• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ankara çıkrıkçılar yokuşu yardım nişan için

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Cıkrıkcılar yokusu denilen yere 8 yıllık Ankara hayatımda gecen ay ılk defa ve sanıyorum son defa gıttım. Hıc ama hıc ucuz bır yer degıl. Mesela benım nısan elbısem Oleg Cassınıden 186 lıraya alınmıstı orda bız sandık almak ıcın gezıyorduk bır bayan bu elbısenın fıyatı ne dıye bı dukkana sordu adam hayatımda donup bakmayacagım elbıseye 300 lıra dedı. Yanı hiç ama hiç tarz olmayan cok ucuz duran bı elbıse dusun anlatamıyorum bıle o derece. Zaten sandıklara da soyledıklerı fıyat 120 fılan oldu butun yokusu gezdık. Hepsi rezaletti. En sonunda Soysal pasajından cok ama cok daha kalıtelısını 150 ye aldık. Ustelık hıc o yokustakı, Ulustaki insanı yiyecekmiş gibi bakan insanlarla muhattap olmadan. Arabayı koyacak yer bulamadık bi stres olduk o kadar yürüdük korka korka o ayrı stres oldu. Bi de elimiz boş döndük anlayacagın. Yerinde olsam zaten oranın pijamalarından filan almam. Ben 5 li robdesambrlı pierre cardin pijama takımını soysaldan 180 e aldım. Gerekirse butcen azsa 5 lı takım degıl bır alt üst al onlar da 70-90 dı. Ama esin olacak adama kalıteli bir sey al. Yarı Ankaralıdan bir kaç tavsiye. Umarım faydalı olurum.
teşekkürler canım cevabın için günübirlik geleceğim ankaraya geçen hafta sınav için gittim ankaraya soysal pasasına uğradm ama ordada çok fazla dükkan yoktu sanırım gitmesemde aklımda kalacak burası :( offf offf yok uygun aramıyorm aksine kaliteli şeyler istiyorum ama çeşitte istiyorum kafam iyice karıştı:(

Soysal pasajı bence hem kaliteli hemde uygun alt katındaki ayakkabıcılarda uygun fiyatlı ve kalitelidir elbise içinde izmir caddesindeki abiyecilere bak her tarzdan abiye ve günlük kıyafet bulursun fiyat olarak abiyeler uygun günlük kıyafetler ise biraz pahalı olsada nişan bohçası için kalitelidir

Soysal pasajı bence hem kaliteli hemde uygun alt katındaki ayakkabıcılarda uygun fiyatlı ve kalitelidir elbise içinde izmir caddesindeki abiyecilere bak her tarzdan abiye ve günlük kıyafet bulursun fiyat olarak abiyeler uygun günlük kıyafetler ise biraz pahalı olsada nişan bohçası için kalitelidir
peki bu izmir caddesinde önerebileceğiniz dükkanlar var mı yada pasaj nişan kıyafeti için yada diğer alınacaklar için ... evet soysal pasajındaki ayakkabı ve çantalar güzeldi sanki çokta bakmadım açıkcası...birde ben izmir caddesini birtürlü bulamıyorum sankı izmir caddesi bu addaxın olduğu caddemi ben dönüyorum dolaşıyorm kızılayda o caddeye çıkıyorm hep

Kızılay avm den yukarı doğru çıktığında ilk sağ izmir caddesi addaxın arka caddesi o cadde boyunca özellikle sağ tarafta giriş kısmında kozmetikçi var . Taç abiye bence fiyat olarak en uygun tüm mağzaları gez iyice fiyat araştırması yap. İzmir caddesinde kocabeyoğlu pasajı var ordada çamaşırcılar vardır. Soysal pasajındaki ayakkabıcılar üretici ve hotiçin incinin modellerini bulabilirsin ve senin zevkine göre eklemeler bile yapar çoğu ayakkabıcılarda kesinlikle pazarlık yap ama.

