kizilay avm den yukari cikinca ilk sag demis bir arkadas cok guzel tarif etmis yani soysalin karsi caddesi oluyor bu.
Orada Tac abiye var demis yine ayni arkadas ben de orayi onerecektim. Muhtesem bi elbise begenmistim 400 du fiyati kayinvalidem pek yanasmayinca begenmemis gibi yapmak zorunda kalmistim :)) hahahaha :)
O caddede moda carsisi var. Sandik icin gitmistik hic birini begenmedi ve sandiga cok yuksek fiyat istediler nedense.
Ama cikolata tepsimi ve nisan tepsimi hic bir yerde gormedigim kadar guzel bir sekilde bulduk. Pazarlikla biri 50 ye biri 100 e geldi. Pazarlik cok onemli. 50 olan tepsi 100; 100 olan 150 idi.
Bu arada unutmadan Tac abiyeden istemede giyecegim elbisemi 100 e aldik.
Tac abiyenin oralarda secil outlet filan da var oralar da cok guzel.
Secil outletten bi kaban aldi kayinvalidem bana kis biterken 90 tl ye muhtesem bi kabandi :)
Soysal pasajinin girisinde yaprak diye bir yer var. Oradan nefret ediyorum. Bizim ayirttigimiz sandigi 15 dk bi yere gidip gelelim dedik satmislardi. O yaprak magazasinin izmir caddesinde de subesi var orada da biseyler var ama sandik acisindan soysal daha iyi geri kalan seyler kirasi daha ucuz oldugu icin izmir caddesindekinde daha ucuz.
Nisanlik icin butceniz varsa soysalin 2. katinda bi gelinlikci var cok guzel modelleri var ama 600 den basliyor.
Bu arada gitmeden oleg cassininin sitesine bi goz gezdir derim. Begendigin bir model fiyati da uygunsa ariyorsun su saatte gelecegim diye gittiginde adinla karsilaniyoraun kiyafetlerin cikmis seni bekliyor oluyor. Ben elbisemin gercek fiyati 790 liraydi indirimi takip ettim 186 lira oldugunu gorunce yarim saate ordayim dedim gittim giydim ve aldim

Ama oranin modellerine bakmadan taaa kizilaydan armadata gitme once bi bak internetten begenirsen git.
Cok karisik oldu kusura bakma.
Sonuc: Cikrikcilar kötü
Suslemek icin tuller vs icin İzmir caddesi Kumascilar carsisi
Kiyafet icin izmir caddesi ya da buyuk avmler
Pijama takimlari icin Soysal carsisi
Gomlek vs icin heleki agustos ayinda kesinlikle buyuk markalar (acayip indirim oluyor d's damattan 40 liraya gomlek aldik)