var bazen.görüyorum reklamlarda nette hamileyken sigorta seklinde araştır ama.paket her zaman.uygun

merhaba. ben Medisun Hastanesi doğum paketi almısştım. çok memnun kaldım almadan önce cok arastırmıstık genele göre oldukça uygun fiyata geliyor tek doğum almaktansa gebelık paketı almak daha mantıklı bir kere ödedim bidaha başka bişey ödemedim. doçent doktor orhan gelişen beye gidebilirsiniz çok iyi. hijyen açısındanda tavsiye ederim hastane yeni zaten tertemız odalar çok lüks. sakin bir hastane sıra bekleme derdıde yok. etimed başkent gibi bi iki hastane daha uygundu medisun hastanesi ne göre ama gercekten hijyen ve kalabalıklık açısından önermem.
sizin doğumunuz gerceklesti mi acaba ?🤗

demir hayat sogortanin medisun cayyolu icin verdigi teklif 4250 tl 700 tl gibi bir rakamda vergi avantaji sebebiyle geri veriliyormus.
normal dogum
normal epidural dogum ve
sezeryan dogum pakete dahil
sezeryan epidural olursa epidural dahil olmuyo.
tum muayeneler, tahlil ve tetkikler dahil. tun taramalar falan baska hastaneye gitmeme gerek kalmayacak.
2 gece yatis ve rafakatci de dahil.

bana uygun geldi hanimlar sanirim bu paketi alacagim yorum yapar misiniz medisun ve paket fiyati hakkinda.

demir hayat sogortanin medisun cayyolu icin verdigi teklif 4250 tl 700 tl gibi bir rakamda vergi avantaji sebebiyle geri veriliyormus.
normal dogum
normal epidural dogum ve
sezeryan dogum pakete dahil
sezeryan epidural olursa epidural dahil olmuyo.
tum muayeneler, tahlil ve tetkikler dahil. tun taramalar falan baska hastaneye gitmeme gerek kalmayacak.
2 gece yatis ve rafakatci de dahil.

bana uygun geldi hanimlar sanirim bu paketi alacagim yorum yapar misiniz medisun ve paket fiyati hakkinda.
Evine yakinsa kacirma gayet makul

Şuan Lokman hekim ankara hastanesine gidiyorum Sincan da bulunan. Evime yakın olması ve doktorun içime sinmesi önemli idi benim içinde. Bir kaç doktora gittim sonunda Bahar Senturk'ten gebelik paketi aldım. Geçen sene kasımda kurumumun anlaşmasi ile 4500 e denk gelmişti. Doktorumdan ilgi ve alaka ve enerjisinden fazlasıyla memnunum. Şuan başka bir yere geçecek sanırım. Eğer Bahar hanıma gitmeseydim ikinci alternatifim Sincan Koru Hüseyin bey olacaktı. Çoğu arkadaşımın doktoru ve hepsi çok memnun. Alternatif dersen başka instagramdan tanıdığım kadarıyla Zahide Küçük. İnanılmaz pozitif enerji veriyor ve doğum videoları gerçekten insanı rahatlatıyor.

Şuan Lokman hekim ankara hastanesine gidiyorum Sincan da bulunan. Evime yakın olması ve doktorun içime sinmesi önemli idi benim içinde. Bir kaç doktora gittim sonunda Bahar Senturk'ten gebelik paketi aldım. Geçen sene kasımda kurumumun anlaşmasi ile 4500 e denk gelmişti. Doktorumdan ilgi ve alaka ve enerjisinden fazlasıyla memnunum. Şuan başka bir yere geçecek sanırım. Eğer Bahar hanıma gitmeseydim ikinci alternatifim Sincan Koru Hüseyin bey olacaktı. Çoğu arkadaşımın doktoru ve hepsi çok memnun. Alternatif dersen başka instagramdan tanıdığım kadarıyla Zahide Küçük. İnanılmaz pozitif enerji veriyor ve doğum videoları gerçekten insanı rahatlatıyor.
hala karar veremedim bende sincanda oturuyorum. huseyin beyi ovuyor herkes evet gercekten ama ben bayana gitmek istiyorum. tamamlayici sigorta dusunuyorum medisun cayyolu hakkinda birsey duydunuz mu ? kubra zengin altintas eskiden sincan koruda calisiyormus

