Ankara Çilek Fal Cafe Güya 43 Falcı Varmış

gezengorenkiz

My_Life
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2017
89
1.652
Arkadaşlar Çilek Fal Cafe Var Selanik 2'de Reklamlarını Gördük 43 Falcıları Filan Varmış, Gidelim Dedik 43 Falcı Filan Duyunca, Girişte 2-3 Falcı Vardı, Alt Kat'da da 3-4 Falcı dedik 43 Falcı Nerede, Online Fal'da 43 Falcıları Varmış Tabi biz hüsran :( Bunu belirtmemeleri bizi kızdırdı. 43 falcı diye aldanıp gitmeyin, 6-7 falcı var cafe'de biz aldandık siz aldanmayın.

arkadaşlar lütfen özelden hangisi denediniz gibi yazılar gelmesin. bu konu altında baktıranlar birbirine sorabilir.

Not: Ben Devrim hanımı duyarak gitmiştim baya iyi dediler. Ama kafe'de değilmiş her zaman genelde online olarak çalışıyormuş evinden. Zerrin hanım vardı onu denedim şuanki zamanda anlattıkları doğru yani çoğu yerlerdeki gibi atmasyon bakmadı gelecek zamanı bakıp görüceğiz çıkarsa yazarım.

Son düzenleme:
Ya evet bende gittim doğru düzgün falcı yoktu söylediklerinden çok azdı boşuna aldanıp gitmeyin ya kandırıyolar resmen

43 falcı dedikleri online diye biliyorum ben gittiğimde zöhre hanıma baktırdım çok memnun kaldım açıkçası. Aile hayatımdan tutun iş hayatım ilişki hayatıma kadar her şeyi bildi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…