- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
oy sagool böğürtlenimmm sanada yapiiimEv kızlarının hasııııı en dibi en hamaratı ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy sagool böğürtlenimmm sanada yapiiimEv kızlarının hasııııı en dibi en hamaratı ellerine sağlık
aynen çok güzelolurduSüper olurdu demi
aynen çok güzelolurdu
abla bilim adamları bu işi çözer bak demedi deme ama bi 100 yılı var karsı tarafa koku, yemek vs gönderilir
aynen oyle de yapıyorum ama evdekiler böyle daha çok seviyorAzra910 sana ufak bir tüyo vereyim arzu edersen arasına dilimlenmiş muz'da koyabilirsin nefis oluyor oda..
Tüyomu kimse çalmasın ona göre
Olur olur ben yerim valla, daha önce hazır alınan pastanın üstüne hindistan cevizi serpmişliğim vardır, sanki onların yaptığını beğenmemiş gibiPilavlar kategorisinde hindistan cevizi koyacam
aynen mesela şuan düşünsene ekrandan elinle bana köfte uzattığınıAhhh keşke olsada midemiz bayram etse demi
abla yok öyle dünya tepsi benımTepsiyi kırışsak nasıl olur fifti fitti yapsak
Bende herrr yemege mısır atarımOlur olur ben yerim valla, daha önce hazır alınan pastanın üstüne hindistan cevizi serpmişliğim vardır, sanki onların yaptığını beğenmemiş gibi
İnsanın illaki her yemekte gözünün aradığı bişey oluyor, alışkanlık haline getiriliyor, ben memnunumBende herrr yemege mısır atarım
aynen oyle de yapıyorum ama evdekiler böyle daha çok seviyor
Olur olur ben yerim valla, daha önce hazır alınan pastanın üstüne hindistan cevizi serpmişliğim vardır, sanki onların yaptığını beğenmemiş gibi
aynen mesela şuan düşünsene ekrandan elinle bana köfte uzattığını
abla yok öyle dünya tepsi benım
Olur olur ben yerim valla, daha önce hazır alınan pastanın üstüne hindistan cevizi serpmişliğim vardır, sanki onların yaptığını beğenmemiş gibi
ayy abla hatta sen bilgisayarı masaya koyarsın ben ordan elimi uzatıp alırım begendiklerimden hahaah düşününce çok komik olduDamak tadına göre değişiyor tabi,hatta muzun içine cevizde katıyordum
Cezeryede süper oluyor h.cevizi
Demi yani yanındada iç pilavı filan
Önce ben dedim
Damak tadına göre değişiyor tabi,hatta muzun içine cevizde katıyordum
Cezeryede süper oluyor h.cevizi
Demi yani yanındada iç pilavı filan
Önce ben dedim
offfff lahmacun demeyeydin iyiydi yapragımLahmacun arasına sumaklı kuru soğan koyanlar gibi yani
ayy abla hatta sen bilgisayarı masaya koyarsın ben ordan elimi uzatıp alırım begendiklerimden hahaah düşününce çok komik oldu
Cezeryeler çok tatlı oluyor, hemen kesiyor beni yiyemiyorum, sütlü tatlı candır
Lahmacun arasına sumaklı kuru soğan koyanlar gibi yani
Lahmacun arasına sumaklı kuru soğan koyanlar gibi yani
Bende herrr yemege mısır atarım