- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 854
-
- Konu Sahibi eylul7158eylul
Selam!merhaba arkadaşlar bende koru - ümit beye gidiyorum. Şuan için çok memnunum
Selam!
Doktorumuz aynıymış, rahat bir doğum geçiririz umarım.
Gezdim gezmez miyim. Şans eseri hastanenin mimari projesini görmüştüm. Keşke burası olsa diye içimden geçirmiştim. Nasip olacak inşallah. Ümit Hoca'ya da çok güveniyorum. Umarım boşa çıkmaz :)Ümit hoca harikadır. Valla doğumhaneyi gezdin mi canım? O konforda rahat geçer gibi :)
kişiye özel
bi tarafta tütsü
bi tarafta mumlar
bi tarafta müzik
tv karşında
ıkın dur
Gezdim gezmez miyim. Şans eseri hastanenin mimari projesini görmüştüm. Keşke burası olsa diye içimden geçirmiştim. Nasip olacak inşallah. Ümit Hoca'ya da çok güveniyorum. Umarım boşa çıkmaz :)
2 lide bulunmadı. Bu cumartesi öğrendik. Erken söyleyip sonra değiştirmeyi sevmiyorum dedi. Kızımız oluyor bu arada :) Canım ben de bundan önce düşük yaptım. Herkesin sınavı ayrı işte...Tamamına erer umarım bu sefer :)Benim gebeligim cok zor oldu. Bir gun hamile kalirsam ona gidecegim demistim bende. Tup bebis bizimki. Bende cok guveniyorum ayin 16 sinda kontrolum var acaba cinsiyet icin ikili taramada tahmin de bulunur mu. Sana bulundu mu canim :)
2 lide bulunmadı. Bu cumartesi öğrendik. Erken söyleyip sonra değiştirmeyi sevmiyorum dedi. Kızımız oluyor bu arada :) Canım ben de bundan önce düşük yaptım. Herkesin sınavı ayrı işte...Tamamına erer umarım bu sefer :)
Merhaba arkadaşlar bende koru hastanesi özge hanıma gidiyorum.
Merhaba arkadaşlar :) bende bayındır hastanesinde Tülin Dabakoğlu na gidiyorum ve çok memnunum..15.haftamı tamamladım inşallah haftaya cinsiyet öğrenecez :) bu arada nasıl geçiyor hamilelikleriniz?
canım ümit hocanın muayne ücreti ne kadar ? normal doğum yanlısımı acaba? bır de doğum ücreti ne kadarmış bılgi aldın mı? yardımcı olursan sevınırım ben hastane bulamadım dahaÜmit hoca harikadır. Valla doğumhaneyi gezdin mi canım? O konforda rahat geçer gibi :)
kişiye özel
bi tarafta tütsü
bi tarafta mumlar
bi tarafta müzik
tv karşında
ıkın dur
canım ümit hocanın muayne ücreti ne kadar ? normal doğum yanlısımı acaba? bır de doğum ücreti ne kadarmış bılgi aldın mı? yardımcı olursan sevınırım ben hastane bulamadım daha
doğum odası hakkında yazdıkların beni cezbettiCanim muayene 177 tl. Ben dogum paketi satin aldim tum tahlilleri taramalari 10 adet kontrol ve dogum. Dogum sez veya normal fiyat farki yok. 1 gece yatis. Tamami 5500 Tl.
Bende cok doktor arastirdim. Tup bebek başkent diye baskente gittim ama cok kalabalik sevmedim. Medikal parkin tum yorumlari okudum sevemedim gonlum hep koru dedi. Bugun biraz rahatsizdim eve yakin bi polikinlige gittim Allah icin kadin acayip ilgilendi 10 tane falan foto verdi 15 dk enseye falan bakti sonra kanama alanin var iki tane dedi panik oldum tabi. Koruyu aradik hemen gel dediler tum hastalari bekletip acil diye beni aldilar ve kayit bile acilmadi muayene hakkim gitmesin diye. Umit hoca cok rahatlatici ve guvenilir. Kanamam da yokmuş bu arada.
Öncelik normal dogum dedi bana o yüzden günde yarim saat yürü dedi. 40 hafta geçer ve bebek dogmazsa sez. Veya bebek dönmez se sezeryan oluyomus. Son hafta karar veriliyormus canim
Canım çok geçmiş olsun. Ayaklarını uzat dinlen. Rapor aldın mı?Canim muayene 177 tl. Ben dogum paketi satin aldim tum tahlilleri taramalari 10 adet kontrol ve dogum. Dogum sez veya normal fiyat farki yok. 1 gece yatis. Tamami 5500 Tl.
Bende cok doktor arastirdim. Tup bebek başkent diye baskente gittim ama cok kalabalik sevmedim. Medikal parkin tum yorumlari okudum sevemedim gonlum hep koru dedi. Bugun biraz rahatsizdim eve yakin bi polikinlige gittim Allah icin kadin acayip ilgilendi 10 tane falan foto verdi 15 dk enseye falan bakti sonra kanama alanin var iki tane dedi panik oldum tabi. Koruyu aradik hemen gel dediler tum hastalari bekletip acil diye beni aldilar ve kayit bile acilmadi muayene hakkim gitmesin diye. Umit hoca cok rahatlatici ve guvenilir. Kanamam da yokmuş bu arada.
Öncelik normal dogum dedi bana o yüzden günde yarim saat yürü dedi. 40 hafta geçer ve bebek dogmazsa sez. Veya bebek dönmez se sezeryan oluyomus. Son hafta karar veriliyormus canim
Canım çok geçmiş olsun. Ayaklarını uzat dinlen. Rapor aldın mı?
doğum odası hakkında yazdıkların beni cezbettimum müzik oohh sincan koru hastanesi bırazcık daha evıme yakın orasıda öylemidir dersin
hhhaha benim görür heralde çok severimCanim sincan koruyu gezmedim hiç bilmiyorum bi gez istersen. Cukurambar yeni binaya tasindi konforlu ama sincani hic bilmiyorum.
Valla o sanciyla gözümüz mumu muzigi görür mü dersin
hhhaha benim görür heralde çok severimiyi gelir ruhuma eger sincandakınde yoksa ben alıp gideyım mumu şu elektirikler kesilince onceden yatıgımız beyaz mum yok mu onu işte hahha
Mumsuz hayatta yapamam de :)
Masajda olsa hic fena olmaz :))))
Tatilemi gidiyoz dogumami :)