Aşılama Ankara da aşılama fiyatları ne kadar yardım lütfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Badecicek1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
114
35
34
Arkadaslar merhaba 5 yıllık evliyim zubeyde hanima gidiyordum hep kontrollere aşılama dediler ilk yıl zamana bırakmıştık. Şimdi bebek istiyorum ama zubeyde hanım pandemi nedeniyle aşılama yapmıyor. Ankara da bu ay devlet hastanesinde aşılama yapan yer var mi yafa gidilecek uygun fiyatlı aşılama yapan yer onerir misiniz ?

Arkadaslar merhaba 5 yıllık evliyim zubeyde hanima gidiyordum hep kontrollere aşılama dediler ilk yıl zamana bırakmıştık. Şimdi bebek istiyorum ama zubeyde hanım pandemi nedeniyle aşılama yapmıyor. Ankara da bu ay devlet hastanesinde aşılama yapan yer var mi yafa gidilecek uygun fiyatlı aşılama yapan yer onerir misiniz ?
Ben Ankara sehir hastanesi gidiyorum yeni aşılamak yapıldı sadece ilaç parası verdim

Normal asilama demi tup bebek degil. Tum tahlillerim sonuclarim hazir pazartesi randevu alayim. Hangi doktora gidiyorsunuz

Ve çok güzel ilgileniyorlar

Ben dün yaptırdım infetile bölümünden randevu al tüp bebek aşılama yapıyorlar ve çokta güzel ilgileniyorlar ben çok memnunum izmirde oturuyorum normalde bu hastane için Ankaradayım ailemin yanında
Canım hangi doktora gittin şehirde memnun kaldın mı hsg de kolay mıydı

X