Evet evet Erol beye oldum.Ben de yorumları okuduğumda sadece 1-2 düşmeyle ilgili olumsuz yorum gördüm hatta kötü yorum denemez bile birisi 1 yıl öncesine aitti.(bu site haricinde başka yerde de erol beye ait yorum göremedim çok baktım ama yoktu yani)O yorumda da şu yazıyordu “hastalarıyla konuştuğumda düşme meydana geldiğini söyledikleri için bu doktoru direkt eledim.” Diye bir yorumdu hatta ben bu yorumdan sonra tam vazgeçiyordum.Aynı şekilde burada gördüm yani.Fakat sonrasında bir sürü hastasıyla konuştum.Hatta bir kızla sürecimiz birlikte ilerledi sürekli konuştuk.Onunki biraz daha doğal benimki daha havalı bir burundu ama belki de 15 hastasıyla falan konuşmuşumdur abartmıyorum.Çevremde de yaptırıp memnun kalanlara denk gelmiştim zaten.Düşme payı bana bıraktı mesela kesinlikle doktoruma çok güveniyorum.Diğerleri de aynı şekilde bunun bilincindeyse bir tık kalkık yaptırabilir belki ama işinin ehli kesinlikle buna şüphem yok gayet güzel ilgileniyor.Morluğum,kanamam dahi olmadı.Beyaz tenliyim doktorum bile morarma bekliyordu ama olmadı Tabii bu yine de ameliyatın uzunluğu,kemik vs durumlara göre değişebiliyordur da ne bileyim kanama falan bekliyordum.Ben direkt 6.-7.Günümde normal hayata tamamıyla döndüm.Hatta açtığım konularda vardı şu an konunun açıklamasını sildim.Erol beyi bilenler var mı diye soruyordum.İçim kesinlikle çok rahat benim.Olacak arkadaşlara da kesinlikle tavsiye ederim.Emin olun yıllarca araştırma yaptım yıllarca.Yaşım öyle büyük değil 19 yaşındayım ama 13 yaşından beri bunu isteyen bir deliyim ahhsjdjs benim güzellik takınlarım işte...Hatta ilk gittiğimde burnumun yüzüme gayet yakıştığını,bir sorun olmadığını söylemişti.Alerjiden kaynaklı burun etlerim büyüktü bu nefes almama engeldi.Fakat bunun bilgilendirmesini yaptı sağ olsun doktorum şu an gayet harika hir şekilde nefes alıyorum inşallah da böyle devam eder ama “tek kötü yanı alerjiden kaynaklı olduğu için Tekrarlama durumu var.”dedi.Şu an iki deliğimden de muhteşem bir nefes alıyorum.İlerde tekrarlar tekrarlamaz bilemiyorum.Burayı yazmayacaktım da araştıranlar varsa da fikir olsun.Her neyse ben ama burnuma takıntılıyım yani biliyorum öyle çok kemerli bir şeyde değil hafif kemer ama nasıl rahatsız ediyor beni şu an çok şükür bu sorunum falan yok oldu.Aslında hep başka doktorlar düşünüyordum.Açtığım konularda görebilirsiniz ama Erol beyi buldum iyi ki de diyorum başka da bir şey demiyorum.