Ankara da Çocuk doktoru önerisi

Mediesti ilk defa duydum baktım da çukurambardaymuş gittiniz mi daha önce umur beye
Evet dedim ya. 3 ve 4. Ay kontrollerinde gittim. Bu ay içinde ek gıdaya başlayacağımız için macera aramak istemedim. Bu ay da umur beye gidicem bakalım memnun kalıcaz mı hastaneden. Umur beyden genel olarak çok memnunım ama. İnstagramdan sayfasına bakın isterseniz

Olur bakayım tabi teşekkür ederim

Merhabalar, inanın anlasabilecek bir doktor bulmak zor oluyor. Ben kızımı şehir hastanesine götürüyorum fakat çocuk nefroloji bölümüne gidiyoruz. Normal çocuk doktoru olarak orada tavsiye edebileceğim bir doktor yok hiç gitmedim.
Ama 2 arkadaşım Ankara da Engin Yurdakul isimli doktora gidiyor ve çok çok memnunlar. Kendi muaynanesi var diye biliyorum. Arkadaşlarım başka doktora gitmiyorlar artık, her konuda yardımcı oluyor ve çok ulaşılabilir bir doktor olduğunu söylediler. İsterseniz sizde bir araştırın onun dışında malesef tavsiye edebileceğim bir doktor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…