kizilay avm den yukari cikinca ilk sag demis bir arkadas cok guzel tarif etmis yani soysalin karsi caddesi oluyor bu.
Orada Tac abiye var demis yine ayni arkadas ben de orayi onerecektim. Muhtesem bi elbise begenmistim 400 du fiyati kayinvalidem pek yanasmayinca begenmemis gibi yapmak zorunda kalmistim :)) hahahaha :)
O caddede moda carsisi var. Sandik icin gitmistik hic birini begenmedi ve sandiga cok yuksek fiyat istediler nedense.
Ama cikolata tepsimi ve nisan tepsimi hic bir yerde gormedigim kadar guzel bir sekilde bulduk. Pazarlikla biri 50 ye biri 100 e geldi. Pazarlik cok onemli. 50 olan tepsi 100; 100 olan 150 idi.
Bu arada unutmadan Tac abiyeden istemede giyecegim elbisemi 100 e aldik.
Tac abiyenin oralarda secil outlet filan da var oralar da cok guzel.
Secil outletten bi kaban aldi kayinvalidem bana kis biterken 90 tl ye muhtesem bi kabandi :)
Soysal pasajinin girisinde yaprak diye bir yer var. Oradan nefret ediyorum. Bizim ayirttigimiz sandigi 15 dk bi yere gidip gelelim dedik satmislardi. O yaprak magazasinin izmir caddesinde de subesi var orada da biseyler var ama sandik acisindan soysal daha iyi geri kalan seyler kirasi daha ucuz oldugu icin izmir caddesindekinde daha ucuz.
Nisanlik icin butceniz varsa soysalin 2. katinda bi gelinlikci var cok guzel modelleri var ama 600 den basliyor.
Bu arada gitmeden oleg cassininin sitesine bi goz gezdir derim. Begendigin bir model fiyati da uygunsa ariyorsun su saatte gelecegim diye gittiginde adinla karsilaniyoraun kiyafetlerin cikmis seni bekliyor oluyor. Ben elbisemin gercek fiyati 790 liraydi indirimi takip ettim 186 lira oldugunu gorunce yarim saate ordayim dedim gittim giydim ve aldim :D
Ama oranin modellerine bakmadan taaa kizilaydan armadata gitme once bi bak internetten begenirsen git.
Cok karisik oldu kusura bakma.
Sonuc: Cikrikcilar kötü
Suslemek icin tuller vs icin İzmir caddesi Kumascilar carsisi
Kiyafet icin izmir caddesi ya da buyuk avmler
Pijama takimlari icin Soysal carsisi
Gomlek vs icin heleki agustos ayinda kesinlikle buyuk markalar (acayip indirim oluyor d's damattan 40 liraya gomlek aldik)

Kızılay avm den yukarı doğru çıktığında ilk sağ izmir caddesi addaxın arka caddesi o cadde boyunca özellikle sağ tarafta giriş kısmında kozmetikçi var . Taç abiye bence fiyat olarak en uygun tüm mağzaları gez iyice fiyat araştırması yap. İzmir caddesinde kocabeyoğlu pasajı var ordada çamaşırcılar vardır. Soysal pasajındaki ayakkabıcılar üretici ve hotiçin incinin modellerini bulabilirsin ve senin zevkine göre eklemeler bile yapar çoğu ayakkabıcılarda kesinlikle pazarlık yap ama.
offf ben bu izmir caddesini birtürlü bulamıcam galiba başka hangi dükkanlar var söylermisiniz;( birde 1 ve 2 varmış izmir caddesi benm gittiiğim 1di sanırım ...fiyat olarak limitim max. 500 kocabeyoğlu pasajı dediğiniz soysalın olduğu tarftamı yoksa addax mı...birde pijama dünyasına girmiştm addaxın üstünde orasıda bir garipti...soysala sevindim gerçekten hoş modeller dikkatimi çekmişti ayakkabı değilde daha çok çantaya dikkat etmiştm....çokkkkk teşekkür ederim çokkk yardımcı oldunnuz ALLAH razı olsun birde klasik giyim olarak yada ceket pantolan tarzı şeyler nereden bulabilirim ayhan passege gibi markalr hem kaliteli hemde çok uçuk fiat olmayan...

