Ankara da akay ve güven için bilgi ve önerileriniz varmı acil

gnlcan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
61
3
52
arkadaşlar doktorumu değiştirecem akay yada güven diye düşünüyorum ama doktorları ve hast hakkında paylaşımlarınıza ihtiyacım var

arkadaşlar doktorumu değiştirecem akay yada güven diye düşünüyorum ama doktorları ve hast hakkında paylaşımlarınıza ihtiyacım var

Canım geçen yıl arkadaşım Akay da doğum yaptı ve şimdi yine hamile bu ay doğum yapacak fakat bu sefer güven hastanesini tercih etti.Açıkçası Akaydan pek memnun kalmadı.Sanırım Akay'ın yönetimi değişmiş ve bundan dolayı sorunlar var.Ben de akaya yakın oturuyorum ve başka bir sebeple gitmiştim yakın zamanda ve hiç memnun kalmadım.

canım ben 20 gün önce akayda doğum yaptım doktorum tolga ecemiş ve çok memnun kaldım..tavsiye ederim şiddetle

Baharcan allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım..bende 12+3 haftalık ikiz hamileyim tolga beye gidiyorum...ilgili bir doktor şimdilik memnunum..Bu hastanenin yeni doğan ünitesi nasıl acaba birde küvez için artı bir ücret alıyorlarmı bilgin varmı ...

24 TEMMUZda doğum yaptım akay hastanesinde , doktorum TOLGA ECEMıŞTı. çok memnun kaldım hem hastaneden hemde doktorumdan. hastanenin yönetiminin değiştiğini bende duymuştum, zaten çokda iç açıcı görünmüyordu ortam, doktorumdan memnun olmasaydım vazgeçecektim. ama hemşirelerde hastanede fazlasıyla iyiydi. sezaryenle doğum yaptım. eşimde girecekti son anda vazgeçti, görüntüleyecekti doğumu, o vazgeçince tolga bey teknisyenlerden birine rica etti, o kadar güzel çekmiş ki oda sağolsun, gülerek girdim doğum sırasındada herkes o kadar ilgili keyifli ve açıklayıcı ki hiçbirşeyden korkmuyorsunuz. doğum sonrasındada 2. gün ayaktaydım birdahada yatmadım. 20 gün sonrada denize girdim.
herkese tavsiye ederim. kolay gelsin.

benim bir arkadaşım tolga beye devam ediyordu aniden erken doğum olunca tolga bey de hastane de risk almak istemedi. yeni doğan yoğunbakımımız yeterli olmaz diyip zekai tahire yönlendirdi o gece hemen ordan birilerini arayıp orda yaptırdı doğumu. bir sor araştır istersen

Arkadaşlar 13üncü haftamdayım Cumartesi Günü Tolga beyde muayenem vardı..Yumoşlarımın biri 5,9 cm diğeri 6,30 cm olmuşlar ...Şu an durumumuz gayet iyiyimiş..Domuz gribi aşısı konusunda kesinlikle yaptırmayın dedi.Bende bebeklerin erken doğum konusunu sorduğumda 32.haftayı geçtikten sonra korkumuz yok burda doğum yaptırırım dedi..Fakat erken doğum olayında burada yaptırmam, güvende yaptırırm dedi.o konuda içiniz rahat olsun diye konuştu valla bu 2. gidişim ama tolga beyden çok memnunum çok ilgili bir doktor,Eşimin tüm sorularını sıkılmadan güler yüzle yanıtladı...Gelecek ay 3lü tarama testimiz var..22.haftada da 4 boyutlu ultrasona sokacak...Bakalım inşallah hep böyle sorunsuz gider..

canım ben 20 gün önce akayda doğum yaptım doktorum tolga ecemiş ve çok memnun kaldım..tavsiye ederim şiddetle

canım geçmiş olsun ALLAH analı babalı büyütsün bizleride ALLAH kurtarsın sağlıkla sıhatle inşallah tavsiyeleriniz içinde ayrıca teşekkürler
:emir_bebek::nazar:

Baharcan sana birşey sorucam akayda Tolga Hoca ve hastane masrafları toplamda hepsi beraber nekadar tuttu...Bilgi verebilirmiein lütfenn..kaydirigubbakcemile5

güle güle buyut canm bende tolga beye gdyrm 32 haftalıgm normalmi doğm yaptn epudrlmı? nasıldı dr. hemş. hastane birde ücretlerı yazarsan teşekkrler

X