Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hekimlerden herhangi birine işlem yaptırdınız mı özellikle İlker beye işlem yaptıran varsa deneyimlerini özelden de olsa paylaşırsa çok mutlu olurumTakipteyim
Peyami duman
Ilker yörük
Banu çiftçi
Basar kaya
Olmak üzere 4 favorim var
Bu hekimlerden herhangi birine işlem yaptırdınız mı özellikle İlker beye işlem yaptıran varsa deneyimlerini özelden de olsa paylaşırsa çok mutlu olurum
Ben kendisine 3 keredir botoks yaptiriyorum haaarika tek geçerim gerek ilgi alaaka personel klinik tertemiz insan orda kendini gercekten iyi hissediyor islemDen cok memnunum annem kuzenlerim arkadaslarim hepimiz ona gidiyoruzPeyami dumanı ben de takip ediyorum. Botoks yaptığı birine ulaşamadım.
Bu hekimlerden herhangi birine işlem yaptırdınız mı özellikle İlker beye işlem yaptıran varsa deneyimlerini özelden de olsa paylaşırsa çok mutlu olurum
ben peyami beye yaptiriyorum 2 senedir cok memnunum her gittigimde cok yogun olmasina ragmen inanilmaz guzel bir ilgi ve alaka var isinin hakkini veren bir hekim ayirca cok uygun kesinlikle tavsiye ederimBu hekimlerden herhangi birine işlem yaptırdınız mı özellikle İlker beye işlem yaptıran varsa deneyimlerini özelden de olsa paylaşırsa çok mutlu olurum
Kesinlikle katılıyorum. Bir arkadaşım tavsiyesiyle kendisini tanıdım. Botox ve dudak dolgusunda bir numaraaaaaa!!Ben Peyami Duman a botoks yaptırdım çokta memnunum doğal istiyordum beni dinledi ve net istediğim gibi bir botoks yaptı her aynaya baktığımda bir kez daha ne kadar doğru karar vermişim diyorum bence denemeye değer kesinlikle tavsiye ederim hala yaptırmadıysanız.
peyami duman öneririmdr ali şahan bu alanda tektir..ayrıca diğer doktorlara eğitim verıo kendısı ..hem uygun hem sanatçıların çoguda ona gıdıo
ben başar kaya da yaptırdım çok memnun kaldım kendisi zaten inanılmaz ameliyatlar yapan bir plastik cerrah, botox en basit işlem.Merhaba, Ankara da Botoks yaptırabileceğim, temiz işinin arkasında her zaman duran, doktor klinik öneriniz var mı
Botoks için İlker beyi tercih etmeyi düşünüyorum.Sonrasında bir problem yaşadınız mı?İlk botoks deneyimim olacak biraz korkuyorumİlker Yörükoğluna botoksa gittim memnun kaldım diyebilirim dudak dolgumu ücretsiz eritti