Ankara da burun estetiği için doktor önerisi

Zühtü Demir 3 farklı hastanede yapıyor ameliyatları.Hastaneye göre fiyatlar değişiyor.Akay H. ,Bayırdır H. var.Akay 5500 diğerleri 6500 civarı

Çok teşekkür ediyorum canım .. Zühtü beyle görüştüm.. Evet fiyatlar öyleymiş. Bana Bayındır ve akay da yapıyorum dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende zühtü demir e oldum, 2-3 doktor araştrdım çok ayrıntılı bi araştırma da yapmamıştım, görüşmeye gittiğimde daha doktorla görüşmeden ona karar verdim nerdeyse:) ağustos ortasında 1 yılım dolucak, çok da memnunum,ellerine sağlık zühtü beyn:)

Ankarada ameliyat olacaksan mutlaka profesör serdar Öztürk le görüşmeni tavsiye ederim cok guzel ve dogal burunlar yapar ben ameliyat oldum cok memnunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba paumhnds brn de zühtü beyi düşünüyorum.burnunun resimlerini görebilir miyiz

merhaba ben zühtü demir e 3 ay önce 2. ameliyatımı oldum. ilk ameliyatımda burun ucum çok kalkıktı.kaburgamdan kıkırdak alınarak 2. ameliyatımı zühtü bey yaptı. burnum şuan ilkinden daha kötü durumda eklenen kıkırdak çok belli ve yamuk duruyor. zühtü bey düzeltiriz dedi ama aynı sıkıntıları yeniden yaşamak istemiyorum. bence ani karar verme doktorunu araştır derim.

zaman0686 ben de fikret ileriye ameliyat olmayı düşünüyorum. hala memnun musun? herhangi bir problem yaşamadın değil mi? bir de burnunun fotografını rica edebilir miyim?

Dolgu dusundun mu bilmiyorum ama ameliyata gore daha az riskli ben dolgumu mehmet akgune yaptirmistim bunun icin gorusmekte de fayda var.

Ben de Fikret ileri'ye ameliyat oldum ve gerçekten memnun kaldım. Ameliyat sürecimde cok rahat geçti sonrasında morarmalarım hiç olmadı. Eğer bir kac doktor arasında kaldıysanız tanışmanızı öneriyorum. Hastalarla iletişimi cok iyi cok samimi biridir. Bu formda geçen bir çok doktor iyi yalnız ben kendi doktorumla ilgili bunları söyleyebilirim.

:) memnun olmana sevindim canım

ne kadar zaman sürdü peki iyileşmen , benim işten izin almam biraz zor bi gün bi gündür diyorum

:) memnun olmana sevindim canım

ne kadar zaman sürdü peki iyileşmen , benim işten izin almam biraz zor bi gün bi gündür diyorum
Ilk gün biraz zor,gerçi ben ameliyattan çıktıktan 1 saat sonra mesajlarıma cevap veriyordum:) benim iyileşme sürecim hızlı oldu canım yani bir haftalıkken bile belli belirsizdi ameliyat geçirdiğim.

Geçmiş olsun öncelikle üzüldüm belki zamanla daha doğal bi hal alır. 3.ameliyatı hemen düşünme bencede biraz zaman ver kendine, ben de şunu söyleyebilirim zühtü bey'le ilgili benimde tanıdığım birisi Zühtü demire oldu. Çok memnun kendisi yalnız ben pek beğenemedim.

Angeldoc, bayağı zaman geçmiş sen yazalı ama yine de cevaplayayım. Ben ameliyat oldum, çok da memnunum canım.

Bende olacagim sanirim bu hafta ama Ankara hastanesinde :/ devlet oldugu icin biraz korkuyorum. Vazgeçsemmi bilemedim

prof.dr.serdar öztürk bu konuda en iyisidir gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…