- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- Konu Sahibi eylul7158eylul
Kizlar aranizda cinsiyet öğrenen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim kızımız geliyor :)Kizlar aranizda cinsiyet öğrenen var mı?
Hangi dr a gidiyorsunuz ben de banu akçal a gidiyorum medicalparkta ama çok hızlı bakıyor sorularımı bile soramıyorum merak ettim bana mı acil anlar denk geliyor bmerhaba kızlar bende Medicalparka gidiyorum çokkk memnunum. Ben hiç öyle doktor doktor hastane hastane gezip kafamı karıştırmadım. Ama tabi doktorum da sağolsun çok iyi onun da etkisi var.
Bizim kızımız geliyor :)
Hangi dr a gidiyorsunuz ben de banu akçal a gidiyorum medicalparkta ama çok hızlı bakıyor sorularımı bile soramıyorum merak ettim bana mı acil anlar denk geliyor b
Neden korudan vazgectin bir sıkıntı mi oldu bu arada 13 hafta içindeyizaa canım hayırlı olsun kaç haftalık? bende hamileyim hatta sana koruyu bende tavsiye etmiştim yanlış hatırlamıyorsam ben aylin hanıma gidiyordum ama hamile olunca bayındırda başka bir doktor buldum ve ona devam ediyorum :)
Neden korudan vazgectin bir sıkıntı mi oldu bu arada 13 hafta içindeyiz
Merhaba ankaradaki anneler temiz rahatlıkla girebileceğimiz bir havuz var mı bildiğiniz
Merhaba ankaradaki anneler temiz rahatlıkla girebileceğimiz bir havuz var mı bildiğiniz
Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende sincan koruya gidiyorum eryamandayim bu bölgedeki anne adaylarıyla tanisirsak çok mutlu olurum