- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
Nasıl gideceksin Ankara'ya? Otobüsle mi, kendi aracınla mı, trenle mi? Otobüsle gideceksen aştiden metroya biinip Kızılay'da aktarma yapıp Ulusa geçeceksin, metrodan indiğinde yukarı yürüyüp meşhur heykelin olduğu alana çıkacaksın ordan da direkt yukarı. Orda kime sorsan söyler zaten sana. trenle geleceksen metro istasyonu ile trenden ineceğin yerler yakın zaten pek bişey farketmez.. Kendi aracınla geleceksen nerden geleceğine bağlıMrb arkadaşlar nişan alışverişi Ankara çıkrıkçılar yokuşuna gitmeyi düşünüyorum şehir dışından geleceğim buraya nasıl gidilir ve doğru seçim mi nişan bohçası alışverişi için çanta cüzdan pijama günlük set şeklinde olanlar uyku seti bornız takımı birde nişan yerimi süslemek için organze tül balon gelen misafirlere dağıtmak için hediyelik eşyalar ve nişan kıyafetimi alacağım çıkrıkçılar yokuşu bu alacaklarım için uygundu birde bilenler için şu dükkana git yada şurasında güzel biryer var dediğiniz bir yer varmı bu yokuşda yoksa hepsi hemen hemen aynı mı...birde çıkrıkçılar yokuşundan ayrı tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı Kızılay'da Soysal pasajına gitmiştim güzel çantası ayakkabıcılar var gibiydi pijamalar flnda var gibiydi bunun gibi varmı önerileri iz herşeyimin özel değişik olmasını istiyorum lütfen yardım edin....
Yok canım Kırıkkale değil
Teşekkürler canım cevabın için çıkrıkçılr yokuşunda mı bu ulucanlar caddesi ben aslında kaliteli şeyler almk istiyorum mesela pijama takımı markası iyi olan bornız takımı taç özdilek gibi nişan kıyafetini nereden alabilirmiyim birde nişan yerimi süslemek için organze filan buralarda var mıBuyrun geldim. 3 yil o bolgede çalıştım. Istedifiniz tarz seyler satan cok dykkan var orda. Pijama camasir v.b. alacaksaniz yokusun ulucanlar caddesi tarafinda toptancilar var ordan alin.Diger malzemeler her dukkanda var pazarligi sıkı yapin. Malzeme kalitesi açıkçası orta ama bohca icinde sizi mahcup etmez gibi bütçeye bagli olarak. Bu arada mutluluklar dilerim.
peki nişan kıyafeti için önerebileceğiniz bir yer var mı
teşekkürler canım cevabın için günübirlik geleceğim ankaraya geçen hafta sınav için gittim ankaraya soysal pasasına uğradm ama ordada çok fazla dükkan yoktu sanırım gitmesemde aklımda kalacak burasıCıkrıkcılar yokusu denilen yere 8 yıllık Ankara hayatımda gecen ay ılk defa ve sanıyorum son defa gıttım. Hıc ama hıc ucuz bır yer degıl. Mesela benım nısan elbısem Oleg Cassınıden 186 lıraya alınmıstı orda bız sandık almak ıcın gezıyorduk bır bayan bu elbısenın fıyatı ne dıye bı dukkana sordu adam hayatımda donup bakmayacagım elbıseye 300 lıra dedı. Yanı hiç ama hiç tarz olmayan cok ucuz duran bı elbıse dusun anlatamıyorum bıle o derece. Zaten sandıklara da soyledıklerı fıyat 120 fılan oldu butun yokusu gezdık. Hepsi rezaletti. En sonunda Soysal pasajından cok ama cok daha kalıtelısını 150 ye aldık. Ustelık hıc o yokustakı, Ulustaki insanı yiyecekmiş gibi bakan insanlarla muhattap olmadan. Arabayı koyacak yer bulamadık bi stres olduk o kadar yürüdük korka korka o ayrı stres oldu. Bi de elimiz boş döndük anlayacagın. Yerinde olsam zaten oranın pijamalarından filan almam. Ben 5 li robdesambrlı pierre cardin pijama takımını soysaldan 180 e aldım. Gerekirse butcen azsa 5 lı takım degıl bır alt üst al onlar da 70-90 dı. Ama esin olacak adama kalıteli bir sey al. Yarı Ankaralıdan bir kaç tavsiye. Umarım faydalı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?