ben prof.dr.serdar öztük'e ameliyat oldum çok memnunum,arkadaşımda başka bir dr.ameliyat olmuştu eski halinden kötü oldu serdar beye düzeltme ameliyatı oldu şimdi çok memnun tavsiye ederimArkadaşlar merhaba,
Yakın zamanda burun estetiği olmayı düşünüyorum ve çevremde burun estetiği yaptırmış kimsecikler bulunmadığı için doktorlar hakkında hiçbir fikre sahip değilim sadece forum sitelerinde okuduklarım ve gördüğüm resimlerden fikir edinebiliyorum . Sonuç olarak yığınla doktor ismi ve memnun olan/olmayan hasta yorumları var. Çok kararsız bir dönemdeyim. Çok paralar verip memnun kalmayan, herhangi bir üniversite hastanesinde uygun fiyatlara ameliyat olupta memnun kalan arkadaşların yorumlarını okudum, aklım karmakarışık. Açıkcası ticari boyutu ön planda tutan kasap gibi kesip biçen doktorlardan ziyade işinin ehli ve ciddiyetle yapan bir doktor önerebilirmisiniz???
Arkadaşlar deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok memnun kalıcam
Hangi hastanede ve fiyatı kaçtan başlıyor acaba? :)ben prof.dr.serdar öztük'e ameliyat oldum çok memnunum,arkadaşımda başka bir dr.ameliyat olmuştu eski halinden kötü oldu serdar beye düzeltme ameliyatı oldu şimdi çok memnun tavsiye ederim
Ay ne kadar güzel, çok çok geçmiş olsun .Ben de yaptırmak istiyorum fakat aklımda bir isim yok ne yazık kiarkadaşlar geçtiğimiz pazartesi günü dr nebil bozdoğana burun estetik ameliyat oldum. şuan sadece şişliklerim var morluk nerdeyse hiç olmadı ve hiç ağrı kesici kullanmadım zerre kadar ağrım olmadı. valla yine olsam yine ona olurdum ameliyatı. baba gib davranıyo çok tatlı bi dr
Çok teşekkür ederim :)canım benim 5000 tl tuttu
arkadaşım gördüğüm kadarıyla iyi reklam yapıyorsun. bırakta insanlar kendileri karar versinler . senin gibi düşünenler yüzünden kim bilir kaçtane insan yanlış kararlar verdi. bu arada söylediğin arkadaşlarının resimlerinide paylaşırsan bizde ögrenmiş oluruz...ben prof.dr.serdar öztük'e ameliyat oldum çok memnunum,arkadaşımda başka bir dr.ameliyat olmuştu eski halinden kötü oldu serdar beye düzeltme ameliyatı oldu şimdi çok memnun tavsiye ederim
Merhaba, geçmiş olsun :) Umarım her şey gönlünüzce geçmiştir. Fotoğraflarınızı görmem mümkün mü acaba? sizi izledim ama fotoğrafınız yok sanırım. Özelden de gönderebilirsiniz.arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi günü dr nebil bozdoğana burun estetik ameliyat oldum. şuan sadece şişliklerim var morluk nerdeyse hiç olmadı ve hiç ağrı kesici kullanmadım zerre kadar ağrım olmadı. valla yine olsam yine ona olurdum ameliyatı. baba gib davranıyo çok tatlı bi, dr