• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara-çocuk gelişimi kursu

ulusta yiba çarşısının üst tarafında bi okulda veriyolar sanırım adını hatırlayamadım arkadaşımın kızı gitmişti öğrenirsem yazarım

Var canım,TODAM ın.Ankara nın hemen hemen her semtinde açılıyor.Tamda kayıt zamanı.Üstelikte ücretsiz. a.s.

bende sincan da oturuyorum burda kız meslek lisesinde açık liseye yazıldım bende çocuk gelişimi için ben aslında lisedeyken çocuk gelişimi okuyodum fakat evlelik durumumdan okulu bıraktım şimdide diplomamı almak istiyorumm o yüzden açık liseye gidicem benim sana bi çocuk gelişşimci olarak tavsiyemö gitmme derim ben sırf diplaoma almak için gidicem bir sene hem çok yorucu hemde kreşte çalışırken istiycekleri kendiner güveniosamn git ama ben çok pişmanım çalışan arkadŞLARIM VAR ŞUANDA OKULDAN OKULU BIRAKIPTA ÇALIŞAN SADECE 6 KİŞİ VAR DÜŞÜN DİĞERLERİ HEP BAŞKA İŞLERDE ÇALIŞANLARDA OKADAR AZ MAAŞ Kİ YORULDUĞUNA DEĞMEZ Bİ ARKADAŞIM 400 YTL MAAAŞ ALDIĞINI SÖLEDİ UMARIM SANA YARDIMCI OLMUŞUMDUR BAŞARILAR CNMMM

Arkadaşlar Merhabalar, Ben sevgi evlerinde çalışıyordum. Bizden 1064 saatlik Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Çocuk Gelişimi Kursu almamız gerektiği ve Çocuk Gelişimi sertifikasına sahip olmamız gerektiği söylendi. Bende Ankara'ki 3bilgi Eğitim Kurumları'ndan bu sertifikayı aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım bu sertiifikayı veren yer az olduğu için bulmakta zorlanmıştım. Belki birilerine faydam dokunur....

3Bilgi Adres: Necatibey Cad. No:15 Kat:2 Kızılay ANKARA
Tel: 0850 303 88 68 - 0312 232 11 12

Çocuk Gelişimi Kursu ve Çocuk Gelişimi Sertifikası ve fiyatları.

Back