hala karar veremedim bende sincanda oturuyorum. huseyin beyi ovuyor herkes evet gercekten ama ben bayana gitmek istiyorum. tamamlayici sigorta dusunuyorum medisun cayyolu hakkinda birsey duydunuz mu ? kubra zengin altintas eskiden sincan koruda calisiyormus
Duymadım açıkçası ama cayyolunda kötü bir hastane olacağını düşünmüyorum :dondurma:

ilk bende oyle dusundum de bu doktor hakkinda hic yorum olmadigi icin tedirgin oldum. bir iki yorum okudum ondada sert bir doktorfalan yazmislar. devlet hastanesindeyken gidenler memnun olamamis. bende o yuzden insanligi nasildir suohesine dustum :/

ilk bende oyle dusundum de bu doktor hakkinda hic yorum olmadigi icin tedirgin oldum. bir iki yorum okudum ondada sert bir doktorfalan yazmislar. devlet hastanesindeyken gidenler memnun olamamis. bende o yuzden insanligi nasildir suohesine dustum :/
Özele geçince doktor tavırları başkalaşım geçiriyor canım korkma. Aydan biri var Prof önceden gazideydi. İşinde uzman ama devletteysen hastayla muhatap olmaz sorulara ben gerekseydi söylerdim gibi tersleyerek kestirerek cevap vetirdi. Sonra koruya geçti. Şimdi de NeXT level da muayenehanesi varmış arkadaşım doğum yaptı en az 1 saat ilgileniyor çok güleryüzle anlayışlı falan yazmış ben şok 😂

Kızlar koruda ki zahide küçük ve aşkın hoca var instadan baktım çok şahane hocalara benziyorlar paketleri de diğer kapsamlı büyük özel hastanelere göre uygun aslında. Ama 9nisan 2017 koru gerçeği miydi neydi bi yazıya rastladım soğudum hastane olarak, biri çok büyük bir sıkıntı yaşamış anlatmış tüm yaşadıklarını. Tüylerim diken diken oldu ve doktor adı paylaşmamış maalesef. Hoş hastanenin yaşanılan sıkıntıyı telafi etmek yerine örtbas etmeye çalışması da kendi başına tercih etmeme sebebi aslında. 8000₺ demişlerdi paket fiyatına tamamlayıcı sigorta durumu da var ama o kısmını hiç araştırmadım.

Kızlar koruda ki zahide küçük ve aşkın hoca var instadan baktım çok şahane hocalara benziyorlar paketleri de diğer kapsamlı büyük özel hastanelere göre uygun aslında. Ama 9nisan 2017 koru gerçeği miydi neydi bi yazıya rastladım soğudum hastane olarak, biri çok büyük bir sıkıntı yaşamış anlatmış tüm yaşadıklarını. Tüylerim diken diken oldu ve doktor adı paylaşmamış maalesef. Hoş hastanenin yaşanılan sıkıntıyı telafi etmek yerine örtbas etmeye çalışması da kendi başına tercih etmeme sebebi aslında. 8000₺ demişlerdi paket fiyatına tamamlayıcı sigorta durumu da var ama o kısmını hiç araştırmadım.
Ümit korucuogluyla yasanmisti o olay hatirliyorum ben.sonra gitti o hastaneden özel muayenehane acti diye biliyorum

Bülent Alp Aydın özel muayenehane 11+ dayım. Yeni gittim kendisine. Muayenesi 300₺. Doğumu memorial da yaptırıyor. Kendi yeride zaten memorial ın hemen arkası. Doğum 6500₺. Normal olursa 3500₺ , sezeryan olursa 3000₺ hocaya nakit veriyorsun gerisi hastaneye ödeniyor kredi kartıyla ödeme yapılabiliyor.

X