Yeniden başlık açmak istemedim. Çok tavsiye olmamış.
Kendi tecrübelerimi aktarayım. Acıbademde doğum yaptım. Kızımın ilk muayenelerini Dr. Serdar Kara yaptı. İlk 1 ay ona gittik. Genelde memnun olmakla ben kızımı devlet hastanesine de götürüyorum aynı zamanda tahlil vs gerekirse de orada yaptırabilirsem yaptırıyorum. Çünkü niye yaptır mıyım yani? Şehir hastanesinde uzamış sarılık teşhisi konuldu ama doktorumuz hiç dikkate almadı. Nitekim gerçekten uzamış sarılıktı. Maalesef doktor beyin diksiyonu da çok kötü ve ne dediği anlaşılmıyor. Bu nedenle bıraktık.
2. Ay ameliyat olacaktım pek vaktim yoktu. Yine de ameliyat olduğum lokman hekim akay hastanesinde doç dr özlem naciye şahine götürdük. Yani o kadar kötüydü ki kelimeler yetmez. Tam 2 saat şımarık bir kız çocuğunu ve ailesini bekledik. Grup halinde odaya girmelerine ve kız grip olmasına rağmen sonrasında eşimi odaya almadı. Çok gereksiz şekilde kan testi istedi. İnanılmaz kötü bir tecrübeydi. Zaten kapıdaki sekreter bile çok şikayet alıyoruz dedi. Bir daha gitmedik.
3. Ve 4. Aylarda Medical Parkta Uzm Dr Umur Özdöle gittik. Hoca genç ve soru sormanıza bile gerek kalmadan süreci anlatıyor. Ancak o da mediest diye adı sanı belli olmayan bir kliniğe geçmiş. Bu da canımı sıkıyor.
Pazartesi kızım 5 aylık olacak ve nereye gideceğimizi bilmiyorum.
Kurumsal hastanelerden önerebileceğiniz doktor varsa tavsiyelere açığım.