- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Cok tesekkurlerEllerine sağlık, başarılar dilerim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkurlerEllerine sağlık, başarılar dilerim....
yaa bu yarışma için mi?selamlarr kızlar
değişik bir tarifle karşınızdayım tadı muazzammm en sevdiğim sütlü tatlıyı sizinle paylaşmak istedim
MALZEMELER
Eki Görüntüle 1933462
1 paket kakaolu petibör bisküvi
1 kase hindistan cevizi
1 paket krem şanti ve krem şanti için 1 bardak süt
1 su bardağı un
yarım paket margarin
1 tatlı kaşığı nişasta
4 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
YAPILIŞI
yarım paket margarini tencerede eritin.Eki Görüntüle 1933464 1 su bardağı unu üstüne dökün. üstüne nişastayı ekleyip kavurun.Eki Görüntüle 1933465
kavurduktan sonra sütü de üstüne boşaltın karıstırın.Eki Görüntüle 1933467
şekeri ve vanilyayı da ekleyip muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırın.Eki Görüntüle 1933469
bisküviyi rondodan geçirip toz haline getirin tepsiye dökün yarısına da hindistan cevizi dökün.
Eki Görüntüle 1933471 Eki Görüntüle 1933472 kremayı bisküvinin üstüne dökün.kremşantiyi hazırlayıp onu da kremanın üstüne dökün ve dolapta 1 gece bekletin.Eki Görüntüle 1933473 aceleniz varsa en az 3 saat bekletmelisiniz yoksa burulmuyor. dolaptan çıkarınca rulo haline getirip servis yapabilirsiniz
iiiişte fıstıklar hazırrr
ta ta ta taaammm buyrunn efenimm
Eki Görüntüle 1935081
Eki Görüntüle 1933652 Eki Görüntüle 1933653
Evet :)yaa bu yarışma için mi?
yarışma mı var şu an?
benim oyum sana enfes görünüyor yahuEvet :)
Ayy tesekkur ederim caniminicii keske yakinda olsaydik vallahi sac bantlarindan sana orerdim pasta da yapardimbenim oyum sana enfes görünüyor yahu
ya ne tatlısın:)) düşünmen yeterAyy tesekkur ederim caniminicii keske yakinda olsaydik vallahi sac bantlarindan sana orerdim pasta da yapardim
Keske daha once tanissaydikya ne tatlısın:)) düşünmen yeter
utandım bence deKeske daha once tanissaydik
utandım bence de
Ooo ablamm seni burda görmek çok güzel pastalarımı şenlendirdin yapıyım sana özel üstüne de mune yazayım sana desa olsun beraber yeriz nasıl olsa kilo da almayızAmanın bu çok güzel görünüyor, hepsini itinayla yerim
Tesekkurler perimmmmNe yaptiiinn abrekaaam icim gittihepsini yemek istiyoruuuum ellerine saglik caniiimm yarismada basarilar
Cok tesekkurler :)Muhallebi harika görünüyor elinize sağlık eminim gayet hafif olmustur
Afiyet olsun ozlemim cok sevindim begenmenize caniminiciCANIM Azra910 m dün yaptım oğlum bayıldı çok beğendik emeğine ellerine sağlık tarifin için tekrar teşekkür ederim tatlım