S sedayela Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2024 182 134 32 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi cecege #41 cecege .!.: Murat gültekin kaçıncı haftadan itibaren alıyor gebe biliyormusunuz yanı ben 27 deyım cebeci tıpa gidiyorum ama belirli bı doktorum yok ordakı doçent proflar doluymus yeni gebe almıyolar bende asıstanlardan memnun değilim Genişletmek için tıkla... 12. haftadan oncekı gebelerı kabul edıyor malesef kı
cecege .!.: Murat gültekin kaçıncı haftadan itibaren alıyor gebe biliyormusunuz yanı ben 27 deyım cebeci tıpa gidiyorum ama belirli bı doktorum yok ordakı doçent proflar doluymus yeni gebe almıyolar bende asıstanlardan memnun değilim Genişletmek için tıkla... 12. haftadan oncekı gebelerı kabul edıyor malesef kı
C cecege Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2019 316 46 32 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi cecege #42 sedayela .!.: 12. haftadan oncekı gebelerı kabul edıyor malesef kı Genişletmek için tıkla... Neyse artık yapacak bişey yok kısmet
sedayela .!.: 12. haftadan oncekı gebelerı kabul edıyor malesef kı Genişletmek için tıkla... Neyse artık yapacak bişey yok kısmet