kizilay avm den yukari cikinca ilk sag demis bir arkadas cok guzel tarif etmis yani soysalin karsi caddesi oluyor bu.
Orada Tac abiye var demis yine ayni arkadas ben de orayi onerecektim. Muhtesem bi elbise begenmistim 400 du fiyati kayinvalidem pek yanasmayinca begenmemis gibi yapmak zorunda kalmistim :)) hahahaha :)
O caddede moda carsisi var. Sandik icin gitmistik hic birini begenmedi ve sandiga cok yuksek fiyat istediler nedense.
Ama cikolata tepsimi ve nisan tepsimi hic bir yerde gormedigim kadar guzel bir sekilde bulduk. Pazarlikla biri 50 ye biri 100 e geldi. Pazarlik cok onemli. 50 olan tepsi 100; 100 olan 150 idi.
Bu arada unutmadan Tac abiyeden istemede giyecegim elbisemi 100 e aldik.
Tac abiyenin oralarda secil outlet filan da var oralar da cok guzel.
Secil outletten bi kaban aldi kayinvalidem bana kis biterken 90 tl ye muhtesem bi kabandi :)
Soysal pasajinin girisinde yaprak diye bir yer var. Oradan nefret ediyorum. Bizim ayirttigimiz sandigi 15 dk bi yere gidip gelelim dedik satmislardi. O yaprak magazasinin izmir caddesinde de subesi var orada da biseyler var ama sandik acisindan soysal daha iyi geri kalan seyler kirasi daha ucuz oldugu icin izmir caddesindekinde daha ucuz.
Nisanlik icin butceniz varsa soysalin 2. katinda bi gelinlikci var cok guzel modelleri var ama 600 den basliyor.
Bu arada gitmeden oleg cassininin sitesine bi goz gezdir derim. Begendigin bir model fiyati da uygunsa ariyorsun su saatte gelecegim diye gittiginde adinla karsilaniyoraun kiyafetlerin cikmis seni bekliyor oluyor. Ben elbisemin gercek fiyati 790 liraydi indirimi takip ettim 186 lira oldugunu gorunce yarim saate ordayim dedim gittim giydim ve aldim :D
Ama oranin modellerine bakmadan taaa kizilaydan armadata gitme once bi bak internetten begenirsen git.
Cok karisik oldu kusura bakma.
Sonuc: Cikrikcilar kötü
Suslemek icin tuller vs icin İzmir caddesi Kumascilar carsisi
Kiyafet icin izmir caddesi ya da buyuk avmler
Pijama takimlari icin Soysal carsisi
Gomlek vs icin heleki agustos ayinda kesinlikle buyuk markalar (acayip indirim oluyor d's damattan 40 liraya gomlek aldik)
öncelikle çokkkk teşekkür ederim size ne kadar iyisiniz siz ALLAH razı olsun ....zahmet edip bu kadar ayrıntılı anlatmışsınız gerçekten çok mutlu ettiniz beni çok teşekkür ederim tekrarr.....ilk sağda öncelikle hangi dükkanlar var addax caddesi olmuyormu yine birde 1.ve 2. izmir caddesi varmş sizin dediğiniz hangi cadde....taç abiyeyi not aldım kesinlikle limitim abiiye için 500 benimde fazlasını vermek istemiyorum...seçil outlet dediğiniz yerde klasik giyim tarzı mı var... soysal pasajına gittiğimde bnde girdim yaprak mağazasına müşteri memnuniyeti sıfır gerçekten soruyorum şu modelini gösterirmisinz diye beden yok diye hiçbirşey göstermediler gideyim diye yüzüme yüzüme baktılar resmen ilgilenmediler hiç...sandığı memleketimden almayı düşünüyorum bakalım taşıyamammm teeee ankaralardan:) dediğiniz gelinlikçinin bir ismi varmı bizimki sezonsonu olacağı için fiyatlar belki yarıyarıya düşer:)
kıyafet için daha fazla öneri alabilrmiyim kendim için şık bluzlar gömlekler pantoln ceket tarzı ayhan passege gibi markalarr gibi...
birde avm olarak hangi avmyi önerirsiniz...
erkek arka

birde çırıkçılarda yinede aklım kalıcaak çok uzakmı öğleye kadar gidip bakamazmıyız yinede:(

