ANKARA da 2015 aralık anneleri

merhaba kızlar bende Medicalparka gidiyorum çokkk memnunum. Ben hiç öyle doktor doktor hastane hastane gezip kafamı karıştırmadım. Ama tabi doktorum da sağolsun çok iyi onun da etkisi var.

merhaba kızlar bende Medicalparka gidiyorum çokkk memnunum. Ben hiç öyle doktor doktor hastane hastane gezip kafamı karıştırmadım. Ama tabi doktorum da sağolsun çok iyi onun da etkisi var.
Hangi dr a gidiyorsunuz ben de banu akçal a gidiyorum medicalparkta ama çok hızlı bakıyor sorularımı bile soramıyorum merak ettim bana mı acil anlar denk geliyor b

Hangi dr a gidiyorsunuz ben de banu akçal a gidiyorum medicalparkta ama çok hızlı bakıyor sorularımı bile soramıyorum merak ettim bana mı acil anlar denk geliyor b

Ben Süha hocaya gidiyorum canım ve herşeyle tek tek ilgileniyo tane tane herşeyi anlatıyo ultrasonda bile en az 10 dk kalıyoruz her yerini detaylı olarak gösteriyo çok çok memnunum.

aa canım hayırlı olsun kaç haftalık? bende hamileyim hatta sana koruyu bende tavsiye etmiştim yanlış hatırlamıyorsam ben aylin hanıma gidiyordum ama hamile olunca bayındırda başka bir doktor buldum ve ona devam ediyorum :)
Neden korudan vazgectin bir sıkıntı mi oldu bu arada 13 hafta içindeyiz

Kızlar hastane doğum ücretleri ve doğum paketleri fiyatlarını araştırdınız mı?Benim doktorum doğuma dışarıdan girecek araştırıyorum internetten ama çok kararsız kaldım.Fikirlerinizi bekliyorum.

Neden korudan vazgectin bir sıkıntı mi oldu bu arada 13 hafta içindeyiz

Yok bi sıkıntı yasamadım ama bayındırdaki doktor daha deneyimli daha güvenilir geldi bana bir de koru çok kalabalık bayındırda oyle bir sorun yok hep zamaninda hatta cogu zaman 5-10 dkka erken giriyorum doktorun yanina simdilik cok memmunum 17.haftama geldim bende

Merhaba ankaradaki anneler :anneadayı: temiz rahatlıkla girebileceğimiz bir havuz var mı bildiğiniz :KK58:
Merhaba ankaradaki anneler :anneadayı: temiz rahatlıkla girebileceğimiz bir havuz var mı bildiğiniz :KK58:

Bildiğim kadarıyla hamilelikte havuza girmek yasak canım. Ne kadar temiz olursa olsun hamilelikte kadınların genital organları mikroplara karşı daha duyarlı hale geliyo. Tabi doktoruna danışman daha iyi olur.

Ben doktoruma sordum arkadaşlar , havuza girebileceğimi , yüzmenin bizim için en iyi spor olduğunu, dikkat etmem gereken şeyin sadece havuzdan çıktıktan sonra duş alıp mayomu değiştirmek olduğunu söyledi.

ankarali annisler merhaba benim bebisin cinsiyeti erkek:) 12.haftada bilmisti doktorum ... 15de tekrar gittim kesinlesti... bu arada benim gobek baya baya belli oldu artik...4 kg aldm :// insallah 9.ayda da 9 la bitirebilirim:KK17::KK54:

kızlar ankara hamişlerimizin sesi hiç çıkmıyor. alışverişe başladınız mı? ya neyden ne kadar almak lazım giysi olarak pek acemilik var

20.hafta bittikten sonra almayı düşünüyorum.Ancak çok çok heyecanlıyım birçok şey almak istiyorum bakalım sizler aldınız mı peki?

ben başladım ufak tefek beğendiğim şeyleri alıyorum. Kamerasını aldım zıbın yelek patikli pantolon falan aldım sırada emzik ve biberon var bu hafta onları alıcam. Acaba hastane çıkışı için Ulus'a falan bakılabilir mi ki? Çünkü Babymall ya da e-bebek gibi mağazalardaki markaların birçoğu orada da satılıyor. Bi bilgisi olan varsa bizimle de paylaşırsa sevinirim.

X