ANKARA' DA BURUN ESTETİĞİ YAPTIRANLAR,DOKTORLARINIZIN İSMİNİ VE DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRMINIZ LÜTFEN

cckkllzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
7
0
34
Arkadaşlar merhaba,

Yakın zamanda burun estetiği olmayı düşünüyorum ve çevremde burun estetiği yaptırmış kimsecikler bulunmadığı için doktorlar hakkında hiçbir fikre sahip değilim sadece forum sitelerinde okuduklarım ve gördüğüm resimlerden fikir edinebiliyorum . Sonuç olarak yığınla doktor ismi ve memnun olan/olmayan hasta yorumları var. Çok kararsız bir dönemdeyim. Çok paralar verip memnun kalmayan, herhangi bir üniversite hastanesinde uygun fiyatlara ameliyat olupta memnun kalan arkadaşların yorumlarını okudum, aklım karmakarışık. Açıkcası ticari boyutu ön planda tutan kasap gibi kesip biçen doktorlardan ziyade işinin ehli ve ciddiyetle yapan bir doktor önerebilirmisiniz???
Arkadaşlar deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok memnun kalıcam

ben prof.dr.serdar öztük'e ameliyat oldum çok memnunum,arkadaşımda başka bir dr.ameliyat olmuştu eski halinden kötü oldu serdar beye düzeltme ameliyatı oldu şimdi çok memnun tavsiye ederim

Eren taştan'ı araştırdım ama kendisi KBB doktoru, estetik cerrahı değilmiş. Bende fonksiyon bozukluğu olmadığı için sadece burnumun ucunu kaldırtcam , burun ucum düşük ve hafif kemerli . Bilemiyorum ya, KBB doktorlarını pek düşünmedim

Şu an aklımda , Haldun Kamburoğlu, Muhittin Eski ve Orhan Erbaş var gibi.Ankarada yaşıyorum ama geçen hafta İzmit Konak Hastanesine gittim , Mete Aksoy diye bir doktorla görüştüm kendisi Ankara Bilgi Hastanesinden oraya gitmiş, batıkentte daha önce burnunu yaptığı bir hastası ile görüşmüştüm o mete hocayı önermişti fakat ankaradan kocaeline ameliyat için gidip gelmek istemiyorum ve gösterdiği resimlerdeki burunların birkaçı hoşuma gitmedi tamam güzel yaptığı burunlar var hepside doğal ama aralarda yine geniş ve düşük uçlu burunlarda vardı - ameliyat öncesi ve sonrası pek değişik durmayan burunlar vardı işte, pek içime sinmedi gibi

Off çok zor karar vermek

arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi günü dr nebil bozdoğana burun estetik ameliyat oldum. şuan sadece şişliklerim var morluk nerdeyse hiç olmadı ve hiç ağrı kesici kullanmadım zerre kadar ağrım olmadı. valla yine olsam yine ona olurdum ameliyatı. baba gib davranıyo çok tatlı bi dr

Ay ne kadar güzel, çok çok geçmiş olsun .Ben de yaptırmak istiyorum fakat aklımda bir isim yok ne yazık ki Fiyatı da önemli benim için. Ne kadara mal oldu sizin?

ben prof.dr.serdar öztük'e ameliyat oldum çok memnunum,arkadaşımda başka bir dr.ameliyat olmuştu eski halinden kötü oldu serdar beye düzeltme ameliyatı oldu şimdi çok memnun tavsiye ederim
arkadaşım gördüğüm kadarıyla iyi reklam yapıyorsun. bırakta insanlar kendileri karar versinler . senin gibi düşünenler yüzünden kim bilir kaçtane insan yanlış kararlar verdi. bu arada söylediğin arkadaşlarının resimlerinide paylaşırsan bizde ögrenmiş oluruz...

ankarada benim içinde tek isim var zühtü demir kendim ona olduğum için cünki seneler oldu ameliyat olalı bi sıkıntı yaşamadım ve bana göre başarılı bir doktor.tavsiye ederim.

