• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Burun estetiği yapcak iyi bir Cerrah ismi verebilir misiniz?

hacettepe üniversitesi doc.dr.aycan kayıkcıoğlu.benim ameliyatımı yaptı.hiçbir sorun yaşamadım.gerçektan işini çok iyi yapan bir dr.görüşmenizi tavsiye ederim.sekreteri orhan bey den ücretsiz görüşme randevunuzu alabilirsiniz.

canım ben ankarada olursam reha yavuzer veya tunç şafak ı düşünüyorum sende bi araştır istersen ...

slmm tipplasti ameliyatı geçirmiş arkadaşlar var mı? Ankara'da bu konuda iyi diyebileceğiniz doktorları önerirseniz sevinirim

ben ağustos- eylül gbi düşünüyorum ankara onepte hıfzı velidedeoğlu yada reha yavuzer ikisi arasında seçim yapcam

Arkadaşlar ben ameliyat oldum doktorum Tunç Şafak bey hacettepe ... muhteşem bir doktor ! evet şişlik moruk oluyor ama Tunç bey o kadar kendinden emin ve huzurlu ki panik atak hastası olan ben gayet kuzu kuzu yattım sedyeye :lepi:

arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza

ankarada mı oldun ameliyatını doktor ismini özelden paylaşmana gerek yok.. burdan da paylaşabilirsin eminim herkes paylaşmanı ister

evet ya burada paylasın doktor isimlerinizi arkadaslar, herkes bilgi edinmek icin burdaa

arkadaslar acil yardim bekliyorum
Burun ameliyati olacagim 2 doktor arasinda kararsiz kaldim. egrilik duzeltme ameliyati olacak.

Hifzi Velidedeoglu mu yoksa ankara universitesinden Murat Emiroglu mu

Yorumlarinizi bekliyorum

tesekkurler...

arkadaslar acil yardim bekliyorum
Burun ameliyati olacagim 2 doktor arasinda kararsiz kaldim. egrilik duzeltme ameliyati olacak.

Hifzi Velidedeoglu mu yoksa ankara universitesinden Murat Emiroglu mu

Yorumlarinizi bekliyorum

tesekkurler...

murat emiroğlunu hiic duymadımm :sm_confused:

Evet zaten o yuzden kararsizim ismi pek duyulmamis forumda hic adi gecmiyor. ama iyi doktormus diye duydum. gorusme de iyi gecti. tam secenekleri 2 ye indirmistim bide reha yavuzeri duydum. iyice kafam karisti.

yine de bu doktorlar hakkinda onerilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

Evet zaten o yuzden kararsizim ismi pek duyulmamis forumda hic adi gecmiyor. ama iyi doktormus diye duydum. gorusme de iyi gecti. tam secenekleri 2 ye indirmistim bide reha yavuzeri duydum. iyice kafam karisti.

yine de bu doktorlar hakkinda onerilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

ben reha beye olacagım hayırlısıyla ama duydugum kadarıyla su aralar kendisinden gün almak mümkün degilmis eylüle kadar randevu vermiyormus...

evet bugun aradim eylul ayina verelim dediler. benim okadar vaktim yok malesef baska doktor bulmaliyim :1no2:

Arkadaşları, 2 Nisan perşembe günü Dr. Nebil Bozdoğan' a estetik burun ameliyatı oldum. Ameliyat mı oldum saç mı kestirdim anlamadım, çooook rahat ve konforlu bir ameliyat geçirdim. Tamponlarım da bugün çıktı, onlar da silikon tampondu zaten, zerre kadar acımadı, anlayacağınız tampon derdim de olmadı. Nebil hoca dünya tatlısı bir adam, gidin tanışın, muayne olun, bilgisayarda burun tasarımı yapıyor, saatlerce ilgileniyor. Muayne ücretsiz arkadaşlar. Ameliyat fiyatı da çok çok uygun, her türlü yardımcı oluyor. Ameliyat tecrübemi buralarda bir başlık altında yazdım ama kim nerde... Nickimden aratırsanız bulursunuz herhalde. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım... Öpüldünüz.

arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza

geçmiş olsun güzel olmuşsun.kime ve ne kadara oldun yazarsan seviniirm.teşekkürlerr

arkadaşlar iyi bir doktor bulmak çok önemli.fakat fiyatlarda önemli değil mi.amaliyat olan ve mennun olan arkadaşlar doktor tavsiyeleri yanında fiyatları da yazarlarsa iyi olur.teşekkürlerrr

merb kızlar benden ankarada amelıyat olmak ıstıorum fajat doktor kararı veremedım ınternettende araştırıorum ama çok kararsızım dogal ve düzgün bı burun ıstıorum bazı doktorlar araştırdım prof dr murat emıroglu prof dr xxxprof dr. can koç bu doktorlara amelıyet olan varsa bı yardımcı olabılırmı bana lütfen!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Back