• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara da bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

casperayse

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
162
93
623
Ankara
merhaba,ben öveçler 2deyim.yakında çalışmaya başlayacağım.başladığımda bebeğim inşallah 15 aylık olacak.bebeğime çok çok iyi bakacak deneyimli titiz,merhametli Allah korkusu olan bi bayan arıyorum.1 ay beraber bakacağız.benim bebeğima nasıl baktığımı görsün aynısını devam ettirsin istiyorum.ilgilenenleri bekliyorum.

merhaba,ben öveçler 2deyim.yakında çalışmaya başlayacağım.başladığımda bebeğim inşallah 15 aylık olacak.bebeğime çok çok iyi bakacak deneyimli titiz,merhametli Allah korkusu olan bi bayan arıyorum.1 ay beraber bakacağız.benim bebeğima nasıl baktığımı görsün aynısını devam ettirsin istiyorum.ilgilenenleri bekliyorum. merhaba ben şükran öncelikle size ve bebeğinize sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorumbenim sitede bakıcı olarak ilanım var ama ben size kısaca kendimden bahsedeyim izmirliyim üni mezunuyumkızım ankarada okuduğu için buradayım 52 yaşındayım daha önce ankarada 2 tane çocuk baktım yani tecrübem ve referansım var. konya yolu üzerinde oturuyorum yani ulaşım sorunum yokeğer görüşmek isterseniz mail gönderebilirsiniz hoşçakalın

merhabalar bende övecler 2 cad.de ikamet ediyorum 23 yasındayım lısedn cocuk gelisimi bölümü mezunuyum.suanada da aöf de okul oncesi ögrtmnlgı 2 sınıfta okuyorum.özel ve kurum kreslernde de deneyimim var.eğitimim hep cocuk üzerine anlıyacagınız.okulum bitne kadar bakıcılık yapmayı istiyorm.hala bakıcı arıyorsanız görüsebiliriz.

merhaba bu pazar bi bayanla görüşücez.duruma göre dönerim size.detayları o zaman konuşuruz isterseniz.teşekkür ederim.

Merhaba, bende Öveçler 2-ci caddede oturyorum . 28 yaşındayım , sigara kullanmıyorum , daha önce de çocuk baktım referans da verebilirim eğer uygun birini bulamadıysanız görüşebiliriz . Bu num . bana ulaşabilirsiniz XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX . İyi günler dilerim .

Son düzenleyen: Moderatör:
konuya cevap yazan arkadaşlardan hala iş arayanlar varsa, bende öveçler 2 ve 4.cadde arası oturuyorum.benimle birlikte 1 yaşında ikizlerime bakacak birini arıyorum .ilgileneler özelden mesaj atabilir

konuya cevap yazan arkadaşlardan hala iş arayanlar varsa, bende öveçler 2 ve 4.cadde arası oturuyorum.benimle birlikte 1 yaşında ikizlerime bakacak birini arıyorum .ilgileneler özelden mesaj atabilir

merhaba öncelikle size ve bebeklerinize ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum .ben daha öncede bebek baktım .referaansda verebilirim konyayolu üzerinde oturuyorum .isterseniz size bebeklerinizin bakımında yardımcı olabilirim. tel no veremiyorum.görüşmek isterseniz mail gönderebilirsiniz hoşçakalın

bende sokulluda kızımla birlite yaşıyorum ve çocuk bakmak istiyorum.kızım mak müh ve şunda hem çalışıyor hemde tobb da yüksek lisansını yapıyor.küçük kızımda ist hukukta okuyor.çocuklara iyi baktığıma inanıyorum.ilgilenirseniz detayları konuşabilirz

ben ilgileniyorum ama size öm atamadım.sizinle irtibata geçmek isterim

canım her iki taraf içinde hayırlısı olsun.burada önemli olan bebeklerimzin sağlık ve mutluluğu.ihtiyacınız olması halinde tekrar mail gönderebilirsiniz.her şeyin gönlünüzce olması dileklermle.hoşçakalın

Back