Way yine buluştunuz demi angaralı güzeller bende olmalıydım orada ama ne yapalım olmadı :umursamaz: çok çirkinsiniz ayrıca hiç te kıskanmadım delikafadulden kimin doğum günü oldu hanımlar nice yaşlara olsun :sm_cool: çiceğim yok cadı arzu da yok giderler diye tahmin ettim harikasınız hanımlar kaydirigubbakcemile3
ANKAM KEŞKE GELEBıLSEYDıN ŞEKERCıM:1hug: AMA EN GÜZEL BENıM DEMııııı
ÖTEKıLER ÇıRKıN DEMı ARKADAŞIIIMkaydirigubbakcemile5
NURŞEN APLAMIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADIK 15 YAŞINA GıRDı HENÜZ:asigim::1hug:
CADI ARZU, ÇıÇEĞıM ASENA66 ONLAR ARTIK BıZı SEVMıYOLAR ZANNUMCAmafoldumben
GELMıYORLAR BULUŞMAYAsenağlama
tarihe bakmayın bu resim yeni makinenin tarihi yanlışşşşş
bakın bende gelmişim gibi yorum yazın yoksa kızarımmmm
küserim anladın sen onuuu
ay kaliş yaşlandinmi bunadinmi alzaymirmi oldun anlamiyom seni:mymeka:
ben işe girdim ya kasiyer olarak gece 10 da çikiyom herhal:mymeka:
yoksa gelmemmi canim arkadaşim:mymeka:
birak buluşmayi erkuşu bile günlerdir görmediğim oluyor:mymeka:
ben çikiyom sabah o geliyor o akşam nöbete gidiyor ben geliyom eve:mymeka:
bu arada patronun hirsini kalişden aliyom çaktirmayin:icecream:
neyseki bugün evin önündeki durakta karşilaştik adamla-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
boşamasa iyidir adam benibenneyaptımki
dökülüyorum resmen mesailer çok uzun ve yorucu
kovarlar falan dedim ama yok istifa edim dedim onada izin yok bittim resmen:gitme:
bi yöndende iyi oluyo erkuşla haftada bir ancak görüşüyoz sanki flört dönemindeyiz:roflol::roflol:
ank06 canim benim seni çok seviyom işte halim bu:asigim:
az evvel geldim eve daha bişe sölemiyom anlayin beni
yormayin azicik halden anlayin:mymeka:
Way yine buluştunuz demi angaralı güzeller bende olmalıydım orada ama ne yapalım olmadı :umursamaz: çok çirkinsiniz ayrıca hiç te kıskanmadım delikafadulden kimin doğum günü oldu hanımlar nice yaşlara olsun :sm_cool: çiceğim yok cadı arzu da yok giderler diye tahmin ettim harikasınız hanımlar kaydirigubbakcemile3
esmer güzelim sen yanımızda olmasanda hep kalbimizdesin zaten.resimlerde bir harika
istenbul istanbul olalı böyle bir esmer güzeli görmemiştir...:
ooy ne güzel eğlenilmiş :teytey:
selam eder öperim hepinizi gülen güzel gözlerinizden :kedi:
sen gel gene buluşuruz canım yani güzelsin biliyoruzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanözledik ne zaman geliyorsun?kaydirigubbakcemilea.s.
aman yarabbim bu ne güsellik tahminimden daha güselmişsin esmerimmm dur seni bi öpemmmm:jeyyarpuyorumnanaktan
ankaralı hanımlar hepiniz fıstık gibi çıkmışsınız 15. yaş gününü kutlayan fıstığada nice nice yaşlar diyorum opuyorumnanaktana.s.
maşallah hanımlar nazar değmesin.ağır toplar damgasını vurmuş yine kk buluşmasına.şimdi gördüm buluşmayı. öptüm sizi
kalimera ablacığım önemli değil.bir slm vermek istedim.bak burada buluştuk yine
resimlerin hepsini bekliyorum .yorum yazmayın deyince eylül,,,,
abla sendeki resimleride gönderirsen seviniriz
:kedi::kedi::kedi::kedi::kediy oy şımardım vallahi bu gece yine uyku yok kıslar şımarmaktan uyuyamacağımmm:bbo::bbo::bbo::bbo:
pınarım bak ben bile sıgdımda senmi sıgmıcan yapma be güzelim hani slogan neydi koçişler bizi böle seviyo pofuduk pofuduk mayalı ekmek gibi
mıhdarım buluşmayı mavigölde yaptıkya esmerim güzelimde tekne turundaydı o resim işte angaramızın denizi yoksa gölüdemi yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?