• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Botoks için klinik, doktor tavsiyesi olanlar

siimay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
24
6
1
Merhaba, Ankara da Botoks yaptırabileceğim, temiz işinin arkasında her zaman duran, doktor klinik öneriniz var mı

Takipteyim

Peyami duman
Ilker yörük
Banu çiftçi
Basar kaya

Olmak üzere 4 favorim var

Peyami dumanı ben de takip ediyorum. Botoks yaptığı birine ulaşamadım.

Takipteyim

Peyami duman
Ilker yörük
Banu çiftçi
Basar kaya

Olmak üzere 4 favorim var
Bu hekimlerden herhangi birine işlem yaptırdınız mı özellikle İlker beye işlem yaptıran varsa deneyimlerini özelden de olsa paylaşırsa çok mutlu olurum

Bu hekimlerden herhangi birine işlem yaptırdınız mı özellikle İlker beye işlem yaptıran varsa deneyimlerini özelden de olsa paylaşırsa çok mutlu olurum

Ben peyami duman hoca yaptırdım

Ilker hoca da iyidir heralde ama pahalı sanırım

Ben daha önce burnum için Medical park , Adile Dikmene işlem yaptırdım. Çökmemin kaldım. Daha sonrasıda ablam, botoks, çene ve dudak dolgusu yaptırdı. Çöl memnun kaldı. Cumartesi günü ben de botoks için yine kendisine gideceğim

Peyami dumanı ben de takip ediyorum. Botoks yaptığı birine ulaşamadım.
Ben kendisine 3 keredir botoks yaptiriyorum haaarika tek geçerim gerek ilgi alaaka personel klinik tertemiz insan orda kendini gercekten iyi hissediyor islemDen cok memnunum annem kuzenlerim arkadaslarim hepimiz ona gidiyoruz

peyami duman tanıdığım var , bi sıkıntı olduğunda hemen çağırmış düzeltmmiş. bende mezotepi için arıyorum

Ben Peyami Duman a botoks yaptırdım çokta memnunum doğal istiyordum beni dinledi ve net istediğim gibi bir botoks yaptı her aynaya baktığımda bir kez daha ne kadar doğru karar vermişim diyorum bence denemeye değer kesinlikle tavsiye ederim hala yaptırmadıysanız.

Ben Peyami Duman a botoks yaptırdım çokta memnunum doğal istiyordum beni dinledi ve net istediğim gibi bir botoks yaptı her aynaya baktığımda bir kez daha ne kadar doğru karar vermişim diyorum bence denemeye değer kesinlikle tavsiye ederim hala yaptırmadıysanız

ben peyami beye yaptiriyorum 2 senedir cok memnunum her gittigimde cok yogun olmasina ragmen inanilmaz guzel bir ilgi ve alaka var isinin hakkini veren bir hekim ayirca cok uygun kesinlikle tavsiye ederim

dr ali şahan bu alanda tektir..ayrıca diğer doktorlara eğitim verıo kendısı ..hem uygun hem sanatçıların çoguda ona gıdıo

Ben Peyami Duman a botoks yaptırdım çokta memnunum doğal istiyordum beni dinledi ve net istediğim gibi bir botoks yaptı her aynaya baktığımda bir kez daha ne kadar doğru karar vermişim diyorum bence denemeye değer kesinlikle tavsiye ederim hala yaptırmadıysanız.
Kesinlikle katılıyorum. Bir arkadaşım tavsiyesiyle kendisini tanıdım. Botox ve dudak dolgusunda bir numaraaaaaa!!

İlker Yörükoğluna botoksa gittim memnun kaldım diyebilirim dudak dolgumu ücretsiz eritti

İlk kez yaptiracaksiniz hayirli olsun. Bende yaptırken cok arastirdim. Simdi diyorum ki ne kadar basitmis. Gözümde cok huyutmusum. Botoks pudra sürmek kadar kolaymis. Merdiven alti olmadiktan sonra her dr. ayn bence. Ya da ben sansliydim. Aylarca arastirdim. Az yaptırdım ama cok pişman oldum. Ben botoks denince cook eskiden gorduklerimiz geliyordu gözümun önüne cok yapay ve ifade değiştiren. Ama öğrendim ki simdi ki botokslar cok naturel oluyormus. Eskisi gibi asla olmuyormus benim ki ultra doğal az yaptırdıgim icin de olabilir. Bir dahakine tam yaptiricam. İlk cok arastirdim ve cok para verdim ama simdi daha ucuz yer tercih edebilirim. Botoksu gözünde cok abartmamaniz icin yazdim bunlari. Bende cok arastirmistim yaptiran kimse bunlari bana anlatmamisti. Deneyimimi paylasmak istedim. Belki faydam olur. Sevgiler

Merhaba, Ankara da Botoks yaptırabileceğim, temiz işinin arkasında her zaman duran, doktor klinik öneriniz var mı
ben başar kaya da yaptırdım çok memnun kaldım kendisi zaten inanılmaz ameliyatlar yapan bir plastik cerrah, botox en basit işlem.
bir de aslı eralp var dermatolog ona da arkadaşlarım gidiyor onlar da çok memnun

Back
X