mankenimm teşekkürler hayatım öpüyorumAzra910 m ilk tebriği ben yazayım kuzummmm harikaaaa yarışmada başarılar diliyorummmmmmmmm
sağol yapragım senin tarifini bekliyorum meraklaDeğişik bir şey olmuş, ellerine sağlık
selamlarr kızlar
değişik bir tarifle karşınızdayım tadı muazzammm en sevdiğim sütlü tatlıyı sizinle paylaşmak istedim
MALZEMELER
Eki Görüntüle 1933462
1 paket kakaolu petibör bisküvi
1 kase hindistan cevizi
1 paket krem şanti ve krem şanti için 1 bardak süt
1 su bardağı un
yarım paket margarin
1 tatlı kaşığı nişasta
4 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
YAPILIŞI
yarım paket margarini tencerede eritin.Eki Görüntüle 1933464 1 su bardağı unu üstüne dökün. üstüne nişastayı ekleyip kavurun.Eki Görüntüle 1933465
kavurduktan sonra sütü de üstüne boşaltın karıstırın.Eki Görüntüle 1933467
şekeri ve vanilyayı da ekleyip muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırın.Eki Görüntüle 1933469
bisküviyi rondodan geçirip toz haline getirin tepsiye dökün yarısına da hindistan cevizi dökün.
Eki Görüntüle 1933471 Eki Görüntüle 1933472 kremayı bisküvinin üstüne dökün.kremşantiyi hazırlayıp onu da kremanın üstüne dökün ve dolapta 1 gece bekletin.Eki Görüntüle 1933473 aceleniz varsa en az 3 saat bekletmelisiniz yoksa burulmuyor. dolaptan çıkarınca rulo haline getirip servis yapabilirsiniz
iiiişte fıstıklar hazırrr
ta ta ta taaammm buyrunn efenimm
Eki Görüntüle 1933476 Eki Görüntüle 1933478 Eki Görüntüle 1933479
bende bu tepsiyi 1 saate bitiririm şimdiCanım ellerine sağlık çok güzel olmuş, tariflere hindistan cevizi girdi mi benden tam not alıyor, kaşık kaşık yiyebilirimmmm
çok teşekkürlerrImmmm çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık
bende bu tepsiyi 1 saate bitiririm şimdiyap dene gercekten güzel begenirsin mutlaka bitanem
bende bu tepsiyi 1 saate bitiririm şimdiyap dene gercekten güzel begenirsin mutlaka bitanem
keleş ablam sen begendin ya nasıl mutlu oldum valahi çook teşekkürlerMuhteşem olmuş ellerine sağlıkhem h.cevizli,hemmde büskivili hımmm harika valla
ayy keşke şuan hepimiz beraber yiyebilseydiikTepsiyi kırışsak nasıl olurfifti fitti yapsak
keleş ablam sen begendin ya nasıl mutlu oldum valahi çook teşekkürler
ayy keşke şuan hepimiz beraber yiyebilseydiik
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş, tariflere hindistan cevizi girdi mi benden tam not alıyor, kaşık kaşık yiyebilirimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?