• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışma İsteme Söz Nişan hepsi 1 ay sonra yardım edermisinz kızlaar :)

şimdiden hayırlı olsun fuşya elbiseyi beğendim ve nereden bulabilceğimi sormak istiyorum:1: nişan için düşündüysen olabilir söz için sanki biraz kabarık geldi :26: eşarp da renkler çok güzel ama gül çiçek olmasa daha sade veya çizgili olsa daha hoş olurdu gibi geldi ve aklımda söz için bir elbise var fikir olur belki
Eki Görüntüle 1077740
bide ayakkabı boy sorunu yoksa minnacık bi topuk olablr bence :34:

Teşekkür ederim canım :nazar: Elbiseyi nişan için düşündüm çok sade zaten bi kabarıklıgı var umarım diktiricem :) Attığın elbisede güzelmiş ama bn şimdi daha cici bici olmayı tercih ediyorum sanki biraz kadınsı gibi geldi bana. instagramın varsa butik ekru diye aratırsan bulabilirsin :79:

Canım şimdi gördüm cvbını teşekkür ederim amin inşallahh :nazar: Bende çok beğendim bakalım inşallah diktirebilirim. fiyonklu eteğin resmini netten buldum ama bndede benzeri var bn burda tesettr giyim satan bi dükkandan almıştım kolaylıkla bulabilirsin sende :16:

tamam canım teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim canım :nazar: Elbiseyi nişan için düşündüm çok sade zaten bi kabarıklıgı var umarım diktiricem :) Attığın elbisede güzelmiş ama bn şimdi daha cici bici olmayı tercih ediyorum sanki biraz kadınsı gibi geldi bana. instagramın varsa butik ekru diye aratırsan bulabilirsin :79:

nişan içinse evet güzel olur faceden bakayım sayfası varsa :31:

Merhaba kızlar :)

Aranıza yeni katıldım heycanımı mazur görün lütfen :)
Şimdi 1,5 yıllık ilişkim var ve 1 ay sonra istemeye gelincek :nazar: ancak mesafemiz uzak onlar Ankarada ben Edirnede ne nasıl olucak daha net bişi yok bu konuda ama tabi önce tanışılır sora isteme söz nişan bi arada evde olucak kısmetse :)
Ben şimdiden hazırlıklara başladım tanısmaya gelindiği akşam kapalıyım ben bunun renginde bi gömlek altına lacivert böyle fiyonklu etek ve lacivert şöyle babet giymeyi düşünüyorum eşarp olarakta bunu takıcam inşallah uzaktan geldikleri için o akşam yemek verilir yemek yerken kaynaşılır diye düşünüyorum ancak bana yardım ederseniz bu konuda çok sevinirim kaç çeşit olsun neler yapalım yemektn sonra ne verilsin ben nasıl davranıyım :)
O geceyi atlattıktan sonra gelelim isteme merasimine biz tekirdağlıyız ancak adetleri falan pek bilmem önce kahvemi verilir ben onları karşılamaya çıkıcammı pasta börek çörek olarak ne yapmalıyız fikir verrseniz bnmde heycanım azalır belki şuan neye bakmalıyım şaşırmış durumdayım kıyafetimi kabataslak belirledim ancak evde olucak çok abartı istemiyorum ama birazda belli etsin kendini die düşünuyorum onlarıda ekliyim bn beraber karar verelim hem nerden alabilirm falan diyede fikir verrsiniz bna elbise bunu düşündüm biraz kabarık tam istediğim gbi foto biraz karanlık çıkmış bu kdr açabildim rengini ayakkabı olarak krem babet olur dedim. Takıldığm olay şal mı eşarp mı birde üst rengi beyazmı olsun aynı renkmi yoksa fusyann daha açık tonumu bilemedm bundanda yardım edersenz bana çok iyi olur gelelim kahve fincanlarına onlarıda ig dan buldum alıcm inşallah :nazar: sonraaa hediyeliklerim erkeklere havlu olucak üzerinde isimlerimin yazılı olduğu işli olanı hazır buldum bnde kendmce tasarladım bnmkinn sadce aralarına küçük gri kalpler koyulsun istiyorum bayanlarada eşarp vericem hazır büzgülü tüllerin içine koyup üzerine yine kendimn tasarladiği bu etiketleri iğnelicem :nazar: bide giderken onlara söz kurabiyesi yaptırıcam onlardan vericem nişan olucak ama bohça yapmicaz düğünde yapılcak ancak evet bohçası diye bişi varmış ondan hazrlıcm iç çamaşırı mendil çorap ve havludan oluşan onuda süslicem şu şekilde bide giderlerken nişan şekeri dağatıcam onu ekledim ancak morlu kurdeleli olucak onada kendm etiket basıcm o eklediğimi çıkarıp pcden. şuanlık tek tepsim kaldı onuda burdan temin edicem artık inşallah çok uzun oldu kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim :16::16:

Nisan/Sözün nasil gecti canim? Umarim hersey gönlünce olmustur :16:

Back