oleg cassini armadada. ve evet 790 liralik elbiseyi indirimde 186 liraya aldim :D
yani indirime giriyor ve ilk sectiginiz elbiseyi ilk cok begenerek gitmistim. Ama baska bi tane aldim. Cikrikcilar bana gore uzak. Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama Ulus Ankaranin en pis yerlerinden birisidir. Gittigine gidwcegine pisman olma ijtimalin var. Ve orda daha cok dukkanlarda kina malzemesi satiliyordu. Kina sepeti; fotograf icin el kartonlari vs. Kiyafet olarak alli pullu cok afedersin kimseyi asagilamak istemem ama daha cok romanlarin giysilerine benziyordu. İyisi var miydi benim gozume carpmadi ama idare ederi vardi. Bindallilari guzeldi ama.
Bir de ayni gun icinde hem cikrikcilari hem izmir caddesini bitirmeniz zor.
izmir 1 ve 2 yanyana zaten yuruyunce butun magazalari gorursun.
Bu arada soysali düşünün ordan karsisinfa kizilay avm var hani iki paralel cadde var bu ikisinin arasinda ordan biraz asagiya dogru yuruyunce orda yalcin abiye; secil vs var. ben mezuniyet abiyemi yalcin abiyeden almistim. oneririm 140 liraya balik model şık biseydi. gunluk kiyafet icin avmlere bakmani oneririm ama secilde de var evet.
Soysalin bir ust katindaki gelinlikci ilk merdivenden cikar cikmaz gorursun giris kapisinin tam ustu oluyor.

oleg cassini armadada. ve evet 790 liralik elbiseyi indirimde 186 liraya aldim :D
yani indirime giriyor ve ilk sectiginiz elbiseyi ilk cok begenerek gitmistim. Ama baska bi tane aldim. Cikrikcilar bana gore uzak. Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama Ulus Ankaranin en pis yerlerinden birisidir. Gittigine gidwcegine pisman olma ijtimalin var. Ve orda daha cok dukkanlarda kina malzemesi satiliyordu. Kina sepeti; fotograf icin el kartonlari vs. Kiyafet olarak alli pullu cok afedersin kimseyi asagilamak istemem ama daha cok romanlarin giysilerine benziyordu. İyisi var miydi benim gozume carpmadi ama idare ederi vardi. Bindallilari guzeldi ama.
Bir de ayni gun icinde hem cikrikcilari hem izmir caddesini bitirmeniz zor.
izmir 1 ve 2 yanyana zaten yuruyunce butun magazalari gorursun.
Bu arada soysali düşünün ordan karsisinfa kizilay avm var hani iki paralel cadde var bu ikisinin arasinda ordan biraz asagiya dogru yuruyunce orda yalcin abiye; secil vs var. ben mezuniyet abiyemi yalcin abiyeden almistim. oneririm 140 liraya balik model şık biseydi. gunluk kiyafet icin avmlere bakmani oneririm ama secilde de var evet.
Soysalin bir ust katindaki gelinlikci ilk merdivenden cikar cikmaz gorursun giris kapisinin tam ustu oluyor.
ben o gün şehir dışından gelcem...aştiden ankarayla gidilir sanırım...taç abiyenin facebook adresine baktım bayaa hoş şeyler var klasik giyimdede hoş şeyler var sanırım....diğer dediğiniz yerleride not aaldım buulamazsam kime sorsam gösterirler heralde ...
çok heyecanlandım biran önce o gün gelse keşke:) ulustan vazgeçtim şimdilik birde avm öneriniz varmı bu ihtiyaçlar için ....ayrıca yine üşenmeyip çok güzel cevao vermişsiniz çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim ....

Mrb arkadaşlar nişan alışverişi Ankara çıkrıkçılar yokuşuna gitmeyi düşünüyorum şehir dışından geleceğim buraya nasıl gidilir ve doğru seçim mi nişan bohçası alışverişi için çanta cüzdan pijama günlük set şeklinde olanlar uyku seti bornız takımı birde nişan yerimi süslemek için organze tül balon gelen misafirlere dağıtmak için hediyelik eşyalar ve nişan kıyafetimi alacağım çıkrıkçılar yokuşu bu alacaklarım için uygundu birde bilenler için şu dükkana git yada şurasında güzel biryer var dediğiniz bir yer varmı bu yokuşda yoksa hepsi hemen hemen aynı mı...birde çıkrıkçılar yokuşundan ayrı tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı Kızılay'da Soysal pasajına gitmiştim güzel çantası ayakkabıcılar var gibiydi pijamalar flnda var gibiydi bunun gibi varmı önerileri iz herşeyimin özel değişik olmasını istiyorum lütfen yardım edin....
Çıkrıkcılar yokusu düğün alışverişi için Ankaradaki en pahalı seçim olabilir.Önce 5000 fiyat verirler sonra 3000 e cekerler.siz de hesaplı izlenimi uyandırırlar.madame coco, english home, karaca daha uygun fiyatlı olabilir. Hayırlı olsun bu arada

Back