Zühtü Demir 3 farklı hastanede yapıyor ameliyatları.Hastaneye göre fiyatlar değişiyor.Akay H. ,Bayırdır H. var.Akay 5500 diğerleri 6500 civarı
merhaba paumhnds brn de zühtü beyi düşünüyorum.burnunun resimlerini görebilir miyiz
canım resimlerini görebilir miyimcanım ben tevfik sözen'e ameliyat oldum kesinlikle on numara bir doktor..tavsiye ederim çok memnun kalırsın :)
albümümde görebilirsin arkdaş olarak ekle beni :)canım resimlerini görebilir miyim
zaman0686 ben de fikret ileriye ameliyat olmayı düşünüyorum. hala memnun musun? herhangi bir problem yaşamadın değil mi? bir de burnunun fotografını rica edebilir miyim?kızlar ankarada burun estetiği olmak isteyenlere tavsiyem prof dr fikret ileri ben bir ay önce ameliyat oldum ve sonuçtan memnunum nefes alma sorunum çözüldü ve kendiside bana göre çok iyi bir doktor ben herşeyi ona bıraktım çünkü ben arkadaşımın vasıtasıyla gitmiştim ve onunda burnu harikaydı 5 sene olmuştu ve burnunda hiç bir problem yaşamaıştı bende karar verip fikret hocaya oldum iyikide olmuşum hakketten süper benim için çok doğal burunlar yapıyor abartısız en kısa zamanda da fotoğraf yüklüyeceğim benim tercihimi yazdım size tabiki herşeyden önce kendiniz karar vereceksiniz size tavsiyem güvendiğiniz doktorlar bulmak ve iyi araştırmak bu arada benim ilk ameliyatım inşaallah bundan sonra bir sorun çıkmaz ama en güzelide harika nefes alıyorum
Ilk gün biraz zor,gerçi ben ameliyattan çıktıktan 1 saat sonra mesajlarıma cevap veriyordum:) benim iyileşme sürecim hızlı oldu canım yani bir haftalıkken bile belli belirsizdi ameliyat geçirdiğim.:) memnun olmana sevindim canım
ne kadar zaman sürdü peki iyileşmen , benim işten izin almam biraz zorbi gün bi gündür diyorum
Geçmiş olsun öncelikle üzüldüm belki zamanla daha doğal bi hal alır. 3.ameliyatı hemen düşünme bencede biraz zaman ver kendine, ben de şunu söyleyebilirim zühtü bey'le ilgili benimde tanıdığım birisi Zühtü demire oldu. Çok memnun kendisi yalnız ben pek beğenemedim.merhaba ben zühtü demir e 3 ay önce 2. ameliyatımı oldum. ilk ameliyatımda burun ucum çok kalkıktı.kaburgamdan kıkırdak alınarak 2. ameliyatımı zühtü bey yaptı. burnum şuan ilkinden daha kötü durumda eklenen kıkırdak çok belli ve yamuk duruyor. zühtü bey düzeltiriz dedi ama aynı sıkıntıları yeniden yaşamak istemiyorum. bence ani karar verme doktorunu araştır derim.
prof.dr.serdar öztürk bu konuda en iyisidir gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsinMerhaba arkadaşlar,
Ben burun ameliyatı olmak istiyorum, fakat doktorlar hakkında kafam oldukça karışık. Kuzenim ameliyat oldu;fakat iyi bir doktorda ameliyat olmadığı için burnu şimdi eskisinden daha kötü, bu yüzden çok korkuyorum. Ankara da bildiğiniz iyi bir doktor varsa devlet/özel hastane fark etmez bana önerirseneniz çook sevinirim. Özellikle burun ameliyatı konusunda deneyimli olan arkadaşların tavsiyelerini merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
Canım ameliyat oldun muBende olacagim sanirim bu hafta ama Ankara hastanesinde :/ devlet oldugu icin biraz korkuyorum. Vazgeçsemmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?