Tevfik Sözen'e ameliyat olalı 10 oldu. Burnumun sol tarafı tamamen tıkanmıştı ve nefes almakta güçlük çekiyordum. Septum eğriliği, kemer ve üst noktasında çatlaklık vardı. Burnum oldukça sorunluydu . Uzun araştırmalar neticesinde tereddüt etmeden hocama karar verdim. Hastaların değer veren, yetenekli bir doktor. Hastaneden çıktıktan sonra da süreci takip etti. Yüzümde şişlik ve morluk yok. Silikon tamponu çıkarırken sorun olmadı. Burnum doğal ve güzel. Yüzüme çok uyumlu. Gerçekten kısa sürede görüntüme alıştım. Ayrıca çok yoğun. Ameliyatımı Tevfik Hocam yaptığı için çok şanslıyım. Sonuç mükemmel.

Ameliyatımın 6. Günündeyim ve yüzümden ameliyat olduğumun anlaşılması nerdeyse imkansız, doktorumu çok seviyorum çok memnunum. Hacettepe Ozan Bitik. Plastik cerrah. Fotoğrafımı da "öncesi/sonrası" başlığına koydum bakmak isterseniz.

Arkadaslar ben de gecen sene bu ay Eren Tastana ameliyat oldum.cok memnunum tavsiye ederim.Onun icin trabzondan geldim Ankara ya

Merhaba, geçmiş olsun :) Umarım her şey gönlünüzce geçmiştir. Fotoğraflarınızı görmem mümkün mü acaba? sizi izledim ama fotoğrafınız yok sanırım. Özelden de gönderebilirsiniz.

msjını yeni gördüm canım. istersen özelden yollayabilirim bikaç tane

Şimdi öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ameliyattan sonra yüzünüzde morluklar oluşması normal bir durum. Kişiden kişiye değişir bu. Sizin burnunuzun çok kırılması gerekirken başka birine sadece törpü yaparlar. Yani morluk bir ölçüt değildir. Ameliyattan sonra buzunuzu koyarsanız kreminizi sürerseniz olsa bile bir haftada geçiyor. Şişlik illaki olacak sonuçta ameliyat oluyorsunuz.

Önemli olan güvenmeniz bence doktorunuza. Doktorun vaatler vermesi bana doğru gelmiyor. Sonuçta ameliyat bu her türlü komplikasyon olabilir. Kötü olabilecek her konuda doktor hastayı aydınlatmalı.
Benim için önemli olan dikişlerdi ve doğal olmasıydı.

8. günüm bugün. Gazi hastanesinde ameliyat oldum, Kemal Fındıkçıoğlu yaptı ameliyatımı. Tamponum yok. 5. günden beri burnumdan nefes alıyorum. şişliklerim var tabiiki burnum çok kırık ve kapalıymış. Resmen baştan yaptı burnumu. Cildim çok hassastır benim, ve ameliyat sonrası buz çok koymadım istemedim çok çıkdığımda morluğum olmadığından. Morluğum oldu 2. gün. Krem çok hızlı iyileştiriyor. (Arnica)

Sizin de beklentiniz çok önemli. Bazı insanlar var milimetrik takıntılı bir burna, aynısını istiyor. Bence yüzüne yakışıcak orantılı ve doğal bir burun önemli. Sağlıklı olması önemli. Sonuçta ömrünüz boyunca sorunsuz kullanmak istiyorsunuz. 40'lı yaşlardan sonra çok sorun olabiliyormuş. Yanlış şekilde birleştirilen kemikler sinüzit yapabiliyormuş ilerde.(Dayım söylemişti ameliyattan sonra kendisi başhekim)

Biraz uzun oldu yazdıklarım ama; siz karar vereceksiniz doktorunuza güvenmeniz önemli. Yorumlara çok takılmayın. Herkes memnun diye siz memnun olacaksınız diye bir şey yok, ya da kötü yorumlar yapıldı diye sizinki kötü olacak diye bir şey yok. Benim doktorumun programı inanılmaz yoğundu. 1 ay sonraya ameliyat günümü aldım. Her Yüzlerce belki binli sayılarda burun yapmıştır. Tabiiki ne kadar çok yaptıysa o kadar el yatkınlığı vardır ama size kalmış bir şey bu seçimler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…