- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Çok severim sütlü tatlıyı cansın senMiyav_su pisipisi gel sana sütlü tatlı yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok severim sütlü tatlıyı cansın senMiyav_su pisipisi gel sana sütlü tatlı yaptım
Maşallah sizde güzel kilo verdiniz tebrik ederimİşte 10 küsur yılın sonunda kilo verdim anca
Tabi ki diyet ve spor, diyet gruplarının nimetinden yararlandım
Ellerine sağlık fıstığımselamlarr kızlar
değişik bir tarifle karşınızdayım tadı muazzammm en sevdiğim sütlü tatlıyı sizinle paylaşmak istedim
MALZEMELER
Eki Görüntüle 1933462
1 paket kakaolu petibör bisküvi
1 kase hindistan cevizi
1 paket krem şanti ve krem şanti için 1 bardak süt
1 su bardağı un
yarım paket margarin
1 tatlı kaşığı nişasta
4 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
YAPILIŞI
yarım paket margarini tencerede eritin.Eki Görüntüle 1933464 1 su bardağı unu üstüne dökün. üstüne nişastayı ekleyip kavurun.Eki Görüntüle 1933465
kavurduktan sonra sütü de üstüne boşaltın karıstırın.Eki Görüntüle 1933467
şekeri ve vanilyayı da ekleyip muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırın.Eki Görüntüle 1933469
bisküviyi rondodan geçirip toz haline getirin tepsiye dökün yarısına da hindistan cevizi dökün.
Eki Görüntüle 1933471 Eki Görüntüle 1933472 kremayı bisküvinin üstüne dökün.kremşantiyi hazırlayıp onu da kremanın üstüne dökün ve dolapta 1 gece bekletin.Eki Görüntüle 1933473 aceleniz varsa en az 3 saat bekletmelisiniz yoksa burulmuyor. dolaptan çıkarınca rulo haline getirip servis yapabilirsiniz
iiiişte fıstıklar hazırrr
ta ta ta taaammm buyrunn efenimm
Eki Görüntüle 1933652 Eki Görüntüle 1933653 Eki Görüntüle 1933654
Çok severim sütlü tatlıyı cansın sen
Afoyet olsun hapir hupur hammmhgghammm mmmm nefis olmus miyavimEllerine sağlık fıstığım
Afoyet olsun hapir hupur hammmhgghammm mmmm nefis olmus miyavim
Tesekkurler canim :)Ellerine saglik canm basarilar
Ahterim canim sagolEline sağlık bacım Harika görünüyor bu tatlıyı biliyorum da adını ilk kez duydum başarılar
Aneem hani nerde@Papatya gelini geel ziyafet var balım
Niye tehlikeliÇoktehlikeli yaklaşma! Yazısını unutmuşsun koymayı Azra910 'm
Kız ben tlıyı yapar tek başımada yer bitiririm gözünün yaşına bakmam kiNiye tehlikeli
Bu tepsinin yarisini da ben yedim zatenKız ben tlıyı yapar tek başımada yer bitiririm gözünün yaşına bakmam ki
Bu cok hafif ve leziz papatyam hepsini yiyip bitirsen bile bir sey olmazKız ben tlıyı yapar tek başımada yer bitiririm gözünün yaşına bakmam ki
Bu cok hafif ve leziz papatyam hepsini yiyip bitirsen bile bir sey olmaz
Tesekkurler sanada afiyet olsunCanım ben denedim harika oldu tadı ellerine sağlık
Fotograflarına sunumuna bayıldım